Danics Dórát megalázták gyermekkorában
2013. december 28. 10:24
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
D-Graffiti: én is az vagyok.
Amúgy fogadni mernék, hogy azok, akik itt negatív kommentet írtak, és utálják Dórát, ők egy ugyanilyen ByTheWay-es cikkben ilyeneket írnának, hogy "szegény", "sajnálom őket", "de rossz lehetett nekik" stb. Szégyen, hogy manapság nem a tehetséget veszik sokan figyelembe, hanem a kinézetet.
Amúgy fogadni mernék, hogy azok, akik itt negatív kommentet írtak, és utálják Dórát, ők egy ugyanilyen ByTheWay-es cikkben ilyeneket írnának, hogy "szegény", "sajnálom őket", "de rossz lehetett nekik" stb. Szégyen, hogy manapság nem a tehetséget veszik sokan figyelembe, hanem a kinézetet.
2013. december 28. 10:28
Szegény sajnáloom.....bizonyosan megértem az emberek néh eléggé parasztok
2013. december 28. 10:47
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Pontosann tudom milyen. Azt is tudom, hogy az emberek menyire szemetek tudnak lenni. Amióta velem is történt hasonló, különösen együttérzek azokkal, akikkel szintén megesik. Nagyon rossz, amikor az egész osztályod ellened van, nem kívánom senkiek.....
2013. december 28. 10:55
Ez BORZASZTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzánk is jött új lány, de nem tettünk ilyet vele!!!
Hozzánk is jött új lány, de nem tettünk ilyet vele!!!
2013. december 28. 11:03
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Szegény.Hozzánk 4 új lány jött és teljesen jól befogadtuk őket.
2013. december 28. 11:15
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Mélységesen szégyellheti magát az aki ilyet tesz. Akár kicsi akár nem! Ez szörnyen embertelen. Nem bírom a csajt, szerintem is kissé beképzelt de ezt nagyon nem érdemli meg se ő se senki más, hogy ilyen szinten kiközösítsék és terrorban tartsák. Szörnyű lehetett neki. :S
2013. december 28. 11:19
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Aki ilyet tesz az egy szörnyeteg.Megfurgdosni egy lányt?Elvenni a cuccait?Azért ez már tényleg sok.Biztos nagyon rossz lehetett neki senki nem érdemel ilyen bánásmódot.
Nagyon sajnálom.
Nagyon sajnálom.
2013. december 28. 11:27
|
|
Rosso |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 501 Csatolások: 34 Azonosító: 197668 offline
|
Hát sajnálom, mert amikor kicsi voltam velem is bántak hasonlóképpen (jó nem rugdostak meg), meg gondolom még rengeteg másik emberrel is, mégsem írták meg az újságban és interjút sem csináltak velem... De ezek mellett sajnálom mert igazságtalan amit mások csináltak vele:(
2013. december 28. 11:29
Az egyik legutálatosabb dolog, ami a suli falain belül történik. Rengetegen esnek még a mai napig áldozatul, mert nem olyanok mint a többiek, és ezért inkább bántják, lejáratják.. De ez mire fel jogositja őket? Hogyan élheti igy ki az "örömét", az aki a gyengébbet bántalmazza? Azt hiszik ettől lesznek nagy arcok? Na menjenek már.. Ez inkább a szánalom legalja. Nekik a szivatás olyan mint egy jó vicc. Csak ebben az a gond, hogy arra nem gondolnak bele, hogy a másik félnek ez milyen megrázkódtató lehet.. Sajnálom Dórit, de nem ő az egyedüli aki átesett ezen. Vannak akiknek sokkal rosszabb sorsa volt/van..
2013. december 28. 11:33
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
sajnálom őt jól énekel és ilyen dolgok sajnis előfordulnak az iskolákban amit gyakran nem is esznek észre a tanárok vagy ha igen nem tudnak tenni ellene semmit! szerencsére ha fogalmazhatok én a népszerűbbek közé tartozom és nincs ilyen jellegű problémám
2013. december 28. 11:36
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Egy undorító féreg, aki(k) ilyet tesz(nek). Sosem értettem, miért annyira "menő" a másikat lenézni/csúfolni/bántalmazni. Aki ezt élvezi, szerintem sürgősen menjen el valami dokihoz, mert nagy baj van az agyával. Amennyien vannak, még kevés is lenne az orvos...
Abba bele sem gondol az ilyen hatökör, hogy a bántalmazott félnek ez mennyire rosszul esik, van, aki egész életében hordozza a sebeket. Már ha elég erős és nem lesz öngyilkos...
Sajnálom Dórát, amiért ezt tették vele.
De sajnos ez ma már mindennapos.
Sajnálom Dórát, amiért ezt tették vele.
2013. december 28. 11:39
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
fhúúúúúú de felpofoznám őket fhúúúúú irigyelték fogadjunk
2013. december 28. 11:41
|
|
Tejcikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 335 Csatolások: 128 Azonosító: 158106 offline
|
Na, ilyenkor bánják meg az emberek, amit tettek. Most nézzék meg! Ő az X-Faktor győztese. És ilyenkor ébrednek rá, hogy baj volt amit tettek... Nagy baj.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: