Selena Gomez ki nem állhatja Lorde-ot
2013. december 29. 21:07
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Ahhoz képest, hogy csak most robbant be a sztárok világa elég nagy pofája van. Rengeteg sztárt kicikizett köztük Hayley Williams-et is akinek tényleg van hangja. Neki meg egy jelentõségteljes - vagy milyen - száma van, azon is elaludtam.
Taylor-t kedvelem, de ha vadabb akar lenni akkor nézzen utána Miss Cyrus-nak vagy Rihannának az interneten. Ez a csaj nem vad hanem ilyesztõ. Nem akarom kritizálni, de a sötét sminkeivel olyan mint egy hulla. Azt hittem, hogy megvan legalább 40 éves amikor elõször láttam. El sem hiszem, hogy - a kinézetét tekintve - tizenhét. Mondjuk ha meghallgatjuk pár mondatát akkor rájöhetünk, hogy nem igazán érett.
Taylor-t kedvelem, de ha vadabb akar lenni akkor nézzen utána Miss Cyrus-nak vagy Rihannának az interneten. Ez a csaj nem vad hanem ilyesztõ. Nem akarom kritizálni, de a sötét sminkeivel olyan mint egy hulla. Azt hittem, hogy megvan legalább 40 éves amikor elõször láttam. El sem hiszem, hogy - a kinézetét tekintve - tizenhét. Mondjuk ha meghallgatjuk pár mondatát akkor rájöhetünk, hogy nem igazán érett.
2013. december 29. 21:09
|
|
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline
|
Csak én utálom Selenát és Taylort? Basszus, úgy viselkednek, mint a gimis kis picsák! Jó Taylor még viszonylag normális, ha a pasiügyeit kihagyjuk, ami mellesleg itt most nem téma. Na, de Miss Tökéletes Gomezke! Amikor lemondta a koncertjét, mindenki konkrét véleményt adott róla. Igen, ezt is kitárgyaltuk. Nekem az volt a véleményem, hogy egy picit álszent, de hagyjuk. Aztán kiderült, hogy lehet beteg. Mindenki ott sajnálta... -.- De azért utálni Lorde-ot mert kimondja a véleményét? Mióta megalázás az, hogy hát igen, ez nem épp feminista hozzáállás... Hát ez nem megalázás... a megalázás, amikor lekövérezel valakit, vagy olyan dolog miatt bántalmazod, cikized amiről nem tehet. Esetleg elveszed jog nélkül a tulajdonát. De legyen. Higgyetek amit akartok...
2013. december 29. 21:10
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Jellemző...Először is: Ha Swift vadulni szeretne,menjen bordélyházba vagy bánom is én,de ne egy szerencsétlen tiniribanctól kérjen segítséget...Erről ennyit.Másodszor: Éljenek a tartalmas cikkek! -.-" Ez az öribaris téma már megbocsássatok,de ki a fszt érdekel? -.- Ahogy így elnézlek titeket,senkit...Szelííííína tehetetlensége is könnyfakasztó,valóban :3 Több kreativitást,emberek!
2013. december 29. 21:20
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Új sztárnak számító énekesnővel?! o.O A kezdetektől fogva ki nem állhatom ezt a csajt! -.-" Könyörgöm, Lorde énekelni se tud, a hangja egy nulla, és a számai.. A Royals dalától hánynom kell, semmi értelme, szövege semmi.. Még én is jobban énekelek lol
És mi az h Taylor meg ez a "csaj" barátnők?! o.O Kíváncsi vagyok mi lesz belőle?!
És Selenával egyet kell értenem.. ki nem állhatom Lordet -.-
Befejeztem a monológomat lol
Ha valakinek valami reklamációja van a véleményemmel kapcsolatban, örömmel várom!
És mi az h Taylor meg ez a "csaj" barátnők?! o.O Kíváncsi vagyok mi lesz belőle?!
És Selenával egyet kell értenem.. ki nem állhatom Lordet -.-
Befejeztem a monológomat lol
Ha valakinek valami reklamációja van a véleményemmel kapcsolatban, örömmel várom!
2013. december 29. 21:21
Én speciel nem olyan típus vagyok, akit annyira izgatna az ilyen, bár mindhármajukat szeretem.
2013. december 29. 21:22
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
legyenek boldogok.ásó.kapa.nagy harang.sokáig..
2013. december 29. 21:23
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Egyik kutya, másik eb.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 29. 21:28
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Huhhaaa, UTÁLOM SWIFT-ET IS MEG lordocskát is! SZÓVAL ENNYI A FANOKTÓL MEG EZER BOCS, DE EZ AZ IGAZSÁG! Egyébként meg nem biztos hogy igaz, hisz nem erősítették meg!
2013. december 29. 21:29
én sem bírom lordikát sőt ...Selena és Taylor elválaszthatatlanok de ha egy ilyen lány tönkreteszi hátt... mennyen a pi**ba ... ez a lord vagy ki azt hiszi kioktathat mindenkit mutasson egy olyan számot amit ő írt és adja elő menjen turnézni koncertezni akkor mondhat másról véleményt .. még akkor se mert bozalmasan írítállóóó a nemtudom minek nevezni :/
2013. december 29. 21:30
|
|
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline
|
Ez aranyos. Hangja az egyiknek sincs de azért a zenéről és a népszerűségről vitatkoznak
2013. december 29. 21:30
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
csak Lordet ne.. nagyon utálom.. emezek se kedvenceim, de ez..
2013. december 29. 21:34
Hajrá Sel..Taylornak semmit nem mondanék..de Lorde...véged^^
2013. december 29. 21:36
|
|
Tini Stoessel Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 216795 offline
|
Én nagyon utálom Lordét,nulla hang és nulla tehetség!!
2013. december 29. 21:38
Na ne és nem szeretem Lorde-ot és most még mindenféle barátnők közé furakszik.... és Selena párta vagyok és Taylorral maradhatnának barátok Lorde keress más ismerősöket , nem kell mindig Selena közelébe lenni, értem ,hogy akkor figyelnek rád de ne
2013. december 29. 21:39
Ekkora érdekkapcsolatot. -.- Milyen érdekes, Lorde véleménye egyik napról a másikra megváltozik Taylor Swiftről, amikor meghívja őt a 24. szülinapi bulijára. -.- Mi az, hogy túl tökéletes? Akkor most Taylorral az a baj, hogy "tökéletes"? Miért, miért kell mindenkiben a hibát keresni? Lorde-nál nem ez az első eset, hogy üti egyik szava a másikat, kezdem azt hinni, hogy személyiségzavaros. -.- Esküszöm, már undorodom tőle, hogy lehet valaki ennyire álszent? Szánalmas. -.-
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.