Starity

Lorde rútnak vallja magát

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 28. 16:20 #161
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2163
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
gyagyás, de így imádjuk heart.gif
2013. december 28. 17:53 #162
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Csatolások: 0
Azonosító: 197566
Ez sértő Gollumhoz mérve! xD /csak vicceltem még mielőtt fel lennétek háborodva/ rohog.gif Amúgy Lorde szép lány csak a szája nagy. smileeee.gif
2013. december 28. 20:00 #163
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
az 1D nem túlértékelt!ez persze csak az én véleményem,de én emellett kiállok.am szerintem nem szép ez a csaj
2013. december 28. 20:17 #164
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nem tartom csúnyának. Lehet, hogy nem ő az 'álomnő', a 'legszebb', viszont szerintem igenis szép, főleg, ha kevés smink van rajta. Érdekes arca van, ezért látják sokan csúnyának, nem olyan babaarccal rendelkezik, mint pl. Selena. Stílusa az van, nagyon egyedi, ami persze nem mindenkinek jön be, de ez van. Én akkor is kedvelem, tehetségesnek tartom, gyönyörű hangja van, és szrok rá, hogy milyen pasija van, mg hogy hogy néz ki.

Mellesleg nem szólt be Chernek. Cher csupán 'megvédte' Selenát, Lorde múltkori kijelentése miatt, és pont, hogy ő szólt be Lordenak. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Slipknot Boy, Szandi0820
2013. december 28. 20:53 #165
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
tényleg nem egy álomszép lány,de nem is rút
legalább természetes lány
2013. december 28. 21:23 #166
Réka630
Réka630
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 217136
Nem a legszebb...
2013. december 28. 21:37 #167
- törölt felhasználó -    
A legszebb pár az egész világon...
De tényleg... xd
2013. december 28. 21:46 #168
- törölt felhasználó -    
Lorde egyáltalán nem csúnya.Szép a haja,az arca,a bőre és a szemei is.Az alakja is jó.Az,hogy a cikkíró direkt egy előnytelen képet rakott be róla,hát arról nem ő tehet.Csak a szája nagy,osztja az észt,meg igaz,nem sminkeli túl magát,de ez a sötét rúzs amit a szájára ken...17 évesen még ciki.Egyébként hiába osztja itt az észt mindenkinek,igaza van (most).A One Direction tagjai undorítóan néznek ki szerintem,semmi férfiasság és jóképűség.Nem úgy néznek ki,mint JB,olyan közepes,de nem lenne az esetem egyik sem.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2013. december 28. 22:08 #169
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Ne csodálkozzon, hogy megcsúnyult, az ilyen mértékü önnizalom már kihat a kinézetre... biggrin.gif
2013. december 29. 09:10 #170
SilverWolf
SilverWolf
ST✯RLIGHT, A.R.M.Y.

StátuszI'm a little unicorn~
Hozzászólás: 1069
Csatolások: 5
Azonosító: 179105
Én még akkor sem bírom..... -.-"
2013. december 29. 14:28 #171
- törölt felhasználó -    
imádom ezt a gifet rohog.gif
amúgy meg tényleg nem kéne pofáznia másokról, kiváve ha tökéletes. -.-"
2013. december 29. 14:48 #172
- törölt felhasználó -    
Csúnya is. Nekem ilyen fejem lenne nevetve rohannák neki a láncfűrésznek.
2013. december 29. 15:39 #173
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Nekem senki ne szekálja a kínaiakat,mert hadat üzenek!!!!!Ők a világ egik legokosabb népe,és még véletlenül se struccképűek.Attól,hogy Lorde-t utálják,a barátját még nem kell!!!Egyébként Harryék se szebbek.És nem is csúnya.A directionereknek meg ne legyen ilyen nagy a pofájuk!Miért,ők tán szebbek???
2013. december 29. 16:10 #174
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Gollamot ne sértse meg azzal, hogy magához hasonlítja... smileeee.gif De most az egyszer annyiba igaza volt, hogy ronda biggrin.gif És tartsa távol azt a ronda képét A gyűrűk urás hasonlatoktól, mert ő nem méltó hozzá. biggrin.gif
2013. december 29. 16:25 #175
- törölt felhasználó -    
akk pofazzon be a 1D-nek ha o lesz maga a tokeletesseg!
egyetertek az onszidasaval de ez csak pesszimistasag es avval nem megy sokra ugyh legkozelebb befoghatja a csorikejet wink.gif
2013. december 29. 16:41 #176
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Most már kicsit azért unalmas, hogy a kedves cikkíró folyamatosan azon munkálkodik, hogy Lorde-ot mocskolja be. Nem jutott el a fejedig, hogy a híres oltogatásainak fele nem hivatalos helyről, hanem valami ócska pletykaoldalból származik? Gratulálhatsz magadnak, hogy mindent elhiszel, amit csak az interneten látsz, és hogy ennyire foglalkoztat az, akit ezek szerint baromira nem kedvelsz. Büszke lehetsz magadra,hogy karácsony idején csak azzal tudsz foglalkozni,hogy valakit alaptalan pletykákkal szándékozol befeketíteni.
És az összes többi ember is igazán veregesse vállon magát, hogy így bír utálkozni embertársán. Miért fáj nektek az,ahogy kinéz? Ezek szerint ti a megtestesült tökéletesség vagytok, örüljetek ennek a tükör előtt, de ne mást fikázzatok, aki esetleg nem topmodell alkat.
5 felhasználónak tetszik: janet7, Slipknot Boy, TheDanush, Szandi0820, baisée
2013. december 29. 18:11 #177
- törölt felhasználó -    
Nos , szerintem nyolcad ennyi utálója se lenne , ha ilyen cikkekkel nem szítanák mesterségesen az "utálatot" és a "feszültséget". Eléggé röhejes , hogy a cikkíró egy fake pletyka miatt így akar "bosszút állni" szerencsétlen lányon. Egyébként szerintem , ha mondjuk Lorde ténylegesen fikázott volna egy olyan sztárt aki sokkal tehetségesebb mint a cikkben említettek EGYÜTTVÉVE , még akkor is nagyon gyerekes és elvakult viselkedés lenne ilyen "szándékosan lejárató" cikkeket írni , na de így hogy az egész false.. 110.gif rolleyes.gif A legröhejesebb viszont az , hogy ezt a koholmányt még sok magát intelligensnek mondó tag el is hiszi a tipikus magyar gondolkodásmódja miatt. Meg kell , hogy mondjam azon meglepődtem , hogy ilyen cikkeket engednek megjelenni ,és szerintem ez azért van mert a cikkíró moderátorokkal veszi magát körül , elképzelhető hogy az adminok kedvelik őt és ezért kiteszik az ilyen pletykából merített szerzeményeit. Én nem fogok senkit fikázni , csak azért mert divat utálni. Egyébként érdekes , hogy én Lorde nevével ezen az oldalon találkoztam először , nem volt sehol a pofámba nyomva , se youtubeon , se fészbukon se sehol szóval nonszensz. Hozzátenném a legtöbb utáló is ezzel a dumával próbálja védeni magát , hogy "jájj a képembe van nyomva". Ez nem indok. Nem hinném , hogy a jutyúb magától megnyitná a klipjeit , tévét nagyon ritkán nézek , szóval azzal nem tudom mi a helyzet , de nyilván el lehet kapcsolni , ha esetleg mutatnák az egyik klipjét. Ennyire egyszerű. Rátérve a külsőségekre ez egy személyes dolog , szerintem csak rosszindulatból mondják rá , hogy ronda. Vannak nála szebbek is ,de rondábbak is akadnak jócskán. De.. ez miben befolyásolja a tehetségét ? Sajnálom azokat akik csak ""cuki"" és szerintük jól kinéző sztárokért képesek rajongani , engem például nem érdekel ha valaki nem néz ki jól , de tehetséges , nem fogom ezért kevesebbnek tartani semmivel. Még talán egy hónappal ezelőtt belehallgattam a Royals-ba , egyáltalán nem olyan "szörnyű" mint amilyennek mondták. Első hallgatásra nem igazán jött be , de aztán valahogy megtetszett. Ha valakinek tetszik akkor hallgassa , ha nem akkor ne. Ennyire egyszerű.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Slipknot Boy, Szandi0820, baisée
2013. december 29. 19:12 #178
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nimrod @ 2013.12.29. 18:11)
Nos , szerintem nyolcad ennyi utálója se lenne , ha ilyen cikkekkel nem szítanák mesterségesen az "utálatot" és a "feszültséget". Eléggé röhejes , hogy a cikkíró egy fake pletyka miatt így akar "bosszút állni" szerencsétlen lányon. Egyébként szerintem , ha mondjuk Lorde ténylegesen fikázott volna egy olyan sztárt aki sokkal tehetségesebb mint a cikkben említettek EGYÜTTVÉVE , még akkor is nagyon gyerekes és elvakult viselkedés  lenne ilyen "szándékosan lejárató" cikkeket írni , na de így hogy az egész false.. 110.gif  rolleyes.gif A legröhejesebb viszont az , hogy ezt a koholmányt még sok magát intelligensnek mondó tag el is hiszi a tipikus magyar gondolkodásmódja miatt. Meg kell , hogy mondjam azon meglepődtem , hogy ilyen cikkeket engednek megjelenni ,és szerintem ez azért van mert a cikkíró moderátorokkal veszi magát körül , elképzelhető hogy az adminok kedvelik őt és ezért kiteszik az ilyen pletykából merített szerzeményeit.

Összesen 2-3 hírmoderátor van tudtommal az oldalon. Akik nagyon aktívak az Courtneyy és LoveNessa, valamint, ha jól tudom Coco Selly is az, vagyis régebben ő is hírmoderátorként tevékenykedett. Ebből a három emberből összesen csak egy moderátor, és anno olvastam, hogy a hírmoderátorok sem mindig teszik ki amúgy a moderátorok által megírt cikkeket, pedig ők évek óta jóban vannak. Szerintem ne kezdjünk el gyanúsítgatni, hogy azért kerülhet ki ilyen cikk, mert megkente a modikat. Ugyan már, kérlek! Ez egy bulvároldal, vagyis pletykák kerülnek fel, hogy legyen min csámcsognunk, ennyi. Úgy, ahogy felkerülhetnek a májlit, bíbőrt vagy szalonnát lejárató cikkek (mert bár utálom őket, de bíbőrről csak lejárató irományok jelennek meg a szájton), akkor Lorde-ról vagy más sztárról miért nem lehetne? Ennyi erővel, akkor egy cikk se kerüljön fel, mert többségüknek kétes a forrása. A bulvárnak pont az a lényege, hogy nem tudjuk mi az ami igaz és mi az ami nem. Könnyű hozzávágni a másikhoz az, hogy ne írjon olyanról, ami bizonytalan, de honnan tudja a cikkíró azt, hogy a pletyka valódi vagy hamis? Olvasta egy oldalon, lefordította és beküldte ide. A kritériumoknak pedig megfelelt, tehát megadott forrást is. Forrás nélkül pedig nem jelentetik meg a cikket. Nagyon sz*rul tud ám esni az embernek, ha a munkáját fikázzák. Nem tetszik? Írjatok ti akkor, és probléma megoldva. Mindenkinek van egy saját stílusa, és speciel az övé ironikus-gúnyolódó egyveleg. Jókat mosolygok rajta. Számomra érthetetlen, hogy hogyan is lehet ennyire komolyan venni a Starity magazin részlegébe írt cikkeket, amikért a szerzők még pénzt sem kapnak.
2013. december 29. 20:21 #179
- törölt felhasználó -    
Ki az aki magáról csak rosszat tud mondani?
2013. december 29. 20:25 #180
Betty98
Betty98
visszatérő vendég

StátuszBut if I sing along a little fucking louder to a happy song....
Hozzászólás: 153
Azonosító: 206390
biggrin.gif Szerintem nem csúnya ,de a smink tényleg marha sok rajta ,és ez a sok alapozó fekete rúzzsal borzasztóan áll neki ,mint valami élő holt, az meg ,hogy meg mondja a véleményét másokról ,csak értékelni tudom , mondjuk nem tudom mi a baja David Guetta-val és Lana Del Reyjel ohmy.gif.... De ez az ő véleménye ,ha neki nem tetszik akkor ez van...
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lorde Lorde 569.