Starity

Lorde rútnak vallja magát

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 27. 14:36 #61
belluska1200
belluska1200
visszatérő vendég

Státusz#Márker
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 405
Csatolások: 0
Azonosító: 198304
Szerintem nem.,
2013. december 27. 14:37 #62
itsChanel
itsChanel
visszatérő vendég

Státuszall for love
Hozzászólás: 158
Csatolások: 4
Azonosító: 207195
Nem csúnya lány, de nem is az a tipikus szépség és pont emiatt tartják Őt rútnak. mellow.gif Sokkal,de sokkal jobb, hogy érdekes arca van és furcsa, de egyéni stílusa - legalább nem tucat és valami újat mutat. Mindenki úgy tökéletes a bőrében, ahogy van, bármennyire is közhely.
4 felhasználónak tetszik: Szandiiii, janet7, Appalache, Szandi0820
2013. december 27. 14:38 #63
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
A külseje férfi szemmel:
Amorf teste van, az ed, edd, eddy-ben voltak ilyen alakok, az arca kifejezetten nem szép, sápadt beteg, smink nélküli képén olyan mint ha down szindrómás lenne. A haja tényleg szép, de kitudja mennyi abból a valóban övé!
Nekem a hangja sem tetszik, ha ilyen hanggal közeledne felém egy lány, akkor lehet, kikerülném.

Ezzel a csajjal alapvetően nem az a baj, hogy hülyeségeket mond, mert mindenkinek megvan a véleménye ezekről a sztárocskákról, akikről nyilatkozik, hanem az, hogy csak 17 éves, és visszavehetne a háromból kettőt, mert ott a tojáshéjj a valagán, és ezt akármennyire ismert, nem teheti ,meg mert rohadt tiszteletlen, antipatikus, és visszatetsző, hogy ő aki 2 hete van a szakmába, olyanokat fitymáz, akik idősebbek is, és régebb óta ismerjük a neveiket (még akkor is ha nagyobb a tehetsége)
Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy tiszavirág életű karrierje lesz! Jövő ilyenkorra, már azok is elfelejtik akik eddig hallottak róla.
Azt meg elképzelni se tudom ,hogy melyik az a nagy okos, aki kikiált egy egyszámos előadót pophercegnőjének....mondjuk ezt a jelzőt manapság úgy szórják mindenkire, mintha semmi súlya nem lenne.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Lizania, Jolie_77, Fan-ily6889, MadHatter
2013. december 27. 14:41 #64
Petra483
Petra483
visszatérő vendég

StátuszBe careful of your thoughts; they may become words at any moments-Lara Gassen
Hozzászólás: 294
Azonosító: 215904
hát szerintem se nem csúnya se nem gyönyörű... olyan átlagos: meglátod és elfelejted
a csajjal nekem nincs bajom, nekem abszolút nem szimpatikus és a száma se jön be;)
2013. december 27. 14:45 #65
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
A helyzet az, hogy szerintem nem lenne olyan ronda a csaj, ha esetlegesen egy normális ízlésekkel rendelkező stylistet felfogadna maga mellé. Nem tudom, hogy ki alakította ki ezt a "stílust", de maradjunk annyiban, hogy messze áll a nőiestől és az ízlésestől. El kéne hagynia azokat a ruhadarabokat, amelyekben úgy néz ki, mintha rácsavartak volna valami komplett függönyt. Valamint a sötét, alvilági sminkjét is lecserélhetné valami sokkal természetesebbre és mondjuk a búval b*szott mimikája helyett varázsolhatna egy mosolyt a pofijára. Egy mosoly mindenkinek sokkal jobban áll, és nem azt sugallja az emberek felé, hogy "Mindjárt öngyilkos leszek!", amelytől a kedves hallgató meg eret vágna legszívesebben. A hatalmas koloncát rendbe kéne rakatnia, mert ezen a fürdőrucis képen olyan, mintha a fésű fogalmával nem is ismerkedett volna meg. A narancsbőr ellen meg nem sok mindent lehet tenni, bár szerintem az alakjával nincsen semmi gond. Van rajta mit fogni, amit a fiúk sokkal jobban szeretnek. A srácról meg annyit, ha tényleg a 24 évesek táborát erősíti, hogy fogjon egy lapátot és ássa el magát. Undorítónak tartom azokat a férfi egyedeket, akik az ilyen kis tinip*csákat d*gják, ahelyett, hogy találnának egy partnert a saját korosztályukból. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy egy 24 éves felnőtt férfi nem egy 17 éves kislány kezét akarja fogni. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, MadHatter
2013. december 27. 14:58 #66
Lulika
Lulika

Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
Hozzászólás: 623
Azonosító: 202867
Tényleg nem a legszebb, de azért nem is olyan csúnya:) De am nem tudom h mit képzel magáról h mindenkit leszól-.- mintha ő olyan jó lenne...
2013. december 27. 15:07 #67
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.12.27. 14:45)
A helyzet az, hogy szerintem nem lenne olyan ronda a csaj, ha esetlegesen egy normális ízlésekkel rendelkező stylistet felfogadna maga mellé. Nem tudom, hogy ki alakította ki ezt a "stílust", de maradjunk annyiban, hogy messze áll a nőiestől és az ízlésestől. El kéne hagynia azokat a ruhadarabokat, amelyekben úgy néz ki, mintha rácsavartak volna valami komplett függönyt. Valamint a sötét, alvilági sminkjét is lecserélhetné valami sokkal természetesebbre és mondjuk a búval b*szott mimikája helyett varázsolhatna egy mosolyt a pofijára. Egy mosoly mindenkinek sokkal jobban áll, és nem azt sugallja az emberek felé, hogy "Mindjárt öngyilkos leszek!", amelytől a kedves hallgató meg eret vágna legszívesebben. A hatalmas koloncát rendbe kéne rakatnia, mert ezen a fürdőrucis képen olyan, mintha a fésű fogalmával nem is ismerkedett volna meg. A narancsbőr ellen meg nem sok mindent lehet tenni, bár szerintem az alakjával nincsen semmi gond. Van rajta mit fogni, amit a fiúk sokkal jobban szeretnek. A srácról meg annyit, ha tényleg a 24 évesek táborát erősíti, hogy fogjon egy lapátot és ássa el magát. Undorítónak tartom azokat a férfi egyedeket, akik az ilyen kis tinip*csákat d*gják, ahelyett, hogy találnának egy partnert a saját korosztályukból. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy egy 24 éves felnőtt férfi nem egy 17 éves kislány kezét akarja fogni. blink.gif

Nekem is ilyen a hajam egyébként, nem ennyire göndör, de göndör, inkább loknis ,sok mindent nem nagyon lehet vele kezdeni. Kivasalni nem akarom, mert minden lány egyenes hajjal mászkál az utcán, ugye, mert az a menő, plusz nem hiányzik, hogy eltöredezzen, szóval max. be szoktam fonni, de nagyon nem lehet mit kezdeni az ilyen hajjal. Az enyém fokozatosan van levágva, ennyi. :"D

Amúgy szerintem sem túl szép a csaj, a smink hülyén áll neki, emiatt tökre természetellenes és negatív kisugárzású az arca.
Az meg, hogy ennyivel idősebb a pasija... no comment. :'D Nekem két barátnőm is van, akinek jóval idősebb barátja van, és nem értem, miért. Egy csomó ellentét, meg vita van köztük, ami a korkülönbség miatt van egyértelműen.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. december 27. 15:09 #68
- törölt felhasználó -    
Kínai képű pasija ?! R*hadjon el az aki ezt mondta >:( színes szemű nyápic
2 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, Szandiiii
2013. december 27. 15:13 #69
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
A pophercegnő elnevezés aztán tényleg egy óriási elismerés, nem érdemli ám meg akárki. Hagyjuk már. Nem kell ezen fennakadni, szerintem inkább kínos lenne számára. Persze közel sem annyira, mint ami itt megy. Leírtam már korábban mindent, amit ezzel a nevetséges és alaptalan Lorde-utálattal kapcsolatban gondolok, én nem akarok itt már meggyőzni senkit, arra itt vannak ezek a kiváló cikkek.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Appalache, Slipknot Boy
2013. december 27. 15:17 #70
- törölt felhasználó -    
Jó szóval máris pophercegnő lett belőle...elregadó, de mivan?
Most Gollamot fikázza magára hasonlítva..
2013. december 27. 15:18 #71
Mrs. Bieber
Mrs. Bieber
visszatérő vendég

StátuszAz emberek nem figyelik, hogy tél van-e vagy nyár, ha boldogok.<3
Hozzászólás: 114
Azonosító: 200980
ha rondának gondolja magát, akkor próbáljon változtatni rajta.. (nem plasztikai dolgokra gondoltam).
2013. december 27. 15:23 #72
- törölt felhasználó -    
Szerintem egyébként itt bizonyos embereknek nem megy valami jól a szövegértés. "ELŐADÁS közben" - azaz amikor színpadon van éneklés közben vág furcsa fejeket. Nem pedig csak úgy szimplán rondának tartja magát...
5 felhasználónak tetszik: janet7, Szandi0820, Szandiiii, VampireBella, Appalache
2013. december 27. 15:33 #73
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Gollum is szebb nála meg a pasiánál! tongue.gif Hát ezeken a képeken meg különesen OCSMÁNY!
2013. december 27. 15:36 #74
Goldenretriver.goldi
Goldenretriver.goldi

Státusz,,And i hope that you remember me..."!!!
Hozzászólás: 729
Azonosító: 158304
Nem tévedett sokat!!!!!Irritáló a csaj!!!
2013. december 27. 15:36 #75
- törölt felhasználó -    
Hát nem valami szép...és a pasija sem.
2013. december 27. 15:42 #76
marti88
marti88
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 71065
Nem kéne lehordania neki Selenát meg a többieket.Semmit nem tett még le az azstalra.Ezzel a húzásával csak mész unszimpatikusabb lesz! A Royal meg nem nagy szám egyáltalán!
2013. december 27. 15:53 #77
krisztinaa 22
krisztinaa 22
visszatérő vendég

Státusz,,Élj a pillanatnak, mert minden más bizonytalan!"-Louis Tomlinson <3
Hozzászólás: 478
Azonosító: 204511
Úristen! Hogy néz ki az a pasi?!?! ohmy.gif
2013. december 27. 15:54 #78
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Az igazi tehetség a hangjával tűnik ki.
2013. december 27. 15:57 #79
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Igen, még mondjátok meg milyen stílusa legyen, aztán menjetek a következő topikba és mondjátok el minden sz.rnak a tucatsztárokat, meg a tucatcsajokat _nevet.gif 110.gif Ugyanez arról, hogy szép-e vagy sem.
Ennél többet nem tudok írni, pontosabban tudnék, terveztem is, de mire a kommentek végére értem annyira sok volt az ostobaság, hogy nem látom értelmét.
3 felhasználónak tetszik: Appalache, Szandi0820, TheDanush
2013. december 27. 16:01 #80
Hope Hyland
Hope Hyland
visszatérő vendég

StátuszAzthiszemszerelmesvagyok :3 -.-
Hozzászólás: 349
Csatolások: 1
Azonosító: 215530
a csaj lehet nem lenne enyire ronda ha lenne egy normalis stylistja es tobb idot szanna magara!
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lorde Lorde 569.