Nagyot bukott Justin Bieber dokumentumfilmje
2013. december 30. 16:11
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Mégis mit vártatok?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 30. 16:32
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
fogadni mernek hogy ezt a filmet is ugyanugy fogom imadni mint a NEVER SAY NEVERt, akarhanyan neztek is meg a BELIEVEt:D:)<33 amugy a NSN-t sem moziban neztem hanem online:)
2013. december 30. 16:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2013.12.30. 15:49)
Az,h nem visítozom,mert meglátok róla egy kèpet,és nem kapok rohamot nem jelenti azt,h "èrdekes rajongó " vagyok.Nem megyek el,nem veszem meg a cd-jét hanem inkább letöltöm.Egyedül a két könyve van meg itthon mert ahhoz másképp nem tudtam hozzájutni.Abból is az egyik ajándék volt a legjobb barátnőmtől karácsonyra.De ez nem jelenti azt,h nem szeretem.Csak azt 4-5 ezer forintot amit a cd-ire költenék,abból ruhát veszek vagy mást amit minden nap használok.Sajnos vagy sem,de nem vagyunk annyira eleresztve anyagilag,h mind a 6 eddig megjelent lemezét meg tudjuk venni..Ezèrt én kérek elnézést,tényleg,biztos velem van a baj.Hidd el,baromi szívesen megvenném minden lemezèt,mikor látom őket egy lemezboltan...Plusz a szüleim se nagyon bírják,úgyhogy inkább nem ingerlem őket azzal,h beállítok az ő arcával fémjelezett cuccokkal az ajtón.
Moziba meg nem szívesen járok,zavarja a fülemet az erős hangzás(alapból kicsit baj van sajnos a hallásomal,nem "szivatom" magam tovább)
A moziról általánosságban beszéltem.De ha lehet egy olyan kérèsem,ne minősítsd,h hogyan állok ki a kedvencemért.Az,h nem istenítem,ès nem ugrálok JB feliratos táblával a mozi előtt és nem költöm minden pénzem a parfümjére/filmjère/lemezère,attól mèg igenis szerethetem teljes szívből 2009 óta.Fel meg szerintem felvállalom a dolgot,de erről nem akarok vitázni.Valószínűleg úgyse hinnéd el.
Moziba meg nem szívesen járok,zavarja a fülemet az erős hangzás(alapból kicsit baj van sajnos a hallásomal,nem "szivatom" magam tovább)
A moziról általánosságban beszéltem.De ha lehet egy olyan kérèsem,ne minősítsd,h hogyan állok ki a kedvencemért.Az,h nem istenítem,ès nem ugrálok JB feliratos táblával a mozi előtt és nem költöm minden pénzem a parfümjére/filmjère/lemezère,attól mèg igenis szerethetem teljes szívből 2009 óta.Fel meg szerintem felvállalom a dolgot,de erről nem akarok vitázni.Valószínűleg úgyse hinnéd el.
Bárcsak minden bíbőr rajongó ilyen lenne! Komolyan, én csodállak!
2013. december 30. 17:29
Az baj ha én a never say never filmjét se láttam? Igazából nem is vagyok rá kíváncsi. Ahogyan erre sem hahaha
2013. december 30. 17:52
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Hála' Istennek!
2013. december 30. 18:18
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Jaajj de örülöök!! Nem is csodálomXDD
2013. december 30. 18:26
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
Idézet (zottyo @ 2013.12.30. 13:52)
Nezd en nam azt irtam hogy Britney A botranyokkal hivta fel a figyelmet hanem hogy a botranyos viselkedese miatt mar nem ugy neznek ra mint azelott.Szerintem tehetseges csak az alkohol es a drog mindent elrontott.
Kevin Federline miatt viselkedett úgy, kissemizte,a gyerekeket elvette tőle, és még csalta is Kevin.
Ilyen helyzetben te mit tennél?
2013. december 30. 18:27
|
|
Celine Caledonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 215507 offline
|
Justin elrontotta magát ,saját magának köszönheti.
2013. december 30. 18:35
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ki gondolta volna... ~
2013. december 30. 18:35
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
hát remélem hogy ez meg fog változni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.