Nagyot bukott Justin Bieber dokumentumfilmje
2014. január 01. 22:28
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
én meg fogom nézni.......
2014. január 03. 02:15
|
|
SerenaBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 218346 offline
|
HAHAHA:D Ez vicces!December 25-én volt a premier majdnem 2 hete!Édeseim KARÁCSONYKOR , számomra egyértelmű volt , hogy nem fogják annyian megnézni mivel ekkor vannak az ünnepek és mindenki a családjával tölti ezeket a perceket!Megint csak a humoros kis utálókhoz szólnék , hogy tapsolják meg magukat mert valóban rettenő komikusak a kommentjeikkel meg az "xd"-kel!:)De ha nektek ezzel a hírrel tényleg örömet hoztak akkor renDben.Örüljetek , de ne itt!:)Csináljatok egy oldalt és sírjátok el egymásnak a számomra inracionális tényezőket és felőlem dicsérjétek meg egymást , hogy mennyire "swag"-ek lettetek más frusztrálásával!Szép is ez a mai világ..
2014. január 04. 20:03
Így járt...
Mondjuk nem csodálom, hogy nem nézték meg.
2014. január 06. 21:18
|
|
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline
|
En fix hogy megnezem es meg is veszem
2014. április 07. 17:26
|
encsikeiker2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 223887 offline
|
Most nm azért, de megértem Justin ilyen helyzetben nem elpártolni kell tőle,hanem mellé állni. Mert ha a helyében lennék és az emberek azt tudatosítják bennem hogy utálnak, akkor engem sem érdekelne hogy mit csinálok , mert ha már ugy sem szeretnek akkor minek visszatérni a jó útra. De ha tudom hogy vannak rajongóim, akik mindezek ellenére is szeretnek , akkor tudom hogy érdemes folytatni.
Úgyhogy én ezen mindenki helyében elgondolkodnák, mert ő nem csak egy ember, hanem egy legenda.. De ha ugy érzi , hogy senki sem áll mellette akkor a legenda is eltűnik és benne az a kedves ember aki mindig is volt és senki nem hibáztathatja azért mert férfi lett és sok hülyeséget csinál mint mindegyik pasi csak az a különbség hogy nem mindenki rossz döntéseit közvetíti a tv
Remélem még nem adtad fel Justin <3
Úgyhogy én ezen mindenki helyében elgondolkodnák, mert ő nem csak egy ember, hanem egy legenda.. De ha ugy érzi , hogy senki sem áll mellette akkor a legenda is eltűnik és benne az a kedves ember aki mindig is volt és senki nem hibáztathatja azért mert férfi lett és sok hülyeséget csinál mint mindegyik pasi csak az a különbség hogy nem mindenki rossz döntéseit közvetíti a tv
Remélem még nem adtad fel Justin <3
2014. május 04. 15:29
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
na... ez így járt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: