Selena Gomez ki nem állhatja Lorde-ot
2013. december 29. 21:42
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Ez a pletykálkodás megint csak arra jó, hogy a kis rajongókat egymásnak, meg lorde-nak ugrassák... Szó se róla, èn se csipàzom azt a kiscsajt, de a hollywoodi riporterek mindent föl nagyítanak... Ha meg ennyire be akar vadulni Swift, kérhetne más sztároktól véleményt, van körülötte elég polgárpukkasztó jelenség...
Én se vagyok Lorde rajongója,de azért tehetséges
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Én NEM SZERETEM LORDE-T de amit már művel az már sokk.Komolyan ha Selena szemszögéből nézne valaki akkor látná hogy Lorde probálja elvenni Taylor Selenatol ugy értem barátilagde komoly hogy esne sok utálkozonak hogy például.van egy jo barátnőd akiv már pár éve barátok vagytok és puff megjelenik egy uj csaj és mint a sas elis veszi a legjobb barátodat.Ez piszok szar érzés.Én Selena pártján vagyok.
ui:elnézést a hibákért de ebből a Lordebol már elegem van.
ui:elnézést a hibákért de ebből a Lordebol már elegem van.
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Tehetség Lorde-nak sokkal több jutott, de a zenéjük mindkettőnek nem igazán sokat érő.
Ha választanom kéne, hogy kinek a koncertjére mennék tuti inkább Lordéra mennék. Ő legalább énekel.
Ha választanom kéne, hogy kinek a koncertjére mennék tuti inkább Lordéra mennék. Ő legalább énekel.
2013. december 29. 21:44
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Lorde keress más lúzer barátokat.
:/
2013. december 29. 21:47
Ez kész röhej. Szelena szimplán csak féltékeny, mert félti a beszt frend pozisönét, ami ő és Téjlor között van.(?) Már ha nem megjátszott ez a barátság.. Kicsit túl komplikálja a szitut. Attól mert talán ismerkednek még nem biztos hogy hatalmas barinők is lesznek. Ő pedig már a legrosszabbra képes gondolni..
Téjlör vadabb oldalát akarja mutatni? Talán ő is beakar állni botrányhősnőnek? Nem elképzelhetetlen.
Bár nekem már ez is túl sok, amit naponta látok itt.. Még az hiányozna, hogy "ez" a liba is beállana a sorba..
Ezt a "túl tökéletes" dolgot pedig nem nagyon ragoznám.. Szerintem csak szarkazmus akart lenni ez Lordétól, mert normális ember nem mond ilyet egy ilyen Téjlör félére.. (vagy mégis? o.O)
Téjlör vadabb oldalát akarja mutatni? Talán ő is beakar állni botrányhősnőnek? Nem elképzelhetetlen.
Ezt a "túl tökéletes" dolgot pedig nem nagyon ragoznám.. Szerintem csak szarkazmus akart lenni ez Lordétól, mert normális ember nem mond ilyet egy ilyen Téjlör félére.. (vagy mégis? o.O)
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 29. 21:53
Ha Sel és Taylor tényleg jó barátnők, akkor Lorde nem bír közéjük állni.
2013. december 29. 21:54
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
nem csoda, hogy utálja én utálom azt ha valaki közénk áll
2013. december 29. 21:58
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nekem már Lorde látványától felfordul a gyomrom, és külön vicc ez a nagy hype, ami körülötte van... Lett egy sikeresebb száma, és már rögtön olt másokat. Pfff.
2013. december 29. 22:02
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Micsoda problémák vannak itt édes istenem... mintha valami 200 részes szappanopera lenne. Lorde leszólta Taylort, és utána ő "túllépett" ezen a "szörnyű-borzalmas-rettenetes megrázkódtatáson" és rögtön el is hívta a bulijára. FOGÓDZKODJON MEG MINDENKI EZ NEM SEMMI! Szelinácska meg már rögtön félti a pozícióját, és féltékenységi rohamai vannak/lesznek. Ebből látszik mennyire buta. Ebből minden lesz csak nem egy beszt frendsz forevör. Lorde stílusa irritáló, és kicsinyes szóval szerintem, ismétlem szerintem(!) Taylor meg se bírna mellette maradni. Swift meg jobban teszi ha nem akar vadabb stílust, mert nem csak, hogy szörnyen állna neki, de annyira erőltetett is lenne... no mindegy.
2013. december 29. 22:06
ha ez igazi barátság akkor nem állnak közéjük. és eleve selena se fétékanykedjen mert ők attól még barátnők.
2013. december 29. 22:08
Ezeket az eget rengető problémákat... Taylor miért szeretne egyáltalán vadabb lenni? A rajongó bele fáradtak a jó imázsába?
Egyébként míg mások éheznek meg szegényen élnek és napi 0-24 órában dolgoznak, addig ez a három hölgyemény azon vitatkozik, hogy ki kinek a legjobb barátja... Legyenek hárman azok, Selena tegye túl magát azon a beszóláson
2013. december 29. 22:10
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Hát én sem állhatom ezt a Lordeot sosem szeretem meg én szerintem.És ha Selena és Taylor igaz barátok akkor azok is maradnak.
2013. december 29. 22:17
Egyet értek Selena-val! Én sem bírom Lodrde-t.
Én is utálom, amikor az osztályból az egyik számomra legelenszemvesebb lány a legjobb barátnőmnek smúzol...
2013. december 29. 22:19
nem ő az egyetlen.. nekem is végig fut a hátamon a hideg ha meghallom a nevét vagy a Royalst
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.