Starity

A One Direction szünetet tart

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 27. 21:28 #81
Zserbó
Zserbó
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 33
Csatolások: 0
Azonosító: 215168
Idézet (Tinaaa159 @ 2013.12.27. 21:26)
Zserbó: Pké. Lásuuk. Csináld utánuk. Menj el hónapokra, utazgass országról országra és lépj fel, úgy, hogy ne okozz senkinek se csalódást, aludj az időeltolódás miatt fél órákat naponta és ne ess össze a színpadon a tánc közben az alváshiány miatt, mert, ha igen akkor címlapra kerülsz és kikiáltanak valami olyan embernek aki nem tisztelni a rajongóit, így kerülsz a süllyesztőben. Alig várom, hogy te hogyan oldod meg -.-""

_nevet.gif
őket nem tiszteleik a rajongóik , semmi tiszteletet nem kapnak csak nyáladzást. köszönöm én ebből nem kérek. Mellesleg ezek csak pléjbekelnek , ahhoz meg nem kell semmi tehetség
2013. december 27. 21:30 #82
Sophie100
Sophie100
visszatérő vendég

StátuszLelketlen szigeteken fekete emberek..Kiáltják megkeseredett reményeiket...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 116
Csatolások: 8
Azonosító: 214089
Jó pihenést srácok,bár azért hiányozni fogtok!!! sad.gif
2013. december 27. 21:32 #83
- törölt felhasználó -    
biggrin.gif Jó pihenést! biggrin.gif cukik ♥
2013. december 27. 21:34 #84
- törölt felhasználó -    
Zserbó....play backkelnek????? Te hallottál tőlük egyeltalán egy élő fellepést? Szánalmas néhány ember, hogy ha valaki sikeres akkor az egyből "pléjbekkel"....-.-
2013. december 27. 21:35 #85
Zserbó
Zserbó
új tag
Idézet (Lizzanna @ 2013.12.27. 21:34)
Zserbó..play backkelnek?? Te hallottál tőlük egyeltalán egy élő fellepést? Szánalmas néhány ember, hogy ha valaki sikeres akkor az egyből "pléjbekkel"..-.-

há de ezek tényleg pléjbekelnek:D de amúgy is ez nem zene , ez a zene meggalázása ez a banda , felkapott melegekből álló médiacsapat
2013. december 27. 21:36 #86
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Idézet (Tinaaa159 @ 2013.12.27. 21:12)
Tudom, tudom h sok szabad időd van és nincs jobb dolgod, mint szidni és szidni és szidni előadókat akik valamilyen oknál fogva többre vitték, mint te.

Nincs is ennél szánalmasabb beszólás, hogy "többre vitték, mint te". Talán a "csinálj jobbat" klisé, ami ennél szánalmasabb.
Igen mégis mivel vitték többre? Azzal, hogy valami manager meglátta, hogy ezek a babaképűek miatt mennyi kislány fog megőrülni? Alájuk raktak szakembereket, producereket, zenészeket, hogy legyen mit eladni a pofikáik mellé, de ezeken kívül semmi érdemit nem lehet elmondani róluk.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Zserbó, Szandiiii
2013. december 27. 21:36 #87
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
engem már nem érdekel ez a sok hülyeség amit itt egyesek művelnek
2013. december 27. 21:36 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ale926 @ 2013.12.27. 21:04)
Levin, kíváncsi lennék te hogy bírnál 3 év folyamatos túrnézást, dalírást, koncertet, +ugye voltak Ghanában is(aki látta a This Is Us-t tudja h kb 5 percet alszanak koncert-koncert között) Szval megérdemlik. 3 hónap télleg sok idő... de ők legalább az album után jelentették be, nem mint Bieber... De nyugodjatok meg így is lesz róluk infó! Lehet hogy abban a 3 hónapban (LEHET) Perrie és Zayn összeházasodnak. Harrynek barátnője lesz, Barbi közelebb kerül Niallhez, de az is lehet hogy Louis megkéri Eleanor kezét. Bármi lehet! Annyi az egész hogy nem lesz új dal!

Biztos hatalmas erőfeszitésekbe került az, hogy mindent a popójuk alá toltak.. Ugye te se hiszed el, hogy ez az 5 kölyökképű csinálja a dolgok nagy részét? Vagy igen? unsure.gif Mig ezek össze-vissza ugrálnak és dalolásznak és közben keresnek ki tudja hány milliót egy turné alatt, addig más a kezét piszkitja be évi 1-2 milláért? Remélem érzed a különbséget. Inkább a rendes embernek járna ki 3 hónap szabadság, mert az igenis megdolgozott érte. Ez az 5 semmirekellő meg azért kapja a sok lóvét mert felénekelnek tizenvalahány dalt + bohóckodnak a szinpadon blablabla.. Ha ráérek, megsajnálom őket.. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii
2013. december 27. 21:37 #89
- törölt felhasználó -    
valamilyen szinten egyetértek veled, de csak közlöm, hogy a legújabb album ( Midnight Memories) és az előző album ( Take Me Home ) dalait is a srácok írták. Tehát elég nagy tévedésbe vagy, ha azt hiszed, hogy 'feléneklik az előre gyártott dalokat'

Idézet (Beyla @ 2013.12.27. 20:21)
Amikor megláttam a cikk címét, hát én is reménykedtem abban, hogy egy hosszabb időszakról van szó, és nem három hónapról. Speciel én indokolatlannak tartom azt, amikor ezek a nagyvolumenű sztárok benyögik, hogy nekik szünetre és pihenésre van szükségük. Minap szalonna gomez nyilatkozott ilyet, aztán jusztína bíbőr, most meg ezek. Kérdem én, miben fáradnak el? unsure.gif Mert lenyomnak naponta - nagyon talán - egy másfél-két órás koncertet? Szerintem egy olyan embernek, akinek az éneklés a szakmája, bírnia kell. Pláne, hogy nem ők írják a dalaik szövegét és a zenéket sem maguk szerzik, szimplán csak arra szerződtek, hogy feléneklik a legyártott dalokat. Komolyan, ebbe mi olyan megerőltető, ami miatt három hónapot kell játszaniuk a semmittevő herét? blink.gif Múltkor az egyik gyermekklinikán a nővér, akivel voltam, egymás után háromszor volt beosztva tizenkét órás műszakba. Én nyolctól döglődöm, nemhogy három egymást követő napon lenyomjak tizenkét órás műszakokat, és bizony előfordul nem egyszer az, hogy a váltás nem ér be. A gyermekek nem tárgyak, mindemellett betegek és az ember nem hagyhatja ott őket arra hivatkozva, hogy "Hoppá, lejárt a műszakom!". Érdekes, ők mégsem kapnak három hónapos szabadságot, sőt még ünnepekkor, mint például Karácsonykor is dolgozniuk kell. Tudjátok, ha majd nagyon ráérek akkor megsajnálom ezt az öt páviánt, de valahol nagyon túl van értékelve a "munkájuk". Lehúzhatnák végre a rolót teljesen, mert, ha nem a napi fingjukról és a plagizálásukról van szó, akkor arról, hogy ők mennyire fáradtak. Hát szeretnék annyira "túlterhelt" lenni, mint ők a millióikért cserébe. Más egész életébe nem keres ennyit, mint ez az öt bazárimajom havonta.
2013. december 27. 21:38 #90
SilverWolf
SilverWolf
ST✯RLIGHT, A.R.M.Y.

StátuszI'm a little unicorn~
Hozzászólás: 1069
Csatolások: 5
Azonosító: 179105
Megértem.Mindenkinek ki jár a pihenés.Csak pihenjenek,majd újult erővel térjenek vissza! biggrin.gif
2013. december 27. 21:41 #91
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
Hozzászólás: 307
Azonosító: 202532
Három hónap alatt biztosan nem tudják magukat kipihenni, szóval inkább menjenek el úgy egy-két évre! Úgy biztosan kellőképpen kipiheni magukat! ;D
2013. december 27. 21:48 #92
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Meg ne sajnáljam Őket. Rájöttek, hogy ebből az 5 kis mitugrászból jó kis pénzforrást lehet csinálni, tolnak mindent alájuk, az ő dolguk hogy elénekeljék azt, és elmennek másfél évre utazni, meg énekelni, és pihenni kell. De az, amikor egy 35 éves nő úgy csinálja meg az élőkoncertes dvd-t, hogy 7 hónapos terhes, és senki nem tud róla, majd megír egy albumot, ezt követően két párhuzamos turnét lenyom, és nem pihen, szerintem eléggé érdekes. Mindemellett neki nem emgírják a szöveget és a zenét. Na ezért van ég és föld a mai hisztérika és metálzenei előadók között. Majdnem ejtettem egy könycseppet ezért az öt majmócáért.. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii
2013. december 27. 21:49 #93
Niki915
Niki915
visszatérő vendég

StátuszLove Damon <3
Hozzászólás: 251
Azonosító: 213890
Bőven rájuk fér! Pihenjenek csak, töltődjenek fel teljes mértékben
2013. december 27. 21:50 #94
Mizorechan
Mizorechan
visszatérő vendég

StátuszShe's got a smile it seems to me, Reminds me of childhood memories"
Hozzászólás: 251
Azonosító: 197510
Teljesen egyetértek Texy-vel! Egyébként meg, JB is'pihen', 1d is! Egyre jobb!
2013. december 27. 21:51 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zserbó @ 2013.12.27. 21:28)
_nevet.gif 
őket nem tiszteleik a rajongóik  , semmi tiszteletet nem kapnak csak nyáladzást. köszönöm én ebből nem kérek. Mellesleg ezek csak pléjbekelnek , ahhoz meg nem kell semmi tehetség

Nem pléjbekelnek. Gondolom, ahhoz lusta vagy, hogy megnézz egy koncertfelvételt, de azokon hallatszik, hogy nem használnak playback-et.
Ezen a képen pedig, ha megnézed, Zayn erei eléggé kidagadnak, amiből arra következtethetsz, hogy igenis énekel, és nem tátog.
Ez a téma amúgy már millió 1D-s cikk alatt át lett nyálazva.
2013. december 27. 21:53 #96
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
ezazzz hulljon a férgese...normális zenét az embereknek!
1 felhasználónak tetszik: Zserbó
2013. december 27. 21:53 #97
Maja Flower
Maja Flower
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 217628
De az a lényed hogy vissza térnek és nem tűnnek el !
2013. december 27. 21:57 #98
Zserbó
Zserbó
új tag
Idézet (itsbubble @ 2013.12.27. 21:51)
Nem pléjbekelnek. Gondolom, ahhoz lusta vagy, hogy megnézz egy koncertfelvételt, de azokon hallatszik, hogy nem használnak playback-et.
Ezen a képen pedig, ha megnézed, Zayn erei eléggé kidagadnak, amiből arra következtethetsz, hogy igenis énekel, és nem tátog. 
Ez a téma amúgy már millió 1D-s cikk alatt át lett nyálazva.

engem az ilyesmi nem érekel:D sose fogok ilyeneket hallgatni szal nekem egy kutya az összes ilyen: 1d , paramore , szelena stb
2013. december 27. 21:58 #99
Cs10
Cs10
visszatérő vendég

Státusz"Soha ne add föl az álmaidat még ha azt is mondják hogy lehetetlen". ♥
Hozzászólás: 107
Csatolások: 5
Azonosító: 216641
Na végre! Szünetet tartanak hále luja!!!biggrin.gif
2013. december 27. 21:59 #100
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Elõször a Bieber gyerek most meg õk… Mostmár tényleg eljött az ünneplés ideje. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok