Joe Jonas csak vagánynak akart tűnni?
2013. december 30. 18:43
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Ezt mondtam az előző cikk kapcsán, hogy Joe rájuk kente rákényszerítették a füvezésre. Miley tökéletesen reagált az állítására! Joe drága ha füvezni akarsz, akkor bárki bármit mond úgyis füvezni fogsz.
Ennyi!
2013. december 30. 19:02
Itt az a kérdés hogy mileynak tetszik e amit csinál vagy csak tényleg azèrt csinálja hogy emlékezzenek rá?
2013. december 30. 20:30
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ha így beszólt Ari-nak akkor az durva... Joe meg ássa már el magát könyörgöm!
2013. december 30. 21:41
Nevetséges. Erről minek írni? Kit érdekel Miley replikája, és Joe Jonas 'apró' füvezései? És Miss Cyrus pedig ne mondja meg, hogy a másik mit csináljon, ne a többi emberrel veszekedjen, inkább nézzen magába! Lorde-nak inkább őt kéne kritizálnia...Elegem van belőle.
2013. december 30. 23:17
Alapvetően szeretem Joe-t de szegény Jonas Brothers ilyenekkel próbálják fenntartani a hírnevüket mert az olyan senkik miatt mint Bíborka és EgyDí el lettek felejtve, pedig ha összevesszük az összes tinilányakedvencét még akkoris több a tehetségük egyenként(!) mint nekik együttvéve, mivel ők tökéleten képesek voltak élőben is énekelni. Na erről ennyit és nem kérek olyan komikat, hogy "Jaj de nincs igazam" vagy "Zsüsztinék tökéletesek" gyerekek ez az én véleményem és jogom van elmondani egy fórumon! Miley-nak pedig igaza van az Ariana-s véleményét meg nagyon imádom! Miért hiszi mindenki, hogy az a vattacukorfelhő tökéletes? Ez egy költői kérdés, nem várok rá választ mert jönnének az Ari-mániások...
2013. december 31. 00:17
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Igaza van. Engem is már milliószor kínáltak mindennel, mégis azt tudtam mondani, hogy nem. Nem hiszem el, hogy két kislány ráerőszakolta volna egy 17 éves fiúra. Ha pedig csak 'menőzni' akart vele, akkor magára vessen. Én sem vagyok népszerű a sulimban, de pont nem érdekel, rágyújtani meg főleg nem fogok azért, hogy egy társaság megkedveljen.
Egyébként mégis mit képzelt ez a Joe? Hogy ebből még ő fog jól kijönni?
Hülyeség volt ezt az egészet felhoznia, mert csak őt nézik az emberek ostobának, ha eddig nem tették.
Egyébként mégis mit képzelt ez a Joe? Hogy ebből még ő fog jól kijönni?
2013. december 31. 09:42
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Hát ezt én sem gondolnám...Ugyanmár!!!
Két kislány mondtaneki??? És ha ennyire nem akarta akkor mondjon nemet...Nagyon egyszerű...Pff...
2013. december 31. 11:22
Nem nagyon értem,hogy,ha akkora menő,hogy egyszerre kettő kiscsajjal van és ő,mint isdősebb,elfogadja,akkor végül miért rájuk fogja?!Szépvolt nagyfiú,ettől remélem menőbb lettél...
2013. december 31. 12:22
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Joe az utolsó megnyílvánulása után egyszerűen megváltozott a szememben. Sosem hittem volna, hogy ilyen baromságot, és hazugságot mer állítani. Egyszerűen baromi nagyot csalódtam benne. Tuti menő akart lenni, hiszen két kislány nem tudja belevinni ilyen dologba. Mileyval teljes mértékben egyet értek.
2013. december 31. 13:34
Idézet
kevésbé fog cukiként feltüntetni
ez Ariana célja? hogy kevésbe legyen cuki? x
2013. december 31. 13:51
|
|
Bulovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 214700 offline
|
Utálom Mileyt, de ebben teljesen igaza van. Nevetségesnek tartom, a "két kislány rákényszerített a füvezésre, jajj szegény én" dumáját. Senki nrm fogja sajnálni, max. a Jonas Brothers rajongók akikből már alig van, jiszen a legtöbben már el is felejtették őket vagy -mint én- utálják őket. Ugyanis a kedves "szépfiúkból" időközben idióta, tehetségtelen (bár nekik sosem volt sok) és mások lejáratásából élő lúzerek lettek. Lehet hogy Miley is a botrányairól híres (sajnos csak arról) de ebben egyetértek vele. Joe csak így akarja felhívni magára a figyelmet (így már mégtöbben utálják, hurrá!) és közben észre sem veszi hogy csak saját magát gyűlölteti meg azokkal az emberekkel akiket érdekel mit csinál. Én szeretem Arianat, de Mileynek igaza van, Ariana sem hibátlan.
2013. december 31. 14:23
Hosszú idő óta ez az első, hogy egyetértek Mileyval. Joe egy gyenge akaratú "férfi" akinek kellett a hírverés, miután a bandájának befellegzett, és ezzel a nyilatkozatával sikerült elérnie, hogy jó pár napig rajta csámcsogjon a média. Engem is nem egyszer kínáltak már sima és füves cigivel is, és wáó, valahogy mégis sikerült nemet mondanom..
2013. december 31. 17:17
|
|
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline
|
Miley szerintem nem lehetett olyan rossz barát,hogy ilyenre kényszerítette volna társait....és ez amúgy is Joen múlik,hogy a barátság után folytatja-e a drogot....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: