Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. december 30. 15:44
Az a tetkó xD honnan szerezte ? A Pombarből ?
1 felhasználónak tetszik:
Pinky Lili
2013. december 30. 15:45
Cara tetoválása szerintem egyáltalán nem néz ki jól. Én biztos nem csináltattam volna meg ezt. Furcsa, hogy a bikini mellé sapkát vett fel, nagyon nem illenek össze. Bieber kutyusa nagyon aranyos. Örülök neki, hogy Zac már nem drogozik és iszik. Emma jól teszi, hogy a tanulásra koncentrál.
2013. december 30. 15:48
Cara tetkója nekem nem tetszik... Pedig szeretem a tetkókat.
Emma szerintem jól döntött
<3
Emma szerintem jól döntött
2013. december 30. 15:48
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Hát Justin kutyája aranyos, Cara tetkója pedig eléggé szöryű.
Ez az én véleményem
2013. december 30. 15:49
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nekem tetszik Cara tetkója
2013. december 30. 15:52
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
RutaPrimroseLove 1etértek
És Emma nagyon jól teszi:)kitartò
És Emma nagyon jól teszi:)kitartò
2013. december 30. 15:52
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Cara tetkója nem tetszik.Justin kutyusa irtó aranyos, viszont most remélem picit több ideje lesz rá, igy h visszavonult.
2013. december 30. 15:59
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Emmának okos feje van. Szerintem ebben a korban, amiben most van jobban jár ha tanul és nem színészkedik. Ráér majd idősebb korában is.
Zackről ezt nem is tudtam, bár valahogy nekem sosem volt színpatikus ....
Carlynak sok-sok sikert, biztosan jól fog alakítani hiszen ennyi tanulás után, amennyit a szöveg ír, biztos van benne színészi érzék.
Justin kutyusa aranyos,bár hidegen hagy ...
És végül Cara tetkója nekem tetszik, bár szerintem kicsit túl feltűnő. Majd minden magazinról (ami netán fehérneműs) csak ez a szlogen fog ránk visszakacsintani.
Zackről ezt nem is tudtam, bár valahogy nekem sosem volt színpatikus ....
Carlynak sok-sok sikert, biztosan jól fog alakítani hiszen ennyi tanulás után, amennyit a szöveg ír, biztos van benne színészi érzék.
Justin kutyusa aranyos,bár hidegen hagy ...
És végül Cara tetkója nekem tetszik, bár szerintem kicsit túl feltűnő. Majd minden magazinról (ami netán fehérneműs) csak ez a szlogen fog ránk visszakacsintani.
2013. december 30. 16:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ezekről nem tudtam,csak a tetkóról.
2013. december 30. 16:01
Cara tetkója nem valami jó :/ Justin kutyája nagyon cuki sztem!
2013. december 30. 16:04
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Cara tetkója nekem annyira nem tetszik akkor már inkább az oroszlán ami az ujján van...de ha igy folytatja ki fogja huzni a gyufát a modellügynökségnél és baszhatja a karierrjét...
2013. december 30. 16:05
Justinnak egy élőlényt adni, akire vigyáznia kell örökre? Oké...
Egyébként Emmára és Zacre büszke vagyok, Emma nagyon okosan döntött, mert a színészet nem mindig biztos munka, így jól jön a végzettség, Zacnél pedig arra, hogy állítólag tiszta
Cara tetkója nem tetszik, de Justin kutyusa igen
Carlynak pedig gratulálok...
2013. december 30. 16:08
|
|
adri001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 796 Csatolások: 245 Azonosító: 192844 offline
|
Cara tetkója nekem nem tetszik
Justinnak nagyon édes a kiskutyája
Zackre nagyon büszke vagyok hiszen nem lehetett könnyű leszokni neki és mások ez ellen nem tesznek semmit ő viszont igen és nagy sikerrel
Justinnak nagyon édes a kiskutyája
Zackre nagyon büszke vagyok hiszen nem lehetett könnyű leszokni neki és mások ez ellen nem tesznek semmit ő viszont igen és nagy sikerrel
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.