Teen Wolf: távozik az egyik főszereplő
2014. január 01. 21:37
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Ne! Neem akarom >< Ha Daylant vagy Tylert teszik ki, biztos hogy megörülök ... pedig van egy olyan rossz érzéseim, hogy Daylant tezsik ki :'( de akkor én biztos hogy sírni fogok vagy nem is tudom >< mi lesz akkor a stiles x lydia párossal?!
2014. január 01. 22:09
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Sajnálom, hogy valakinek távoznia kell, de nagyon remélem, hogy nem Dylan lesz az illető... Ha tippelnem kéne, akkor Hollandot mondanám...
2014. január 01. 22:32
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Szerintem Holland fog. Nem mernek akkorát lépni, hogy a viccest, az alfát, a jóképűt, vagy a szerelmes kis csajt küldjék el. Lydia karaktere az egyedüli, aki hiányolható.
2014. január 01. 22:33
|
|
Selena56567új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 1 Azonosító: 142565 offline
|
Jaj!
Mindenkit szeretek.. de azért remélem nem Dylan.. vagy Holland <3
2014. január 01. 22:37
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
RusherGirl112: Colton, azaz "Jackson" már a második évad vége óta nem tagja a stábnak.
2014. január 01. 22:39
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
én félek....
(
„Készüljetek fel, hogy valakit el fogunk veszíteni. Az a helyzet, hogy meg kell változtatnunk a főcímet, hiszen az egyik karakter nem lesz benne már a negyedik évadban.”
de am nem Scottra gondol??? mert a főcím alatt nem a teen wolfot érti??? és akkor a scott...
„Készüljetek fel, hogy valakit el fogunk veszíteni. Az a helyzet, hogy meg kell változtatnunk a főcímet, hiszen az egyik karakter nem lesz benne már a negyedik évadban.”
de am nem Scottra gondol??? mert a főcím alatt nem a teen wolfot érti??? és akkor a scott...
2014. január 01. 22:41
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Average Girl: A cím a Teen Wolf. A főcím az ez http://www.youtube.com/watch?v=tkIcDy17l_o
2014. január 01. 22:49
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (heyitsmemi @ 2014.01.01. 22:41)
Average Girl: A cím a Teen Wolf. A főcím az ez http://www.youtube.com/watch?v=tkIcDy17l_o
na de hülye vagyok
2014. január 01. 23:29
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
neneneneneneneneeeeeeee
2014. január 01. 23:32
|
|
Mázliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 15 Azonosító: 80146 offline
|
Dylan sztem nem írják ki, mert az kb. halálos ítélet lenne a sorozatnak, bár az előzetesek alapján eléggé központi helye lesz az éved második felében... Hoechlint pedig ha akarták volna már most kiírhatták volna szerintem, hiszen elhagyta a várost, de visszajön. Posey a fő-főszereplő szóval kétlem, hogy őt. Crystal nekem nem hiányozna, jó lenne ha róla lenne szó, bár Argentéknél már túl sok a hulla. Daniel nincs benne a főcímben, szóval miatta nem kellene változtatni. Holland pedig sajnos tényleg eléggé hanyagolható, mert bár nagyon bírom, de hullák megtalálásán kívül nem sok mindent csinált az utóbbi időben, csak akkor szegény Stiles:/ Ez az én elmélkedésem. Szóval őszintén fogalmam sincs.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: