Lorde rútnak vallja magát
2013. december 27. 14:36
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Szerintem nem.,
2013. december 27. 14:37
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Nem csúnya lány, de nem is az a tipikus szépség és pont emiatt tartják Őt rútnak.
Sokkal,de sokkal jobb, hogy érdekes arca van és furcsa, de egyéni stílusa - legalább nem tucat és valami újat mutat. Mindenki úgy tökéletes a bőrében, ahogy van, bármennyire is közhely.
2013. december 27. 14:38
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
A külseje férfi szemmel:
Amorf teste van, az ed, edd, eddy-ben voltak ilyen alakok, az arca kifejezetten nem szép, sápadt beteg, smink nélküli képén olyan mint ha down szindrómás lenne. A haja tényleg szép, de kitudja mennyi abból a valóban övé!
Nekem a hangja sem tetszik, ha ilyen hanggal közeledne felém egy lány, akkor lehet, kikerülném.
Ezzel a csajjal alapvetően nem az a baj, hogy hülyeségeket mond, mert mindenkinek megvan a véleménye ezekről a sztárocskákról, akikről nyilatkozik, hanem az, hogy csak 17 éves, és visszavehetne a háromból kettőt, mert ott a tojáshéjj a valagán, és ezt akármennyire ismert, nem teheti ,meg mert rohadt tiszteletlen, antipatikus, és visszatetsző, hogy ő aki 2 hete van a szakmába, olyanokat fitymáz, akik idősebbek is, és régebb óta ismerjük a neveiket (még akkor is ha nagyobb a tehetsége)
Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy tiszavirág életű karrierje lesz! Jövő ilyenkorra, már azok is elfelejtik akik eddig hallottak róla.
Azt meg elképzelni se tudom ,hogy melyik az a nagy okos, aki kikiált egy egyszámos előadót pophercegnőjének....mondjuk ezt a jelzőt manapság úgy szórják mindenkire, mintha semmi súlya nem lenne.
Amorf teste van, az ed, edd, eddy-ben voltak ilyen alakok, az arca kifejezetten nem szép, sápadt beteg, smink nélküli képén olyan mint ha down szindrómás lenne. A haja tényleg szép, de kitudja mennyi abból a valóban övé!
Nekem a hangja sem tetszik, ha ilyen hanggal közeledne felém egy lány, akkor lehet, kikerülném.
Ezzel a csajjal alapvetően nem az a baj, hogy hülyeségeket mond, mert mindenkinek megvan a véleménye ezekről a sztárocskákról, akikről nyilatkozik, hanem az, hogy csak 17 éves, és visszavehetne a háromból kettőt, mert ott a tojáshéjj a valagán, és ezt akármennyire ismert, nem teheti ,meg mert rohadt tiszteletlen, antipatikus, és visszatetsző, hogy ő aki 2 hete van a szakmába, olyanokat fitymáz, akik idősebbek is, és régebb óta ismerjük a neveiket (még akkor is ha nagyobb a tehetsége)
Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy tiszavirág életű karrierje lesz! Jövő ilyenkorra, már azok is elfelejtik akik eddig hallottak róla.
Azt meg elképzelni se tudom ,hogy melyik az a nagy okos, aki kikiált egy egyszámos előadót pophercegnőjének....mondjuk ezt a jelzőt manapság úgy szórják mindenkire, mintha semmi súlya nem lenne.
2013. december 27. 14:41
|
|
Petra483visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 215904 offline
|
hát szerintem se nem csúnya se nem gyönyörű... olyan átlagos: meglátod és elfelejted
a csajjal nekem nincs bajom, nekem abszolút nem szimpatikus és a száma se jön be;)
a csajjal nekem nincs bajom, nekem abszolút nem szimpatikus és a száma se jön be;)
2013. december 27. 14:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A helyzet az, hogy szerintem nem lenne olyan ronda a csaj, ha esetlegesen egy normális ízlésekkel rendelkező stylistet felfogadna maga mellé. Nem tudom, hogy ki alakította ki ezt a "stílust", de maradjunk annyiban, hogy messze áll a nőiestől és az ízlésestől. El kéne hagynia azokat a ruhadarabokat, amelyekben úgy néz ki, mintha rácsavartak volna valami komplett függönyt. Valamint a sötét, alvilági sminkjét is lecserélhetné valami sokkal természetesebbre és mondjuk a búval b*szott mimikája helyett varázsolhatna egy mosolyt a pofijára. Egy mosoly mindenkinek sokkal jobban áll, és nem azt sugallja az emberek felé, hogy "Mindjárt öngyilkos leszek!", amelytől a kedves hallgató meg eret vágna legszívesebben. A hatalmas koloncát rendbe kéne rakatnia, mert ezen a fürdőrucis képen olyan, mintha a fésű fogalmával nem is ismerkedett volna meg. A narancsbőr ellen meg nem sok mindent lehet tenni, bár szerintem az alakjával nincsen semmi gond. Van rajta mit fogni, amit a fiúk sokkal jobban szeretnek. A srácról meg annyit, ha tényleg a 24 évesek táborát erősíti, hogy fogjon egy lapátot és ássa el magát. Undorítónak tartom azokat a férfi egyedeket, akik az ilyen kis tinip*csákat d*gják, ahelyett, hogy találnának egy partnert a saját korosztályukból. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy egy 24 éves felnőtt férfi nem egy 17 éves kislány kezét akarja fogni.
2013. december 27. 15:07
Idézet (Beyla @ 2013.12.27. 14:45)
A helyzet az, hogy szerintem nem lenne olyan ronda a csaj, ha esetlegesen egy normális ízlésekkel rendelkező stylistet felfogadna maga mellé. Nem tudom, hogy ki alakította ki ezt a "stílust", de maradjunk annyiban, hogy messze áll a nőiestől és az ízlésestől. El kéne hagynia azokat a ruhadarabokat, amelyekben úgy néz ki, mintha rácsavartak volna valami komplett függönyt. Valamint a sötét, alvilági sminkjét is lecserélhetné valami sokkal természetesebbre és mondjuk a búval b*szott mimikája helyett varázsolhatna egy mosolyt a pofijára. Egy mosoly mindenkinek sokkal jobban áll, és nem azt sugallja az emberek felé, hogy "Mindjárt öngyilkos leszek!", amelytől a kedves hallgató meg eret vágna legszívesebben. A hatalmas koloncát rendbe kéne rakatnia, mert ezen a fürdőrucis képen olyan, mintha a fésű fogalmával nem is ismerkedett volna meg. A narancsbőr ellen meg nem sok mindent lehet tenni, bár szerintem az alakjával nincsen semmi gond. Van rajta mit fogni, amit a fiúk sokkal jobban szeretnek. A srácról meg annyit, ha tényleg a 24 évesek táborát erősíti, hogy fogjon egy lapátot és ássa el magát. Undorítónak tartom azokat a férfi egyedeket, akik az ilyen kis tinip*csákat d*gják, ahelyett, hogy találnának egy partnert a saját korosztályukból. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy egy 24 éves felnőtt férfi nem egy 17 éves kislány kezét akarja fogni. 
Nekem is ilyen a hajam egyébként, nem ennyire göndör, de göndör, inkább loknis ,sok mindent nem nagyon lehet vele kezdeni. Kivasalni nem akarom, mert minden lány egyenes hajjal mászkál az utcán, ugye, mert az a menő, plusz nem hiányzik, hogy eltöredezzen, szóval max. be szoktam fonni, de nagyon nem lehet mit kezdeni az ilyen hajjal. Az enyém fokozatosan van levágva, ennyi. :"D
Amúgy szerintem sem túl szép a csaj, a smink hülyén áll neki, emiatt tökre természetellenes és negatív kisugárzású az arca.
Az meg, hogy ennyivel idősebb a pasija... no comment. :'D Nekem két barátnőm is van, akinek jóval idősebb barátja van, és nem értem, miért. Egy csomó ellentét, meg vita van köztük, ami a korkülönbség miatt van egyértelműen.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 27. 15:09
Kínai képű pasija ?! R*hadjon el az aki ezt mondta >:( színes szemű nyápic
2013. december 27. 15:13
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A pophercegnő elnevezés aztán tényleg egy óriási elismerés, nem érdemli ám meg akárki. Hagyjuk már. Nem kell ezen fennakadni, szerintem inkább kínos lenne számára. Persze közel sem annyira, mint ami itt megy. Leírtam már korábban mindent, amit ezzel a nevetséges és alaptalan Lorde-utálattal kapcsolatban gondolok, én nem akarok itt már meggyőzni senkit, arra itt vannak ezek a kiváló cikkek.
2013. december 27. 15:17
Jó szóval máris pophercegnő lett belőle...elregadó, de mivan?
Most Gollamot fikázza magára hasonlítva..
Most Gollamot fikázza magára hasonlítva..
2013. december 27. 15:18
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
ha rondának gondolja magát, akkor próbáljon változtatni rajta.. (nem plasztikai dolgokra gondoltam).
2013. december 27. 15:23
Szerintem egyébként itt bizonyos embereknek nem megy valami jól a szövegértés. "ELŐADÁS közben" - azaz amikor színpadon van éneklés közben vág furcsa fejeket. Nem pedig csak úgy szimplán rondának tartja magát...
2013. december 27. 15:33
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Gollum is szebb nála meg a pasiánál!
Hát ezeken a képeken meg különesen OCSMÁNY!
2013. december 27. 15:36
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Nem tévedett sokat!!!!!Irritáló a csaj!!!
2013. december 27. 15:42
|
|
marti88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 71065 offline
|
Nem kéne lehordania neki Selenát meg a többieket.Semmit nem tett még le az azstalra.Ezzel a húzásával csak mész unszimpatikusabb lesz! A Royal meg nem nagy szám egyáltalán!
2013. december 27. 15:53
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Úristen! Hogy néz ki az a pasi?!?!
2013. december 27. 15:54
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Az igazi tehetség a hangjával tűnik ki.
2013. december 27. 15:57
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Igen, még mondjátok meg milyen stílusa legyen, aztán menjetek a következő topikba és mondjátok el minden sz.rnak a tucatsztárokat, meg a tucatcsajokat
Ugyanez arról, hogy szép-e vagy sem.
Ennél többet nem tudok írni, pontosabban tudnék, terveztem is, de mire a kommentek végére értem annyira sok volt az ostobaság, hogy nem látom értelmét.
Ennél többet nem tudok írni, pontosabban tudnék, terveztem is, de mire a kommentek végére értem annyira sok volt az ostobaság, hogy nem látom értelmét.
2013. december 27. 16:01
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
a csaj lehet nem lenne enyire ronda ha lenne egy normalis stylistja es tobb idot szanna magara!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.