Idézet (hungergamesFan16 @ 2013.12.27. 17:51)
Te miről beszélsz? Az indie közel sincs kihalófélben, az egyik kedvenc műfajom.
Szerintem meg igenis intelligensebbek azok az emberek, akik az általad említett zenéket hallgatják. Olvasd csak el Justin Bieber rajongóinak megnyilvánulásait, ha már mainstream előadó, és rögtön meggondolod, amit írtál..
Na de kicsit eltértem a témától, szerintem Lorde egyedi, én nem gondolom őt megcsinált sztárnak, sem képmutatónak. Tény, hogy kicsit elszállt a sikerétől, de majd lenyugszik. Nem vagyok fanatikus Lorde imádó, de én azért látok benne valamit, szerintem tehetséges, és még sokra viheti. Az egy dolog, hogy a beszólásai borzasztóan antipatikusak... De ezt most nem nézzük, mert annyira nem érdekel (engem legalább is).
És mi az, hogy "Nem egy Selena Gomez" ?
Aki meg azt írta, fogyókúráznia kell, nyugodtan belekezdhet ő is a fogyókúrába, ha már olyanoknak mondjuk ezt, akiknek rohadtul nincs szükségük rá... Nincs szüksége fogyókúrára, maximum feszesítésre, de arra elég sok mindenkinek.
Az intelligenciád nem attól függ, hogy milyen zenét hallgatsz. Nem értem, miért kell megint a bilíbereket szidni, semmi közük az egészhez. Igen, van egy-kettő, aki nem tud írni vagy éppen olvasni, szöveget értelmezni, de én például találkoztam jó pár értelmes Bieber-fannal is, akikkel lehet normálisan beszélgetni. Nevetséges, hogy valakit csak a zenei ízlése alapján ítélsz meg, szerintem.
A cikkhez pedig csak annyit fűznék, hogy a szépség relatív dolog, hála istennek különbözünk és éppen ettől vagyunk emberek. Az 1D rajongókat meg nem értem. Miért is kellett ok nélkül belekötni ebbe a lányba? Nekem sem éppen szimpatikus, de azért ez már nevetséges. Belső értékről és egyéni ízlésről hallottak már? Mert ha nem, akkor szívesen elmagyarázom nekik, hogy mit jelentenek. De mit is vár az ember ettől a '
kívül minden, belül semmi' társadalomtól.