Lorde rútnak vallja magát
2014. január 06. 21:47
|
|
Lovatic0310új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 86 Csatolások: 14 Azonosító: 218516 offline
|
Hát oltsa is magát ha már mindenkit lehord mindennek!
2014. január 08. 19:16
A bikinis képen úgy néz ki, mint az angoltanárom xDD
2014. január 10. 19:53
Rutnak tartja magat
AZ IS
)) pfff mindenkit leszol ... :-j es tenyleg olyan mint Gollum
)
D
2014. január 12. 15:15
|
|
Ale926új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 201574 offline
|
Pophercegnő. Ez most komoly?
9 évesen mikor Hannah Montana fan voltam akkor mondták rá hogy Pophercegnő. Ugyan már! Kiadott 1 kibaszott számot, a Royals-t, és már egyből a világ fasza? Mi a geci? Na mindegy, én ezt már nem igazán értem, de legalább bevallja hogy kibaszott ronda, meg dagadt is. Elég vicces a kép amin a barátjával van mert a csávó egy kis vézna bot Lorde meg egy dagadt fehér bálna amit lehányt egy óriás cica ezért van egy szörpamacs a fején
9 évesen mikor Hannah Montana fan voltam akkor mondták rá hogy Pophercegnő. Ugyan már! Kiadott 1 kibaszott számot, a Royals-t, és már egyből a világ fasza? Mi a geci? Na mindegy, én ezt már nem igazán értem, de legalább bevallja hogy kibaszott ronda, meg dagadt is. Elég vicces a kép amin a barátjával van mert a csávó egy kis vézna bot Lorde meg egy dagadt fehér bálna amit lehányt egy óriás cica ezért van egy szörpamacs a fején
2014. február 14. 18:35
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Na jól van aztán, nekem semmi bajom a Vandájreksönnel, de az tény, hogy a Directionerek rendkívül agresszívak! Ha valaki leszólja a "szerelmeiket", rögtön lek*rvázzák, lecsúnyázzák, lesz*rozzák satöbbi, ahelyett, hogy valóban lesz-rnák és hagynák a p***ába. Na.
2014. február 15. 16:39
|
|
HappyCatLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 221224 offline
|
És milyen igaza van!
2014. február 16. 22:45
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Akkorát röhögtem azon a struccképűs szövegen, hogy szinte már visítottam, és nem tudták, mi bajom.
D Am, nagyon igazad van, drága, tényleg rút vagy.
2014. február 16. 23:01
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Lorde nem szép,de egyáltalán nem csúnya.Teljesen átlagos.Csúnyának nevezni valakit meg nagyon bántó és a szidalmazót minősiti,hogy olyasvalamiért szidd valakit amiről az illető nem tehett.
Lorde nem éppen kedvesen fejezte ki a vélemyényét egyesek imádott kedvenceiről,és ez nem volt épp okos dolog tőle,de hát a vélemyény az vélemény.Csak azért csúnyának nevezni őt vagy épp mást,mert leszólta a kedvencedet pedig nevetséges.
Lorde nem éppen kedvesen fejezte ki a vélemyényét egyesek imádott kedvenceiről,és ez nem volt épp okos dolog tőle,de hát a vélemyény az vélemény.Csak azért csúnyának nevezni őt vagy épp mást,mert leszólta a kedvencedet pedig nevetséges.
2014. február 18. 22:06
Tisztára olyan, mint Gollam csak kövérben. Nem Gollam hozzá képest Victoria Secret modell
2014. március 20. 21:21
|
|
SuperBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 165055 offline
|
Lorde egy istennő! meg van a saját stílusa és fantasztikus a hangja! egyszerűen imádom!
egyébként a one direction tényleg nagyon gáz egy zenekar....tök gagyi zenét játszanak és a fiúk egyáltalán nem helyesek, hanem inkább már visszataszítóan nyálasak és nevetségesek, ahogy énekelnek és pattognak, mint a bolhák. ráudásul a férfiasság bennük nem teng túl.... a sok kis tini picsa meg van értük hülyülve, de ennyi. amúgy botrányosan szarok
egyébként a one direction tényleg nagyon gáz egy zenekar....tök gagyi zenét játszanak és a fiúk egyáltalán nem helyesek, hanem inkább már visszataszítóan nyálasak és nevetségesek, ahogy énekelnek és pattognak, mint a bolhák. ráudásul a férfiasság bennük nem teng túl.... a sok kis tini picsa meg van értük hülyülve, de ennyi. amúgy botrányosan szarok
2014. április 09. 20:23
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Épp a színpadon nem volt csúnya, de az a kép felette... hát... inkább nem mondok semmit.
De ő mondta! Amúgy, mint látjátok jelenleg is a szövegem mellett Lorde felirat villog, szóval bírom, nem azért...
2014. május 11. 19:25
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Velem van a gond, hogy szerintem az énekeseket a zenájük miatt kell szeretni és nem a kinézetük miatt? Ne tévesszük má' össze őket a Miss Supranational Hungary jelöltjeivel!!!!
Mellesleg, jó, hogy van önkritikája, de sajnáltatni se kell magunkat!
Mellesleg, jó, hogy van önkritikája, de sajnáltatni se kell magunkat!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: