Akkor meg nincs miről beszélni...
Selena Gomez ki nem állhatja Lorde-ot
2013. december 30. 15:22
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De amúgy én ezt most hallom először,hogy Selena ki nem állhatja Lordent... Lehet,hogy nem is igaz ez a cikk!!!!!!!! Van valami bizonyíték erre,hogy Selena utálja ezt a csajt????? Riport vagy hasonló???? Szerintem nincsen!!
2013. december 30. 15:52
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Nagyon remélem hogy Lorde nem választaj szét Selena-t és Taylor-t
2013. december 30. 16:13
Idézet (Chelsy @ 2013.12.30. 14:34)
Attól, hogy Lorde támadta Taylort, még megbeszélhették a dolgokat, ergo lehetnek jóban. Lehet, hogy Lorde félreértett valamit. Szelenítára egyébként annyira jellemző, hogy féltékenykedik. Talán Taylor nem barátkozhat másokkal? Önző, tehetségtelen kis liba. A múltkor a Jussy klipjében szereplő lányt fikázta, most meg Lordet. És még ő mondja, hogy felnőtt. Egy felnőtt nem viselkedik úgy, mint egy ötéves, hisztis óvodás, akitől elvették a többi ovissal közösen használt babát.
Na, idefigyelje Te, és mindenki, aki ilyeneket ír: Selena Gomez még nem is mondott semmit! Érdekes, hogy már azokat is letámadjuk, akik meg sem szólaltak még. Lehet, hogy ez az egész egy kitalált butaság, aminek célja, hogy összeugrasszon minket. Részemről az Selena és Lorde, valamint Taylor Swift dolga, hogy mit érez, nem a mienk.
2013. december 30. 16:21
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Micsoda világi problémák.... -.- ha annyira jó barátnők, akkor Lorde miért ne férne el mellettük... gondolom Selenának és Taylornak is vannak más barátaik, nem csak ők egymásnak.
2013. december 30. 16:26
Idézet (Nutellafan Lóháton @ 2013.12.30. 16:13)
Na, idefigyelje Te, és mindenki, aki ilyeneket ír: Selena Gomez még nem is mondott semmit! Érdekes, hogy már azokat is letámadjuk, akik meg sem szólaltak még. Lehet, hogy ez az egész egy kitalált butaság, aminek célja, hogy összeugrasszon minket. Részemről az Selena és Lorde, valamint Taylor Swift dolga, hogy mit érez, nem a mienk.
Selena sosem fog kiállni azzal, hogy bárkit is utál, ahogy semmilyen értelmes ember nem teszi. Valószínűleg csak a barátainak puffogott, az egyik meg elrohant a sajtóhoz. Én simán elhiszem, hogy nem szereti, joga van hozzá.
2013. december 30. 16:48
Hát, igen, Lorde-nak muszáj mindenhol ott lennie. Kezd elegem lenni ebből a nagypofájú csajból.
2013. december 30. 17:23
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
Oszt???? Lorde beszólt Selnek Szóljon vissza. ennyi! mekkora problémák Istenem. egyébként amikor Lorde beszólt Selnnek igaza volt. Igen én is feminista vagyok és? védem a női jogaimat
2013. december 30. 18:47
Nem bírom Selenát, de ebben legalább egyet értünk
2013. december 30. 19:08
Ez nem újdonság....Lorde-ot mindenki utáljaamióta lefikázta a Paramore-t a 1D és még most ezt a majmot (Selena) azóta egy nagy riherongy ez a Lorde
2013. december 30. 19:38
|
|
Adii_1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 204670 offline
|
Egyáltalán nem kedvelem ezt a Lorde-ot! Minden sztárba beleköt, mindenkiben csak a hibákat keresi!! Miért? Mintha ő tökéletes lenne! Senki sem az! Most meg elválasztana két jóbarátot? Hát ki ő? Mennyen a sz**ba!!
2013. december 30. 19:39
|
Zsó úrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 217850 offline
|
nem mondom, hogy Lorde tehetségtelen, de nem kéne lefikáznia nyilvánosan embereket! és szerintem az sem normális h Selena kisajátította Taylort!! Lorde karrierje jól indult, de most hogy azt hiszi ő a legtehetségesebb ( ami nem igaz) és mindenkit lefikáz nem lesz valami jó vége...
2013. december 30. 19:48
|
|
AGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.14. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 215279 offline
|
Utálom Lordet.Csak egyetlen egy zenéje van amit ismerek,de már nagyon rég meguntam napi 24 órában nyomatják,de minek?Ahogy végig hallgattam a zenét,semmi ritmusa sincsen.A cikkről pedig a véleményem,hogy Taylor már megint az éppen híres sztárral van,mert miért ne.Selenát szeretem,de úgy viselkedik mint egy óvodás.Ha Taylor Selena barátnője,nem szakíthatja szét őket könnyen ez a csitri.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: