Norbi nem először mondja el a véleményét a túlsúlyos emberekről, így sok támadás is érte már. Most a Facebookon mondta el: az önmagában rejlő kövér embert utálja, nem a duci embereket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Schobert Norbi a magában élő kövér embert utálja
2013. december 30. 19:39
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Hogy mágváltozott.. Nem tudom miért, de én nagyon bírom Norbit..
2013. december 30. 19:40
|
Good20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 208149 offline
|
Nagy dolog ha valaki lefogy de még nagyobb hogy megbarátkozik az új énjével és maga mögött hagyja a múltját akit utált vagy csak nem volt elégedett önmagával. Elfogadás nélkül nem ér semmit az egész.
2013. december 30. 19:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Egy biztos - jó kis bizniszt csinált magának ebből az Updates baromságokból, amik javában olyan anyagot tartalmaznak, amelyektől a kedves egyén több szorul a toalett használatára. Nekem ne mondja senki sem, hogy azok a dolgok, amiket ő piacra dob azok annyira full egészségesek. Persze, hogy nem hízol tőle, ha rögtön megf*sat és a megevett tápláléknak nincs ideje lebontódni és felszívódni. Mondjuk én ennek az ellentéte vagyok, aki hízókúrával nyüstöli magát, mivel eléggé sovány voltam a betegségemből kifolyólag. Lehet egészségesen élni, de ahhoz mozogni kell és megfelelően táplálkozni. Persze, hogy jönnek fel a kilók, ha kolbászt meg hurkát eszel csokoládéval és kólával öblíted le. Pluszban vannak hízásra hajlamos emberek. Az én párom 90-92 kiló, de ő soha nem is fog tudni 60-ra lefogyni, mert alapból a vastag csontozata nyom annyit, valamint ez attól is függ, hogy kinek milyen az alkata. Húgom is és a párom is vagy tíz kilót dobott le magáról úgyhogy mozogtak és kevesebbet ettek. Nem kell ide ápdét meg tököm tudja mi!
1 felhasználónak tetszik:
xMilesss
2013. december 30. 19:47
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
Sokat változott
2013. december 30. 19:55
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Én a benne élő kretént utálom!
Aki kövér nőkről posztol ki elítélő véleményt és cigányokat nevez erőszaktevő gyilkosnak, anélkül, hogy tudná ki mit követett el.
Az önutálat egyébként nem egy egészséges motiváció a változtatásra, az inkább a depresszió előszele.
Norbi, ne a "benned élő" kövér kisfiút utáld, azt a segghülye milliárdos testépítőt inkább aki köréje épült!
Aki kövér nőkről posztol ki elítélő véleményt és cigányokat nevez erőszaktevő gyilkosnak, anélkül, hogy tudná ki mit követett el.
Az önutálat egyébként nem egy egészséges motiváció a változtatásra, az inkább a depresszió előszele.
Norbi, ne a "benned élő" kövér kisfiút utáld, azt a segghülye milliárdos testépítőt inkább aki köréje épült!
2013. december 30. 19:56
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
hát én sem szeretnék kövér lenni....
2013. december 30. 20:15
Miért, az az énje jobban tetszik neki, aki méregdrága kajákat tukmál az emberekre, amitől rosszul lesznek?
2013. december 30. 20:37
Ha tényleg magát utálja, akkor ne alázzon meg senkit.....
2013. december 30. 20:47
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Abban itt egyetértek, hogy akit valóban zavar a súlya, és tényleg nem a genetika tehet róla, vagy betegségek, akkor erőltesse már meg magát egy kicsit. Viszont Norbi módszereiről nem sokat tudok, úgyhogy passz.. szóval csak azt kommentelem, a felsoroltakkal kapcsolatban, hogy az ember, ha csak az akaraterő van híján, és nem elégedett magával, ne rinyáljon, hanem tegyen valamit.
2013. december 30. 20:48
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Egy időben ettem a termékeket és nem f*stam egyszer sem. Persze nem is toltam le egy kilót semmiből, mert nagy mennyiségben a sima rágógumi is hashajtó lenne. Sem a puding, sem a joghurt, sem a csoki, sem a szaloncukor, sem a tészta stb miatt nem jártam plusz köröket a toalettre.
Egyénfüggő, hogy kire mi hat hashajtó jelleggel, engem a tejeskávé se bánt, mást meg igen.
Norbi olyan, amilyen, nem kell szeretni. Én nem értek vele mindenben egyet, néha furákat művel és nyilatkozik, de azzal, hogy motivál akár egy embert is arra, hogy mozogjon, becsülendő. Attól még nem kell megvenni tőle semmit, elég ha valaki olvassa vagy látja, hogy lehet másképp is. A kövér kisfiú énjében minden túlsúlyos megláthatja önmagát, valószínűleg ettől olyan népszerű.
Norbi olyan, amilyen, nem kell szeretni. Én nem értek vele mindenben egyet, néha furákat művel és nyilatkozik, de azzal, hogy motivál akár egy embert is arra, hogy mozogjon, becsülendő. Attól még nem kell megvenni tőle semmit, elég ha valaki olvassa vagy látja, hogy lehet másképp is. A kövér kisfiú énjében minden túlsúlyos megláthatja önmagát, valószínűleg ettől olyan népszerű.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. december 30. 22:28
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem is sokat változott.
2013. december 30. 23:04
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Annyira utálom ezt az embert.
2013. december 30. 23:06
Mi köze van hozzá hogy ki mit csinál ? Aki túl sokat stresszel hamar megöregedik (és ezen nem segít az Update1 szalámi)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.