Lorde rútnak vallja magát
2013. december 27. 13:41
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Szerintem szép lenne,ha nem úgy öltözködne mint egy 50 éves. Az egyszer biztos,hogy éneklés közben érdekesen néz ki,de személy szerint nincs semmi bajom vele,a Royals pedig egy jó szám
Mondjuk az túlzás,hogy ő a pophercegnő..
2013. december 27. 13:46
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
xd ehhez az a hozzáfüzni valóm Selena és Cher csúnya és a 1D-ről ne is beszéljünk én nem mondom,hogy csúnya de miért kell másokat leszóln minek képzeli magát komolyan mert egy slágere durrant egy nagyot ő a pop hercegnője ez meg még nagyobb túlzás szval Lord leszállhatnál a magas lóról
2013. december 27. 13:47
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem nem csúnya, de semmiképpen sem előnyösek neki azok a ruhák + smink, amiben eddig láttam. Smink nélkül, fürdőruhában meg szimplán átlagos, de nincs ezzel semmi baj.
2013. december 27. 13:56
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ez a kép! XD Valaki nagyon unatkozott!
Amúgy ő nem is olyan csúnya, de a sok smink, az nem fog jót tenni neki, és egy idő után tényleg ronda lesz, ha a sok smink tönkre vágja a képét!
2013. december 27. 14:11
Normális cikk még nem is jelent meg róla ezen az oldalon. De ismerve az oldal összetételét, tök mindegy, hogy miről szólna a cikk, kapná az ívet, menne a pocskondiázás, csak mert róla szól. Mert a directionereknek olyan fain ízlésük van. 5 teljesen átlagos plázasrác, akik ha nem lennének sztárok, észre se venné őket senki, még inkább át is néznének rajtuk, annyira jelentéktelenek. Némelyik még kifejezetten ronda is, csak hát ők a 1 Direction.. és hát ízlések és pofonok. Nem tehetek róla, de én az agyonistenített, telibevertarcú Szelénkét nem látom szépnek, pedig már annyira erőltettem magam. Sajnos nem ment. Lorde legalább különleges és nem egy üresfejű kirakatbaba. Gyönyörű, erős haja van és különleges arca.
8 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
janet7,
Szandi0820,
VampireBella,
Pöttömke,
Lady Suzy,
Slipknot Boy,
TheDanush
Szerintem a szépség az egy relatív fogalom. Lehet, hogy egyesek rondának tartják - és talán nem is egy Selena Gomez, - de egyedi és különleges, ami a mai világban ritka és szerintem ezt sokan értékelik is. Szerintem eszméletlen a csaj, van egy nagyon erős kisugárzása és személyisége valamint egy rendkívüli hangja. És lehet utálni de tény, hogy kiadta az év egyik legjobb albumát nem csak szerintem, de a kritikusok szerint is - nem hiába kapott 4 Grammy jelölést.
Azért azt el kell ismerni hogy nem egy Jolie típus. Egy kicsit sem hasonlít a Drágaszághoz [
] , csak egy kicsivel több mosolygasra lenne szüksége nem erre az állandó bús-komor tekintetre, a vindirekson meg a direktonerek pedig elmehetnek a bú-bánatba.
2013. december 27. 14:13
Annyit még hozzátennék, hogy azért megnézném milyen tökéletes emberek írják ide a hozzászólásokat. Biztos mindannyian gyönyörűek vagytok és bomba testetek van, azért szidtok másokat.
2013. december 27. 14:23
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Az arcával egyébként semmi baj nincs. Más, mint a mai szépnek kikiáltott lányok, de semmiképp nem nevezhető csúnyának. Azt azért valljuk be, hogy egy kis futás nem ártana neki, mert 17 évesen nem így kéne kinéznie.
A zenéjéről meg annyit, hogy a lehető legtávolabb áll tőlem, nem sítlusom, de attól, mert valami nem ugyanaz, vagy hasonló, mint az átlag, attól még nem korszakalkotó vagy éppen egyedi. Csupán más. De attól még egy fajta műfajban van több tucat hasonló előadó csak nekik nem sikerült elérni a "luxust" és a nemzetközi ismertséget. Ez a lány is egyre nagyobb visszhangot kap. Eddig eredeti volt a zenéje, de most már arról cikkeznek, hogy kinek szól be. Akkor meddig is tartott az eredetisége és a különlegessége? El fogja vinni őt is az ár, ugyanolyan lesz, mint a többi pályatársa..Ha nem is önszántából történik ez, a média megteszi ezt. Akkor inkább legyen eredeti egy kisebb körben, minthogy éretlen tinirajongók marakodjanak miatta. Nem hiszem el, hogy megéri ez neki és hogy ez volt a célja.
A zenéjéről meg annyit, hogy a lehető legtávolabb áll tőlem, nem sítlusom, de attól, mert valami nem ugyanaz, vagy hasonló, mint az átlag, attól még nem korszakalkotó vagy éppen egyedi. Csupán más. De attól még egy fajta műfajban van több tucat hasonló előadó csak nekik nem sikerült elérni a "luxust" és a nemzetközi ismertséget. Ez a lány is egyre nagyobb visszhangot kap. Eddig eredeti volt a zenéje, de most már arról cikkeznek, hogy kinek szól be. Akkor meddig is tartott az eredetisége és a különlegessége? El fogja vinni őt is az ár, ugyanolyan lesz, mint a többi pályatársa..Ha nem is önszántából történik ez, a média megteszi ezt. Akkor inkább legyen eredeti egy kisebb körben, minthogy éretlen tinirajongók marakodjanak miatta. Nem hiszem el, hogy megéri ez neki és hogy ez volt a célja.
2013. december 27. 14:34
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
hát őszintén szólva, én néztem őt legalább 25 évesnek.
és amúgy nem csúny, csak érdekes arca van!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.