Légyszi töröljétek ezt a témámat, mert nem vettem észre, hogy van már ilyen.
Moderátorok Topikja XV
2014. augusztus 17. 19:34
2014. augusztus 17. 20:08
Idézet (June @ 2014.08.17. 20:07)
Szerintem ezt inkább az Adatlapos topikba kéne írni
2014. augusztus 17. 20:10
Idézet (A.J.2013 @ 2014.08.17. 20:08)
Szerintem ezt inkább az Adatlapos topikba kéne írni 
jaj bocsánat.. Nem nagyon vagyok ma a toppon..
2014. augusztus 18. 00:49
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Üdv!
Fogalmam sincs, hova kell írni ilyen ügyben, remélem ez a topik is megteszi. A napokban írtam egy cikket Maryam Mirzakhani-ról, az első nőről, aki elnyerte a Fields-érmet. Nem tudom, ki moderálta, vagy hogy megy ez, de aki elutasította, annak nagyon megköszönném, ha ide vagy privát üzenetben megírná, hogy mi volt a baj az írásommal, hogy tudjam, és tanulhassak belőle, és az elkövetett hibákat a későbbiekben elkerüljem.
Előre is köszönöm!
Fogalmam sincs, hova kell írni ilyen ügyben, remélem ez a topik is megteszi. A napokban írtam egy cikket Maryam Mirzakhani-ról, az első nőről, aki elnyerte a Fields-érmet. Nem tudom, ki moderálta, vagy hogy megy ez, de aki elutasította, annak nagyon megköszönném, ha ide vagy privát üzenetben megírná, hogy mi volt a baj az írásommal, hogy tudjam, és tanulhassak belőle, és az elkövetett hibákat a későbbiekben elkerüljem.
Előre is köszönöm!
2014. augusztus 18. 01:30
Helló!
Egy olyan ügyben írok, amivel kapcsolatban már tettem fel egy kérdést a "Kérdés" topikban, mert nem voltam biztos, hogy van okom a háborgásra, de Bessie azt válaszolta, hogy ő törli, ha ilyet lát. Egy bizonyos felhasználó ugyanazt a véleményt másolja be egy banda összes tagjához, ami szerintem röhejes. Elnézést, én szeretem elolvasni mások véleményét is, mert olyan vagyok, aki ez érdekel. Mások nézőpontja gyakran megváltoztatja az én véleményemet is, mert rávilágít arra, amit én nem veszek észre. Viszont az olyanok, akik csak a kitüntetésre mennek, azok elveszik ennek az egésznek az értemlét.
katyperry28 több koreai bandánál is ugyazant a véleményt másolta be. Pl. Dalmatian, Super Junior, Boyfriend, Kara, Bangtan Boys, Teen Top, Shinee, B.A.P, Hello Venus. Minden taghoz ugyanaz van bemásolva, szerintem egy picit röhejes. Lehet, hogy csak engem idegesít, ez esetben bocsánatot kérek a tagtól, de szerintem ez okés.
Egy olyan ügyben írok, amivel kapcsolatban már tettem fel egy kérdést a "Kérdés" topikban, mert nem voltam biztos, hogy van okom a háborgásra, de Bessie azt válaszolta, hogy ő törli, ha ilyet lát. Egy bizonyos felhasználó ugyanazt a véleményt másolja be egy banda összes tagjához, ami szerintem röhejes. Elnézést, én szeretem elolvasni mások véleményét is, mert olyan vagyok, aki ez érdekel. Mások nézőpontja gyakran megváltoztatja az én véleményemet is, mert rávilágít arra, amit én nem veszek észre. Viszont az olyanok, akik csak a kitüntetésre mennek, azok elveszik ennek az egésznek az értemlét.
katyperry28 több koreai bandánál is ugyazant a véleményt másolta be. Pl. Dalmatian, Super Junior, Boyfriend, Kara, Bangtan Boys, Teen Top, Shinee, B.A.P, Hello Venus. Minden taghoz ugyanaz van bemásolva, szerintem egy picit röhejes. Lehet, hogy csak engem idegesít, ez esetben bocsánatot kérek a tagtól, de szerintem ez okés.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2014. augusztus 18. 10:29
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (szenya @ 2014.08.18. 00:49)
Üdv!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Szia!
Ezt inkább a hírszerkesztők topikjába írd!
2014. augusztus 18. 11:15
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Kedves Modik!
A tegnapi napon volt egy kedves ember, aki azóta ki van tiltva. Egész reggel floodolt és nem vettem észre, hogy ezt a témát már egyszer megnyitották. Tehát kérlek titeket, hogy ezzel vonjátok össze! Előre és köszönöm és még egyszer elnézést!
A tegnapi napon volt egy kedves ember, aki azóta ki van tiltva. Egész reggel floodolt és nem vettem észre, hogy ezt a témát már egyszer megnyitották. Tehát kérlek titeket, hogy ezzel vonjátok össze! Előre és köszönöm és még egyszer elnézést!
joe_r
2014. augusztus 18. 14:56
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Kedves moderátorok!
Legyetek szivesek összevonni ezt és ezt a témát.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Legyetek szivesek összevonni ezt és ezt a témát.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
joe_r
2014. augusztus 18. 17:35
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Ezt a topikot kérlek, hogy nevezzétek át erre: Avril Lavigne - Personal photos, mivel az instásokat is oda fogom tölteni.
Ez pedig kuka, ha jól láttam, akkor bélyegkép mindegyik.
joe_r
2014. augusztus 18. 19:21
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
joe_r
2014. augusztus 18. 20:23
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Szeretném visszatölteni az 'elveszett' képeket a fórumra itt, itt és itt, de ahhoz törölni kéne azokat, amik nem jelennek meg, mert addig nem engedi ugyanazokat feltölteni:
Előre is köszi
Előre is köszi
joe_r
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.