Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. december 30. 21:20
Justin kutyája aranyos... Sajnálom a kutyust amiért ilyen gazdája van.
2013. december 30. 23:06
|
|
paynobabevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 216186 offline
|
Caranak nem all jol ez a folso. a tetko szovege meg a helye tetszik, viszont a betutipus szornyu.
Arrol pedig nem is tudtam, hogy Zac drogozott.. birom a sracot,remelem sikerul neki tovabbra is tisztanak maradni!
Arrol pedig nem is tudtam, hogy Zac drogozott.. birom a sracot,remelem sikerul neki tovabbra is tisztanak maradni!
2013. december 30. 23:15
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Mycsi40
vicces
2013. december 30. 23:29
|
|
Lizabeth99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 216926 offline
|
Emma szerintem jól teszi, hogy először elvégzi az egyetemet és csak utána forgat. Hajrá!
Zac Efront szeretem, örülök neki, hogy sikerült!
Justinnak tök cuki a kutyájaaa, de nem tetszik a neve...
Ez a Cara akárki.. hát a tetkó nagyon NEM jön be!!! És úgy tudtam, hogy egy modellnek nem lehet tetkója, de úgy tűnik nem vagyok tájékozott.
Zac Efront szeretem, örülök neki, hogy sikerült!
Justinnak tök cuki a kutyájaaa, de nem tetszik a neve...
Ez a Cara akárki.. hát a tetkó nagyon NEM jön be!!! És úgy tudtam, hogy egy modellnek nem lehet tetkója, de úgy tűnik nem vagyok tájékozott.
2013. december 31. 00:51
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Már bocsánat,de?szerintem ez a tetkó szörnyű lett..
Remélem legalább ő nem fogja megbánni,mert azt bizony le nem szedi onnan:$
Remélem legalább ő nem fogja megbánni,mert azt bizony le nem szedi onnan:$
2013. december 31. 09:47
Emma jó döntést hozott.
Zac csak így tovább!
Cara tetkója egész jó.
Zac csak így tovább!
Cara tetkója egész jó.
2013. december 31. 10:17
|
|
Timisivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 280 Csatolások: 45 Azonosító: 151271 offline
|
Emma jól döntött, az egyetem után is biztos lesz sok felkérése és persze sokkal több ideje.
Zac drogozott? o.O
A kutyát, bocsánat Karmát pedig rettenetes tudom sajnálni. Biztos ő sem ilyen jövőt álmodott meg magának.
Cara tetkója borzalmas. Komolyan, mintha én firkantottam volna fel oda. Elhiszem, hogy most az a lényeg a tetoválásoknál, hogy minél rondább és kreatívabb legyen, de könyörgöm ez nem kreativitás ez macskakaparás. Távolról úgy néz ki mintha összekente volna magát.
Zac drogozott? o.O
A kutyát, bocsánat Karmát pedig rettenetes tudom sajnálni. Biztos ő sem ilyen jövőt álmodott meg magának.
Cara tetkója borzalmas. Komolyan, mintha én firkantottam volna fel oda. Elhiszem, hogy most az a lényeg a tetoválásoknál, hogy minél rondább és kreatívabb legyen, de könyörgöm ez nem kreativitás ez macskakaparás. Távolról úgy néz ki mintha összekente volna magát.
2013. december 31. 10:19
|
|
ProudBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 215018 offline
|
De aranyos Karma
kíváncsi vagyok, hogy Justin fog-e képeket feltenni <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: