Selena Gomez kiállt rajongója mellett
2013. december 30. 20:59
Bár nem támogatom azt, hogy valaki felrakja a netre a vágásos fotóit (például az itteni eset miatt), de ez nagyon kedves volt Selenától.
2013. december 30. 21:02
Annyira szánalmas, ahogyan egyesek még ebben is a rosszat keresik, mást nem is igazán akarok mondani.
2013. december 30. 21:04
Nem bírom Selenát, de ez nagyon rendes volt tőle
2013. december 30. 21:10
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Ez nagyon kedves volt..
Hogy utálhatja bárki is ezt a lányt,hiszen imádja a rajongót és nem tesz soha semmit rosszat.
2013. december 30. 21:27
Nem nagyon szeretem Selenát,de ez nagyon kedves volt tőle!!!
2013. december 30. 21:28
|
|
sel6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 800 Azonosító: 164208 offline
|
Ha Selena nem írt volna ennek a rajongónak akkor szerintem az a lány már nem élne.....Ez nagyon kedves volt Selenától EZÈRT IS imádom!!! <3 <3 <3 <3 *--*
2013. december 30. 21:29
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Beyla szerintem igazad van
2013. december 30. 21:39
Bár még nem voltam KOMOLYAN beteg ilyen szempontból,tudom,hogy milyen az,ha valaki lelkibeteg,és azért vagdossa magát.Volt alkalmam kisebb példákon megtapasztalni,amik még problémának sem nagyon minősíthetők,de pont jól észre lehet venni rajtuk,milyen lehet "élesben".Aki igazán rosszul érzi magát,az pont hogy inkább próbál "elbújni" úgymond a világ elől.De kevés olyan igazán beteg ember van,aki posztol magáról egy képet egy közösségi oldalon,hogy vagdossa magát.Látszik rajta,hogy egy csöppet figyelemhiányban szenved.De a másik meg abba nem gondolt bele,hogy milyen lehet a másiknak,hogy ilyet mond neki.De figyelemfelkeltéssel próbálkozó,és rosszindulatú emberek mindenhol vannak,sőt,rosszabbak is,de Selena,és nem csak ő,hanem senki nem szabhatja meg,ki szeresse és ki nem.Minden más része a kijelentésének viszont helyes volt,bár én mindkettőt elküldtem volna egy szép helyre,de legalább boldoggá tette szegény rajongót,és mondott neki egy kedveset.A másiknak meg azt mondta meg,hogy ő nem szereti az ilyen rajongókat.Ez nem csak annak a kettőnek szólt,hanem úgy általánosságban véve,az összes rajongójának.
2013. december 30. 21:58
A Selenás részt én is osztom Beyla hozzászólásában, a többit viszont nem.
Az ilyen lelki traumákkal küzdő embereknek pont erre van szükségük. Magányosak, csonkítják önmagukat, hogy megsajnálják őket. Ebben lelik az örömüket, hogy az emberek lássák mennyire szenvednek. Szerintem ez nem elítélendő, de nem is követendő. De ez már általában a legvégső pont, amikor már annyira tehetetlenek, hogy így kiabálnak segítségért. De van aki direkt azért rak ki ilyen képeket, mert élvezi, ha utálkoznak róla. No meg ott vannak a mazochisták, de az meg egy külön történet.
Az ilyen lelki traumákkal küzdő embereknek pont erre van szükségük. Magányosak, csonkítják önmagukat, hogy megsajnálják őket. Ebben lelik az örömüket, hogy az emberek lássák mennyire szenvednek. Szerintem ez nem elítélendő, de nem is követendő. De ez már általában a legvégső pont, amikor már annyira tehetetlenek, hogy így kiabálnak segítségért. De van aki direkt azért rak ki ilyen képeket, mert élvezi, ha utálkoznak róla. No meg ott vannak a mazochisták, de az meg egy külön történet.
2013. december 30. 23:05
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Szeretlek selena! Te vagy a legjobb! Bárcsak nekem is irna <3
*.*
*.*
2013. december 30. 23:12
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Én is selena én is szeretlek!!!!!! Nekem nem írsz üzit???
:/
2013. december 31. 00:41
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Egyetértek vele, de ez a 'mostmár ne légy a rajongóm' dolog nem így megy
Bár lehet, ezzel nagyon magára haragította a lányt és ki is ábrándult Selenából.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: