Partner vagyok én abban a hogy védjük meg a kedvencünket , álljunk ki mellette stb. De amit nagyon nem szívlelek , az a tudatos agymosás és félrevezetés. Régóta figyelem már ezt a fórumot és most rászántam magam arra hogy beregisztráljak és ezeket leírhassam:
A cikkíró szerintem beteges szinten elvakult és elfogult Hayley Willimams-el és a paramore-al. Hazugságok terjesztéséhez nem kell ész paramore rajongó kislányok (egyetlen fiút sem láttam aki elhitte volna) meg persze mindent bekajálnak és ugranak a SEMMIÉRT , mert a paramore az szent és sérthetetlen. Lorde meg csak egy olcsó ..persze.. SZERINTÜK , mert a cikkiíró kimosta a befolyásolható 50-re IQ-zott agyukat a baromságai által. Szeretem Lorde-t , de soha nem rajonganék érte beteges szinten , mert annyira azért nem jó csaj és a számai se jók annyira stb. A másik: ezt a fanatizmust a legtöbb rajongó 14 (ha előbb akkor jobb) korára kinövi , te pedig öregem , ha még 18-19 évesen is itt tartasz keress fel egy orovsot mert komoly bajok vannak a buksidban.
Javítás: Lorde nem szereti a luxust , soha nem szidta Hayley Willimast , senki nem mondta hogy a pop királynője
Cherről selenáról, dávid gettóról nem tudok , de ők amúgy is nullák zeneileg , szóval nem történt (volna) semmi akkor se ha Lorde bírálta volna őket. Mellesleg ki a frászt érdekel hogy pár hónapja futott be ? A legtöbb mai sztár is ennyi idősen kezdte , neki sem kell kivételnek lennie.

6 felhasználónak tetszik: