Arany Málna 2014: íme, a jelöltek!
2013. december 30. 20:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Másnaposok 3.
A texasi láncfűrészes 3D
Lady Gaga
Lindsay Lohan
Selena Gomez
???? Ez felháborító,hogy őket miért jelöltél???
Meg még sokan mások se érdemelték meg a jelölést!!!
Én ezért utálom az Arany Málnát,mert sosem azokat értékelik rosszra akik igazán rosszak!!
Mi ez már???
A texasi láncfűrészes 3D
Lady Gaga
Lindsay Lohan
Selena Gomez
???? Ez felháborító,hogy őket miért jelöltél???
Én ezért utálom az Arany Málnát,mert sosem azokat értékelik rosszra akik igazán rosszak!!
Mi ez már???
2013. december 30. 21:01
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Sokan nem értik, hogy Depp hogy is került oda ahova. Egyszerű, a Magányos Lovas talán az év legnagyobb csalódása volt. Sajnálatos vagy nem, de Depp talán második legrosszabb alakítása abban a filmben van. Ebből következik hogy jelölték erre a díjra. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az egész pályája alatt készített filmekre/alakításokra mondanák azt, hogy rossz. Ettől függetlenül természetesen nem értem hogy az ő neve hogy kerülhetett fel egy olyan listára, ahol Jaden Smith is kap jelölést. Több színésznél is írhatnám, hogy lehet hogy nem a legjobb formájukat hozták, de akkor sem egy kategória mint pl egy Burok. Egyébként a nagyjával egyet is értek, főként Kate Winslet jelölésével, mert ő igazán szégyellhetné magát azért, hogy ilyen neves, nagyrabecsült színésznőként képes volt résztvenni a Movie 43 nevezetű mocsokban.
2013. december 30. 21:03
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Judit2013 @ 2013.12.30. 20:43)
Hogy jelölhettek olyan zseniális színészeket/színésznőket, mint Helena Bonham Carter, Harrison Ford, Kate Winslet, Robert De Niro és Johnny Depp?! Nekik nem Arany Málna díjat kéne kapniuk, hanem Oscart! 
Pontosan azért jelölték őket, mert pont nekik nem lett volna szabad ilyen ostoba filmekhez adniuk a nevüket..
2013. december 30. 21:05
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
starfan123 IGEN ÉRDEMES
2013. december 30. 21:14
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Ez azért már egy kicsit sok!!!....
2013. december 30. 21:15
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Hát igen attól, hogy valakinek van neve még nem jelenti azt, hogy az összes mű, amiben szerepel ér is valamit. Ott van a nagy kedvencem Keanu Reeves...amiket az utóbbi években bevállal( úgy, hogy kb két életre való pénzt megkeresett csak a Matrix trilógiával)botrányos. Ellenpélda Leonardo DiCaprio, lehet, hogy nem Oscart osztó banda nem szereti, de ő igenis megnézi, hogy kivel és mit tesz le az asztalra. Jó a görbe tükör, ha érti a színész, hogy miről van szó. Halle Berry és Sandra Bullock értette, ezért is vették át egyik este a Málnát, másnap az Oscart. Humorral kell ezt kezelni és elismerni, ha valami nagyon rossz.
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2013. december 30. 21:21
Ezt a listát nem tartom korrektnek.Épp a minap láttam a 47 ronin-t a moziban,és szerintem nagyon jó volt!De hát ha ebben a mai undorító zene- és filmvilágban ha valami véletlenül tényleg jó,azt divat ilyen meg olyan sz*rnak elmondani.Na meg azt alapból nem értem,hogy a diznicsitriket egyeseknek van képe Oscar- meg Emmy-díjra jelölni,itt meg olyan színészek vannak(nem mindenki), akik azért el kell ismerni,hogy letettek valamit az asztalra.
2013. december 30. 21:29
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
hogy Taylort jelölték? o.O ő vitte fel a Nagyfiúk 2. színvonalát.. és nem csak az elvakult rajongás beszél belőlem, egyedül az ő jeleneteinél lehetett csak egy kicsit is röhögni. még hogy Arany Málna...
2013. december 30. 21:41
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Igen, ez még egyértelműen csak az előzetes lista, ami szűkítve lesz, de ha már ezen fent vagy, az is jelzésértékű. Oké, nem biztos, hogy az itt felsoroltak az év legvállalhatatlanabbjai, és nyilvánvalóan az ismertebb sztárok (nagyobb színészektől a felkapott celebekig) égetésére van kihegyezve a dolog, de attól még nem biztos, hogy nem jogos. Johnny Depp például jó színész, de amit az elmúlt években művel, az konkrétan tragédia. Azért a jelmezes ripacskodásért, amit jó ideje hoz, más elismerést nem nagyon tudok elképzelni. Ha pedig ilyen szempontból nézem, igazából egy jó ébresztő is lehetne ez a díj sokaknak, hogy rossz úton járnak. Mert tényleg nem jó nézni, mikor az amúgy nevesebb színészek akármilyen igénytelenségre rábólintanak. Persze azért a legalja is szépen képviseli magát általában a listán, nem mondom. Azt a ziccert nem tudom, hogy ki tudják-e hagyni, hogy Naomi Watts végül jelölt legyen, hiába nem rajta bukott el a film. Nagyon meredek ezt kijelenteni a munkássága 99%-a után, de egyébként Adam Sandler sem lenne rossz színész (a Kótyagos szerelemért abszolút megérdemelten még Golden Globe-jelölést is kapott), de ő már jelenleg az a kategória, akinek tényleg mindegy. Kate Winslet jelölése lenne talán az egyetlen, ami szúrná a szememet, mert szerintem az az öt perc szórakozás Jackmannel abban az agyatlanságban még belefér.
2013. december 30. 21:57
A burok pedig állítólag jó film...na, mindegy, én nem láttam.
2013. december 30. 22:18
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Én nem látom ennek az egésznek értelmét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.