Lorde rútnak vallja magát
2013. december 27. 13:00
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
És a Royals című száma én szerintem borzalmas semmi érdekes sincs benne.
2013. december 27. 13:01
háttt...inkább ne mondjon másról rosz véleményt ő se különb sőt olyan rút amúgy hogy csak na
2013. december 27. 13:02
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nem ronda lány, de legalább van egy kis önkritikája. Mint mondtam, nem ronda, csak sokkal idősebbnek tűnik, mint kellene. Ennyi.
2013. december 27. 13:02
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
chelseagirl18 teljesen egyetértek veled.
2013. december 27. 13:03
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Kedves compromise!
Ha annyira utálod Lorde-ot, akkor miért írsz róla cikket? Szerintem az egy alap dolog, hogy elfogultan nem írunk folyóiratba/magazinba, akár online, akár nem. Nem értelek, de tényleg, tiszteletben tartom, hogy nem szereted, hát istenem, szíved joga, de baromira bosszant, hogy akaratlanul (vagy akarattal?) lázítgatod a fórumtagokat szerencsétlen lány ellen, és még több teret adsz az indokolatlan utálkozásnak. Tényleg nem értelek. Nekem ez kicsit gyerekes, ne haragudj. Például én nemigen kedvelem Justin Biebert meg a One Directiont, ezért nem is követem a munkásságukat, arra meg végképp nem vetemednék, hogy cikket írjak róluk, amiből süt az elfogult vélemény.
Amúgy én pont úgy tudtam, hogy furán viszonyul a pénzhez, nem érdekli a luxus, mert rosszul érzi magát, ha $50-nál többet költ. Nemrég olvastam. Linkeld már be légy szíves azt a forrást, ahol azt nyilatkozza, élvezi a luxust.
Ha annyira utálod Lorde-ot, akkor miért írsz róla cikket? Szerintem az egy alap dolog, hogy elfogultan nem írunk folyóiratba/magazinba, akár online, akár nem. Nem értelek, de tényleg, tiszteletben tartom, hogy nem szereted, hát istenem, szíved joga, de baromira bosszant, hogy akaratlanul (vagy akarattal?) lázítgatod a fórumtagokat szerencsétlen lány ellen, és még több teret adsz az indokolatlan utálkozásnak. Tényleg nem értelek. Nekem ez kicsit gyerekes, ne haragudj. Például én nemigen kedvelem Justin Biebert meg a One Directiont, ezért nem is követem a munkásságukat, arra meg végképp nem vetemednék, hogy cikket írjak róluk, amiből süt az elfogult vélemény.
Amúgy én pont úgy tudtam, hogy furán viszonyul a pénzhez, nem érdekli a luxus, mert rosszul érzi magát, ha $50-nál többet költ. Nemrég olvastam. Linkeld már be légy szíves azt a forrást, ahol azt nyilatkozza, élvezi a luxust.
10 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
VampireBella,
Lady Suzy,
Szandiiii,
baisée,
TheDanush,
janet7,
Pöttömke,
riri17,
Slipknot Boy
2013. december 27. 13:05
Attól mert 1 száma befutott nem kell kritizálni azokat akik úgy szét oltanák,hogy vége is lenne >< Egyébként én nem kötekednék a nagyobb hírnévvel és tehetséggel rendelkező sztárokkal mert a rajongók kicsinálják >< A számát egyébként bírom de magát az embert nem.Ő is csak 1 számmal befut után meg eltűnik..
2013. december 27. 13:05
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Háát szerintem tényleg ronda!!!! xd
2013. december 27. 13:06
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Nem csúnya lány, de ha fekete rúzzsal festi ki a száját, és copfba fogja a haját, jó tíz évvel idősebbnek néz ki. Hát, a fiúja tényleg nem a leghelyesebb, de ha neki így jó, akkor oké.
Directionerek meg elmehetnek a búsba.
Directionerek meg elmehetnek a búsba.
2013. december 27. 13:07
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Elfogytak a sztárok, akiknek beszólhat a reklámért, ezért már magát oltja? A hírnév-hajhászása még Perez Hiltonénál is szánalmasabb. -.-"
"máris sokan a pop hercegnőjeként emlegetik őt" MIII?? HAHAHA XDDDDD Ez pophercegnő? Ki volt az a barom, aki ezt állította róla? xD Ahhoz tehetség is kéne (mert ugyan elénekelgeti a kezdetleges számocskáit, de egy olyan dalban, amihez hang is kéne, elvérezne), plusz nem ártana pár jó szám.
Lábjegyzet: Ez a kiscsaj is úgy gondolkodik, mint az ezen az oldalon hangoskodó "nagy zenetudósok", de be kéne látni, hogy attól még, hogy utálod a mai mainstream zenét és a kihalófélben lévő műfajokat isteníted, mint az indie, stb, vagy a 70-es 80-as évek sztárjait, attól még nem leszel se különleges, se intelligensebb, mint a mainstream előadók vagy azok rajongói.
"máris sokan a pop hercegnőjeként emlegetik őt" MIII?? HAHAHA XDDDDD Ez pophercegnő? Ki volt az a barom, aki ezt állította róla? xD Ahhoz tehetség is kéne (mert ugyan elénekelgeti a kezdetleges számocskáit, de egy olyan dalban, amihez hang is kéne, elvérezne), plusz nem ártana pár jó szám.
Lábjegyzet: Ez a kiscsaj is úgy gondolkodik, mint az ezen az oldalon hangoskodó "nagy zenetudósok", de be kéne látni, hogy attól még, hogy utálod a mai mainstream zenét és a kihalófélben lévő műfajokat isteníted, mint az indie, stb, vagy a 70-es 80-as évek sztárjait, attól még nem leszel se különleges, se intelligensebb, mint a mainstream előadók vagy azok rajongói.
2013. december 27. 13:15
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Nekem tőle csak a Royals tetszik, de az nagyon. Nagyon jó egyedi hangja van neki és tényleg nem szép, de hát nem lehet mindenki az... Mondjuk engem már kicsit idegesít, hogy mindenkit leszól...
2013. december 27. 13:16
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Szerintem egyáltalán nem hasonlít arra a szörnyre, legalábbis külsőre. Nem ismerem a lányt, ezért nem fogok felette ítélkezni, bár az eddigi megnyilvánulásai alapján nem túl szimpatikus, de mégis azt mondom nem kéne szekálni szerencsétlent.
2013. december 27. 13:16
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Már minden olyan énekesnő aki éppen felkapott hirtelen pophercegnővé válik?
Amúgy nem csúnya lány, de a sötét rúzs és a lenyalt haj borzalmasan öregíti és nagyon előnytelenül áll neki. Majd pár év múlva úgyis nőiesebb lesz a külseje.
2013. december 27. 13:19
|
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline
|
én tőle csak a royals-t ismerem, de nekem nagyon tetszik!
szerintem nem szép, de nem is rút, ahhoz pedig semmi közöm, hogy a pasija hogy néz ki. egymásnak tettszenek, az a lényeg.
2013. december 27. 13:23
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Nem ismerem ezt a lányt de nem hasonlít Gollumhoz. Még csak a Royals sem tetszik nekem de nem is olyan szép. Max. csak egy kicsit. Csak a Royalst hallottam tőle semmi mást de nem is nagyon érdekel. Nem gúnyolom de nem is érdelek. Nem bírom de nem utálom.
2013. december 27. 13:26
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.12.27. 13:07)
Én ezt az inget bizony magamra veszem. Tudod, az a vicces, hogy ezzel a kijelentéseddel most pontosan ugyanolyan lettél, mint az általad leszólt fórumtagok. Elgondolod a kis fejedben, hogy milyenek vagyunk, és nekiállsz itt fölényeskedni, aztán a végén csak magadat járatod le, elvégre rajtad kívül itt nem sokan hangoskodtak. Ezzel szerintem magadnak tartottál egy görbe tükröt.
Lábjegyzet: Mióta van az indie kihalófélben? Világosíts már fel. Látod, te is zenetudóst játszol.
8 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Szandiiii,
baisée,
janet7,
Szandi0820,
VampireBella,
Pöttömke,
Slipknot Boy
2013. december 27. 13:28
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
az is:DDDDDDDDDDDDDDd
2013. december 27. 13:36
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Hát no comment de komolyan ezen a nőn se lehet már eligazodni......
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.