Lorde rútnak vallja magát
2013. december 27. 16:22
|
|
AnnaTúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 195933 offline
|
Szerintem nagyon jó hangja van. Jobb mint Selenának de Lana Del Rey-t nem kéne fikáznia mert neki sokkal különlegesebb a hangja:) Amúgy meg Lorde szerintem gyönyörű lány, a barátja pedig biztosan romantikus egy személy lehet, azért is tisztelem mert ő se a külsőről ítéli meg az embert
2013. december 27. 16:26
|
|
girls80visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 209050 offline
|
HausOfCannibal Mi az h nem egy selena gomez??????IGEN,lehet hogy nem annyira szép de még így is szebb mint NYOMEZ!!!!!!JA és legalább tehetséges lány és van hangja!!!!!!!!!!!MINDENKI LEHET SZÉP PHOTOSHOPPAL szalonka képeit CSAK úgy adják ki hamár photoshoppolva voltak!!!!!!!!!!!!!!!
2013. december 27. 16:26
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
hát a fürdőruhás kép magáért beszél...
2013. december 27. 16:27
Hath ohm a pasija ''kicsit'' gaz.De nem tudom mit kepzel magarol hogy leminositi a vilaghiru sikerek eloadokat nekem egy dal tetszik tole de a tobbi szornyu,meg nekem egyltalan nem szimpi ez a csaj!
2013. december 27. 16:38
Először is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy olvassátok a cikkeimet. Nagyon jó érzés, hogy mindenkiből ki tudok váltani valami reakciót.
Másodszor: megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy (megint) miért akarja megmondani egy-két tag, hogy miről írjak, miről ne? Lorde istennő nem azért téma, mert nyomon követném az életét, hanem azért, mert akármelyik portálra felnézek, őt nyomják a pofikámba. Arról pedig nem tehetek, hogy ilyen nyilatkozatokkal rukkol elő, és a gyenge zenéje helyett ezzel hívja fel magára a figyelmet. Véleményem szerint az, amit ő csinál, az nem éneklés, szimpla versmondás egy langyos ütemre. Millióan lovagolnak ugyanezen a stíluson, Lorde csak egy újabb felesleges közszereplő, akinek eddig is csak azért maradt fenn a neve, mert hisztizik. A Royals szép hullám volt, de vége. Mint már írtam régebben, ebben a műfajban nem sok újat tud mutatni, de akinek tetszik az, hogy a dalok 99%-a egyforma, nincs változatosság, hallgassa.
Harmadszor pedig: a Starity királynője írta, hogy az oldalon még nem jelent meg normális cikk Lorde-ról. Hajrá, ha arra van időd, hogy napi 24-ben ítélkezz mások felett (kinek mekkora a feje, kinek aránytalan a többi testrészéhez képest, ki hízott meg, ki drogozta szét magát - ezt ki tudnám fejteni bővebben, mert iszonyat sok ellentmondás van a leírtakban, de most inkább nem megyek bele -, stb.), próbálj meg valami olyat is csinálni, amivel "színvonalasabbá" teszed a honlapot. Például írj cikket arról, hogy XY milyen életképtelen, hogy kábítószereken él, de a hasonló életstílust folytató Riri mekkora istennő. Ezzel pedig oda kanyarodnék vissza, amit Appalache írt, hogy nem tudom, ki elfogult, ki nem. Én a saját kedvenceimet is tudom szidni, sőt.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet.
Másodszor: megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy (megint) miért akarja megmondani egy-két tag, hogy miről írjak, miről ne? Lorde istennő nem azért téma, mert nyomon követném az életét, hanem azért, mert akármelyik portálra felnézek, őt nyomják a pofikámba. Arról pedig nem tehetek, hogy ilyen nyilatkozatokkal rukkol elő, és a gyenge zenéje helyett ezzel hívja fel magára a figyelmet. Véleményem szerint az, amit ő csinál, az nem éneklés, szimpla versmondás egy langyos ütemre. Millióan lovagolnak ugyanezen a stíluson, Lorde csak egy újabb felesleges közszereplő, akinek eddig is csak azért maradt fenn a neve, mert hisztizik. A Royals szép hullám volt, de vége. Mint már írtam régebben, ebben a műfajban nem sok újat tud mutatni, de akinek tetszik az, hogy a dalok 99%-a egyforma, nincs változatosság, hallgassa.
Harmadszor pedig: a Starity királynője írta, hogy az oldalon még nem jelent meg normális cikk Lorde-ról. Hajrá, ha arra van időd, hogy napi 24-ben ítélkezz mások felett (kinek mekkora a feje, kinek aránytalan a többi testrészéhez képest, ki hízott meg, ki drogozta szét magát - ezt ki tudnám fejteni bővebben, mert iszonyat sok ellentmondás van a leírtakban, de most inkább nem megyek bele -, stb.), próbálj meg valami olyat is csinálni, amivel "színvonalasabbá" teszed a honlapot. Például írj cikket arról, hogy XY milyen életképtelen, hogy kábítószereken él, de a hasonló életstílust folytató Riri mekkora istennő. Ezzel pedig oda kanyarodnék vissza, amit Appalache írt, hogy nem tudom, ki elfogult, ki nem. Én a saját kedvenceimet is tudom szidni, sőt.
8 felhasználónak tetszik:
Kazuo,
sewenteen,
Jolie_77,
Beyla,
MadHatter,
Bloodrage12,
Szandi0820,
LexiCobain
2013. december 27. 16:47
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
Egyáltalán nem "rút"! Bevallom, nem átlagos a külseje, de sokkal érdekesebb, mint egy agyon plasztikáztatott playback-es kis ribi...
''
Egyébként vele is úgy vagyok, mint Miley Cyrussal. Hogyha ÉNEKESNŐ, akkor ne azt nézzék az emberek, hogy hogy áll a haja, vagy a nyelve, hanem a *** zenéjére koncetráljanak. Mert az mondja el, kik is ők valójában!!!
Egyébként vele is úgy vagyok, mint Miley Cyrussal. Hogyha ÉNEKESNŐ, akkor ne azt nézzék az emberek, hogy hogy áll a haja, vagy a nyelve, hanem a *** zenéjére koncetráljanak. Mert az mondja el, kik is ők valójában!!!
2013. december 27. 16:47
Nálam a rút nem itt kezdődik, sőt, szerintem eléggé különleges arca van. Azt végképp nem értem, hogy miért utálat tárgya ismét, amikor most nem szólt be senkinek, csupán saját magáról mondott véleményt.
2013. december 27. 16:55
|
|
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline
|
Ne rút csak nem szép. De,hogy leszólta az 1D-t azt ő sem gondolhatta komolyan!
2013. december 27. 17:05
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (compromise @ 2013.12.27. 16:38)
Először is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy olvassátok a cikkeimet. Nagyon jó érzés, hogy mindenkiből ki tudok váltani valami reakciót.
De ha unod, hogy "őt nyomják a pofikádba", akkor miért teszel rá még egy lapáttal, könyörgök? Most akkor a saját "pofikádba" nyomod őt? Akkor meg csak sajnálni tudlak, ha ennyire tudsz élvezkedni azon, hogy utálkozhatsz. Jöhetsz most azzal, mint a múltkor, hogy nem ismerlek, mert valóban nem, de következtetéseket nagyon egyszerűen le tudok vonni. Nem akartam megmondani, hogy miről írj, szimplán csak szerintem nevetségessé teszi magát az ember, ha energiát fordít valamibe, amit nem is tart nagyra. Te nem szereted Lorde-ot, rendben van, de engem ne minősíts már le, légy szíves, hogy tetszik, hogy 99%-ban ugyanúgy hangzik a zenéje. De érdekes. Egyszeri meghallgatás után a Nirvana összes száma ugyanúgy hangzik, mondhatnám én is, aztán ha tetszik, meghallgatod sokszor, és elkülönülnek a dalok.
Ha viszont többszöri hallgatás után is egyformának hallod a Lorde-dalokat, akkor azt kell mondjam, nincsen füled, amit azért nem feltételezek. Szerintem az a helyzet, hogy egyszer hallgattad végig, ami ugye elég logikus, mert ami elsőre nem tetszett, azt minek szenveded végig még egyszer.
Csak annyit javaslok, hogy írj valami olyanról cikket, amit szeretsz, mert akkor a tartalom is szerintem minőségibb lesz. Abszolút nem akarok haragot, vagy ilyesmi, de ez már kicsit dedós, mint mikor 12 éves koromban létrehoztunk az egyik barátnőmmel egy pocskondiázó gportálos oldalt, aztán hűdejól éreztük magunkat tőle, meg hűdenagynak.
2013. december 27. 17:24
Lorde annyira népszerűtlen, hogy ezzel szeretne az újságok címlapjára kerülni, hogy cikiz másokat és magát. Annyira tehetségtelen is, hogy valamit vagy szid és csak úgy kerül címlapra, ezzel keresi a kenyerét, mert a számai közül csak a Royals az ami hallgatható, de neki van akkora pofikája, hogy azért lecsessze a tehetségesebbet, aki sokkal többet letett az asztalra (célzok Lana Del Reyre, Hayley Williamsra, David Guettara). Nem is olyan nagy múltú, profi énekesnő, aki a dalairól híres. Minden dala béna szerintem, és a Royals pedig felejthető. A stílusát is innen-onnan szedte össze. És láttam már sokkal szebb énekesnőt, de a ronda, rút azért ezek durva szavak. Tehet ő arról hogy nincs kisugárzása? Mert elsőre is 30 éven felülinek néztem? Lehetne fiatalosabb is, de azért ó, hogy nem a villantós ruhákat hordja.
Ennyi róla a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 27. 17:37
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Szerintem egyedi a csaj, én bírom. Nem csúnya egyáltalán, inkább érdekes.
2013. december 27. 17:39
és a napokban leszolta demit is! XD szánalmas. " Demi Lovato az egyetlen aki azt hitte, hogy rekordokat dönt? Az egyetlen dolog amit összetör az a szék amire ráül." mostmár vissza foghatné amgát
2013. december 27. 17:51
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.12.27. 13:07)
Lábjegyzet: Ez a kiscsaj is úgy gondolkodik, mint az ezen az oldalon hangoskodó "nagy zenetudósok", de be kéne látni, hogy attól még, hogy utálod a mai mainstream zenét és a kihalófélben lévő műfajokat isteníted, mint az indie, stb, vagy a 70-es 80-as évek sztárjait, attól még nem leszel se különleges, se intelligensebb, mint a mainstream előadók vagy azok rajongói.
Te miről beszélsz? Az indie közel sincs kihalófélben, az egyik kedvenc műfajom.
Szerintem meg igenis intelligensebbek azok az emberek, akik az általad említett zenéket hallgatják. Olvasd csak el Justin Bieber rajongóinak megnyilvánulásait, ha már mainstream előadó, és rögtön meggondolod, amit írtál..
Na de kicsit eltértem a témától, szerintem Lorde egyedi, én nem gondolom őt megcsinált sztárnak, sem képmutatónak. Tény, hogy kicsit elszállt a sikerétől, de majd lenyugszik. Nem vagyok fanatikus Lorde imádó, de én azért látok benne valamit, szerintem tehetséges, és még sokra viheti. Az egy dolog, hogy a beszólásai borzasztóan antipatikusak... De ezt most nem nézzük, mert annyira nem érdekel (engem legalább is).
És mi az, hogy "Nem egy Selena Gomez" ?
Aki meg azt írta, fogyókúráznia kell, nyugodtan belekezdhet ő is a fogyókúrába, ha már olyanoknak mondjuk ezt, akiknek rohadtul nincs szükségük rá... Nincs szüksége fogyókúrára, maximum feszesítésre, de arra elég sok mindenkinek.
2013. december 27. 17:52
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nem olyan szép tényleg, de azért nem hasonlít Gollamhoz.
„Mi a f*sz, Lorde és struccképű kínai pasija” Hát ezzel egyet kell értenem.
„Mi a f*sz, Lorde és struccképű kínai pasija” Hát ezzel egyet kell értenem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.