Sarah J. Maas: Throne of Glass - Üvegtrón
– Sajnos az előbbi kis mese miatt kénytelen leszel úgy tenni, mintha kedvelnél. Különben az emberek átlátnak a szitán.
– Úgy tűnik, hogy ugyanolyan kifacsart humorérzéked van, mint a koronahercegnek.
– Lehet, hogy ő lesz a legjobb barátom, téged meg kirekesztünk, csak, hogy megpukkadj a sárga irigységtől.
– Sajnálatos módon az olvasás mostanára már kiment a divatból.
– Semmi baj. Annál több jut nekem.
J.K. Rowling: Harry Potter és a Főnix Rendje
– Folyton a hajadat túrod, hogy úgy álljon, mintha most szálltál volna le a seprűről, kapkodsz a hülye cikeszed után, a folyosón rontást küldesz mindenkire, aki épp nem szimpatikus neked! Akkora felfújt hólyag vagy, hogy seprű nélkül is repülhetnél! Hányok tőled, Potter!
Azzal Lily sarkon fordult, és elrohant.
– Evans! – kiabált utána James. – Evans, várj!
A lány azonban hátra se nézett.
James lebiggyesztette ajkát, és csalódását ügyetlenül leplezve megjegyezte:
– Fogalmam sincs, mi baja.
– Mintha burkoltan arra célzott volna, hogy egy cseppet beképzelt vagy, pajtás – ironizált Sirius.
Könyves idézetek
2015. július 03. 09:36
2015. július 03. 09:46
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
- Nem hiszem, hogy ez menni fog. A győzelem... rajtam nem segít
- mondja Peeta.
- És mégis miért nem? - kérdezi Caesar zavartan.
Peeta fülig vörösödik, és kinyögi a választ. - Mert... mert ... együtt jöttünk a Viadalra.
Suzanne Collins - Az Éhezők Viadala
- mondja Peeta.
- És mégis miért nem? - kérdezi Caesar zavartan.
Peeta fülig vörösödik, és kinyögi a választ. - Mert... mert ... együtt jöttünk a Viadalra.
Suzanne Collins - Az Éhezők Viadala
2015. július 03. 20:42
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Nem tudják,mi az igazi fájdalom - gondolta Jonas.
Lois Lowry - Az emlékek őre
Lois Lowry - Az emlékek őre
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. július 04. 11:54
Cassandra Clare: Üvegváros
– Figyelj, oka van, hogy idehívtalak. Utálom, hogy ezt kell mondanom, vámpír, de valami összeköt Bennünket.
– A totál menő haj? – kérdezte Simon, de ő sem tudta beleélni magát.
Volt valami Jace arcában, amitől egyre feszültebb lett.
– Clary – mondta Jace.
Simont felkészületlenül érte a lány említése. – Clary?
– Clary – ismételte Jace. – Tudod, alacsony, vörös hajú, hisztis.
– Jézusom! – kiáltott fel Luke.
– Á, igazából csak én vagyok – mondta Simon. – Bár már többen mondták, hogy elképesztő, mennyire hasonlítunk.
Simon megint nevetett. – Tényleg azt akarod mondani, hogy a démonokat gyilkolászó haverjaid csak úgy tudnak elmenni a következő csatájukra a sötétség erőivel, ha anyám elviszi őket kocsival?
– Szóval, ha nincs egészen telihold, csak kicsit érzed farkasnak magad? – kérdezte Clary.
– Mondhatjuk.
– Hát akkor nyugodtan dugd ki a fejed a kocsi ablakán, és lógasd ki a nyelved, ha úgy tartja kedved!
Luke elnevette magát. – Vérfarkas vagyok, nem golden retriever.
George R. R. Martin: Kardok vihara
– Mindenki azt akarja, hogy szeressék.
– Úgy látom, kivirágzásod nem tett sokkal bölcsebbé – felelte Cersei. – Sansa, engedd meg, hogy megosszak veled némi asszonyi bölcsességet ezen a jeles napon! A szeretet méreg. Nagyon édes méreg, az igaz, de attól még ugyanúgy végez veled.
– Figyelj, oka van, hogy idehívtalak. Utálom, hogy ezt kell mondanom, vámpír, de valami összeköt Bennünket.
– A totál menő haj? – kérdezte Simon, de ő sem tudta beleélni magát.
Volt valami Jace arcában, amitől egyre feszültebb lett.
– Clary – mondta Jace.
Simont felkészületlenül érte a lány említése. – Clary?
– Clary – ismételte Jace. – Tudod, alacsony, vörös hajú, hisztis.
– Jézusom! – kiáltott fel Luke.
– Á, igazából csak én vagyok – mondta Simon. – Bár már többen mondták, hogy elképesztő, mennyire hasonlítunk.
Simon megint nevetett. – Tényleg azt akarod mondani, hogy a démonokat gyilkolászó haverjaid csak úgy tudnak elmenni a következő csatájukra a sötétség erőivel, ha anyám elviszi őket kocsival?
– Szóval, ha nincs egészen telihold, csak kicsit érzed farkasnak magad? – kérdezte Clary.
– Mondhatjuk.
– Hát akkor nyugodtan dugd ki a fejed a kocsi ablakán, és lógasd ki a nyelved, ha úgy tartja kedved!
Luke elnevette magát. – Vérfarkas vagyok, nem golden retriever.
George R. R. Martin: Kardok vihara
– Mindenki azt akarja, hogy szeressék.
– Úgy látom, kivirágzásod nem tett sokkal bölcsebbé – felelte Cersei. – Sansa, engedd meg, hogy megosszak veled némi asszonyi bölcsességet ezen a jeles napon! A szeretet méreg. Nagyon édes méreg, az igaz, de attól még ugyanúgy végez veled.
2015. július 04. 13:55
|
|
nikolett1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 203615 offline
|
- Tudni akarod, mit fogok csinálni? - kérdezett vissza, és az egész teste megfeszült. - Tudod, hol a fejed meg a segged? Nos, hamarosan közelebbi ismeretséget fognak kötni egymással.
- (...) De tudod, mi járt tegnap a fejemben egész nap? Egész éjjel? Egyetlen gondolat, amitől nem tudtam szabadulni, dühöngés ide vagy oda?
- Nem - suttogtam.
- Hogy szerencsés vagyok, mert az a valaki, akit nem bírok elfelejteni, aki többet jelent a számomra, mint ami kibírható, még él. Itt van. Te vagy az.
- (...) Nem tudom, mit hoz a holnap, vagy mi lesz egy év múlva. A fenébe is, lehet, hogy a jövő héten átharapjuk egymás torkát valami idiótaság miatt. Lehet. De az biztos, hogy amit irántad érzek, az nem fog változni.
Jennifer L. Armentrout - Ónix
- (...) De tudod, mi járt tegnap a fejemben egész nap? Egész éjjel? Egyetlen gondolat, amitől nem tudtam szabadulni, dühöngés ide vagy oda?
- Nem - suttogtam.
- Hogy szerencsés vagyok, mert az a valaki, akit nem bírok elfelejteni, aki többet jelent a számomra, mint ami kibírható, még él. Itt van. Te vagy az.
- (...) Nem tudom, mit hoz a holnap, vagy mi lesz egy év múlva. A fenébe is, lehet, hogy a jövő héten átharapjuk egymás torkát valami idiótaság miatt. Lehet. De az biztos, hogy amit irántad érzek, az nem fog változni.
Jennifer L. Armentrout - Ónix
2015. július 05. 20:18
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
"Néha elolvasunk egy könyvet, és az eltölt ezzel a különös, biblikus rajongással, és szent meggyőződésünk lesz, hogy az összetört világot nem lehet újra összerakni addig, amíg minden élő ember el nem olvasta azt a könyvet. Azután vannak olyan könyvek..., amelyekről nem lehet beszélni másoknak, olyan különlegesek, ritkák és a tieid, hogy az érzelmeidet reklámozni árulásnak tűnik."(John Green-Csillagainkban a hiba)
2015. július 05. 21:48
|
|
heyitspandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.27. Hozzászólás: 83 Csatolások: 231 Azonosító: 245453 offline
|
John Green - Csillagainkban a hiba
Végtelenül sok szám van a 0 és az 1 között. Van 0,1 és 0,12 és 0,112, és még ezeken kívül is végtelen mennyiség. Természetesen ennél is végtelenebb mennyiségű szám van a 0 és a 2 között, vagy a 0 és az egymillió között. Egyes végtelenek nagyobbak, mint mások.
Olyan szerencsés vagyok, hogy szerethetem. (...) Nem az ember dönti el, hogy szenved-e a világban, de abba van egy kis beleszólása, ki mérje rá a szenvedést. Én szeretem a választásomat. Remélem, ő is szereti az övét.
Végtelenül sok szám van a 0 és az 1 között. Van 0,1 és 0,12 és 0,112, és még ezeken kívül is végtelen mennyiség. Természetesen ennél is végtelenebb mennyiségű szám van a 0 és a 2 között, vagy a 0 és az egymillió között. Egyes végtelenek nagyobbak, mint mások.
Olyan szerencsés vagyok, hogy szerethetem. (...) Nem az ember dönti el, hogy szenved-e a világban, de abba van egy kis beleszólása, ki mérje rá a szenvedést. Én szeretem a választásomat. Remélem, ő is szereti az övét.
Lovatics04
2015. július 05. 22:02
|
|
Szaszaa013 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 549 Csatolások: 62 Azonosító: 242004 offline
|
Papp Dóra - Tükörlelkek
~"Esküszöm, én mindenre számítottam, csak erre nem. Éreztem, hogy pír önti el az arcomat, és a nyakamhoz nyúltam, mintha csak valami megakadt volna a torkomon.Az autó megállt alattunk, de a zenenem halkult el. A lemez átváltott a következő dalra. Megköszörültem a torkomat, de teljesen feleslegesen; nem tudtam megnyikkanni. Megint a hajammal kezdtem el babrálni."
~"Veszettül dobogott a szívem.A fülemben éreztem a véremet, ahogy zubog és elnyomja a gondolataimat. Éppen hogy felfogtam, amit mondott.Azzal együtt, amit a nappali túlsó felében láttam, a kettő túl sok lett egyszerre, és biztos voltam benne, hogy rosszul leszek. Megszédültem."
Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
~"Kezem az ölemben pihent, tenyeremet több helyen is felsértette a fakéreg. A bőr elpuhult, nem forgattam annyiszor az íjat, mint odakint. Az őrszemek azt várták tőlem, hogy erősnek mutassam magamat. Büszke lányt akartak maguk között tudni, nem egy összetörtet. Becsuktam a szemememet, nagyokat lélegeztem a jeges levegőből, a szél sóhaját hallgattam. Az egyensúlyérzékemre bíztam magam, együtt emelkedtem és süllyedtem a hullámzó fával."
~"Esküszöm, én mindenre számítottam, csak erre nem. Éreztem, hogy pír önti el az arcomat, és a nyakamhoz nyúltam, mintha csak valami megakadt volna a torkomon.Az autó megállt alattunk, de a zenenem halkult el. A lemez átváltott a következő dalra. Megköszörültem a torkomat, de teljesen feleslegesen; nem tudtam megnyikkanni. Megint a hajammal kezdtem el babrálni."
~"Veszettül dobogott a szívem.A fülemben éreztem a véremet, ahogy zubog és elnyomja a gondolataimat. Éppen hogy felfogtam, amit mondott.Azzal együtt, amit a nappali túlsó felében láttam, a kettő túl sok lett egyszerre, és biztos voltam benne, hogy rosszul leszek. Megszédültem."
Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
~"Kezem az ölemben pihent, tenyeremet több helyen is felsértette a fakéreg. A bőr elpuhult, nem forgattam annyiszor az íjat, mint odakint. Az őrszemek azt várták tőlem, hogy erősnek mutassam magamat. Büszke lányt akartak maguk között tudni, nem egy összetörtet. Becsuktam a szemememet, nagyokat lélegeztem a jeges levegőből, a szél sóhaját hallgattam. Az egyensúlyérzékemre bíztam magam, együtt emelkedtem és süllyedtem a hullámzó fával."
2015. július 05. 22:08
– Rendben, engedd ki ezt a hülye lányt.
– Nem vagyok hülye! – kiáltotta Teresa. A hangját majdnem teljesen elnyomták a vastag falak. – És idebenn minden szavatokat hallom, ti kretének!
Newt szeme elkerekedett.
– Tommy, igazán kedves kislányt sikerült összeszedned.
- Az Útvesztő
– Nem vagyok hülye! – kiáltotta Teresa. A hangját majdnem teljesen elnyomták a vastag falak. – És idebenn minden szavatokat hallom, ti kretének!
Newt szeme elkerekedett.
– Tommy, igazán kedves kislányt sikerült összeszedned.
- Az Útvesztő
Cintii
2015. július 05. 22:09
Teresa mosolyogva összefonta a karját.
– Ha egy titkos kódot akarsz kibogarászni útvesztők bonyolult alaprajzaiból, akkor egy női agyra van szükséged, hogy mindent átláss – jelentette ki a lány, és önelégülten mosolygott hozzá.
– Ha te mondod…
Thomas is keresztbe fonta a karját, és mosollyal válaszolt a mosolyra. Már megint nem akart elmenni.
- Az Útvesztő
– Ha egy titkos kódot akarsz kibogarászni útvesztők bonyolult alaprajzaiból, akkor egy női agyra van szükséged, hogy mindent átláss – jelentette ki a lány, és önelégülten mosolygott hozzá.
– Ha te mondod…
Thomas is keresztbe fonta a karját, és mosollyal válaszolt a mosolyra. Már megint nem akart elmenni.
- Az Útvesztő
2015. július 05. 22:12
Amint leparkolt a behajtónkon, Noah kipattant a kocsiból, és az anyósülés ajtajához sietett. Szúrós tekintettel néztem rá, de megszólalt, mielőtt rápiríthattam volna.
– Szeretek ajtót nyitni neked. Próbáld ezt az eszedbe vésni, hadd ne kelljen minden egyes alkalommal sprintelnem.
- Mara Dyer eszmélése
– Szeretek ajtót nyitni neked. Próbáld ezt az eszedbe vésni, hadd ne kelljen minden egyes alkalommal sprintelnem.
- Mara Dyer eszmélése
2015. július 07. 14:06
Jace a kezében tartotta Clary kezét, és a lány testében apró áramütések szaladtak végig minden egyes pontból, ahol hozzáért: az ujjaiból, a csuklójából, a tenyeréből. A fejében nyüzsögtek a kérdések, de félt, hogy ha egyet is föltenne közülük, elszállna a varázs.
Cassandra Clare: Csontváros
Cassandra Clare: Csontváros
2015. július 07. 20:00
Vajon miért tudunk mi ilyet?, kérdezte magában. A társalgás igen jelentős mentális megterheléssel járt, és Thomas már érezte, hogy lassan elkezd fájni a feje.
Talán szeretők voltunk, mondta Teresa.
Thomas megbotlott, és hasra esett. Ártatlanul mosolygott Minhora, aki hátranézett, de nem állt meg, még csak le sem lassított.
- Az Útvesztő
Talán szeretők voltunk, mondta Teresa.
Thomas megbotlott, és hasra esett. Ártatlanul mosolygott Minhora, aki hátranézett, de nem állt meg, még csak le sem lassított.
- Az Útvesztő
2015. július 08. 15:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Richelle Mead: The Ruby Circle
"Rose was braced beside Sydney, ready to pounce. The two of them made a striking combo, one dark and one golden, both utterly fearless in the face of this danger. They were beautiful in their deadliness." - Adrian
"Oh, this I've got to see, comrade. Dimitri Belikov, badass god, installing a baby's car seat." - Rose
"Rose Hathaway, notorious rebel, showing her maternal side." - Dimitri
"I'd been wondering how Rose and Dimitri would handle having kids or not," I remarked." - Adrian
"Yeah, but Belikov's not nearly as charming as I am. Or as good a cook. It's an uphill battle for him." - Adrian
"Rose was braced beside Sydney, ready to pounce. The two of them made a striking combo, one dark and one golden, both utterly fearless in the face of this danger. They were beautiful in their deadliness." - Adrian
"Oh, this I've got to see, comrade. Dimitri Belikov, badass god, installing a baby's car seat." - Rose
"Rose Hathaway, notorious rebel, showing her maternal side." - Dimitri
"I'd been wondering how Rose and Dimitri would handle having kids or not," I remarked." - Adrian
"Yeah, but Belikov's not nearly as charming as I am. Or as good a cook. It's an uphill battle for him." - Adrian
Bessie
2015. július 10. 13:11
Néha elolvasunk egy könyvet, és az eltölt ezzel a különös, biblikus rajongással, és szent meggyőződésünk lesz, hogy az összetört világot nem lehet újra összerakni addig, amíg minden élő ember el nem olvasta azt a könyvet. Azután vannak olyan könyvek, amelyekről nem lehet beszélni másoknak, olyan különlegesek, ritkák és a tieid, hogy az érzelmeidet reklámozni árulásnak tűnik.
- Csillagainkban a Hiba
- Csillagainkban a Hiba
Lovatics04
2015. július 19. 18:51
"Erényed a jóság. Fegyvered a csendes szépség."
- A. Meredith Walters - Utánad a sötétbe. ♥
- A. Meredith Walters - Utánad a sötétbe. ♥
2015. július 19. 22:00
A csókja lágy volt, végtelenül gyengéd. Mélyen felkavart, a pulzusomat az egekbe lökte. Ártatlan volt, bensőséges, a lelkemet perzselte, ahogy hátradöntötte a fejemet, hogy felfedezzen, mintha most csókolóznánk először. És talán így is volt - valójában.
- Obszidián
- Obszidián
2015. július 30. 20:55
Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod. - Toni Morrison
Minimanó94
2015. július 30. 21:26
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
'All this time I've hated myself for it. I thought I'd given i up for nothing. But if I hadn't fallen I wouldn't have met you.'
-Patch Cipriano (Hush, hush)
-Patch Cipriano (Hush, hush)
2015. július 31. 17:31
"Fekete éjjel fekete ködben, fekete sírkő fekete fűben. Fekete folyó feketén csillámló vize. Egy fekete szempár figyel."
- Becca Fitzpatrick: Vihar előtt
- Becca Fitzpatrick: Vihar előtt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.