Starity

Moderátorok Topikja XV

409 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 13. 14:48 #1501
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Törölhető vélemény: I really like all the numbers (csak hogy egyet említsek) omg.gif
1 felhasználónak tetszik: joe_r
2014. augusztus 13. 14:56 #1502
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Idézet (rammievengeance @ 2014.08.13. 13:08)
Már jelentették a felhasználót, de a moderátorok sem gépek, nem ülnek egész álló nap a gép előtt. Nem azért nem lett törölve, mert egyetértenek, hanem mert gondolom még nem volt idejük rá. smileeee.gif

Én arról nem tudtam, hogy jelentették-e már vagy sem, csak megláttam ezt a cikk alatt és rögtön jöttem ide jelenteni.
2014. augusztus 13. 20:11 #1503
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1645
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Kicsik.
2 felhasználónak tetszik: joe_r, Betti90
2014. augusztus 13. 22:25 #1504
CorneŁia
CorneŁia
mrs.tkvis

Státusznegativity, begone!
Hozzászólás: 4938
Csatolások: 260
Azonosító: 227439
Kedves Moderátorok!
Kérlek töröljétek a 29668. és a 29669. hozzászólást, mert elég sértő, azoknak akiknek szól. Előre is köszönöm! smileeee.gif
2014. augusztus 13. 23:34 #1505
lv3x
lv3x

Státusz100K
Hozzászólás: 2204
Csatolások: 104319
Azonosító: 58679
Többszörösen rossz helyen: http://starity.hu/forum/topik/441848-justin-bieber-meeting-fans-outside-of-a-studio-in-los-angeles-california/

Ez szintén rossz helyen: http://starity.hu/forum/topik/442011-charisma-carpenter-surviving-evil-2-evad-/
2014. augusztus 14. 11:08 #1506
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1645
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Az utolsó komment (#5) képei kicsik.
2 felhasználónak tetszik: joe_r, Betti90
2014. augusztus 14. 11:27 #1507
- törölt felhasználó -    
Véletlenül rossz topikba töltöttem fel a képeimet, valaki legyen szíves, rejtse ezt a hozzászólásom. meghajolo.gif
2014. augusztus 14. 15:02 #1508
- törölt felhasználó -    
Már van ilyen, csak épp a téma indító megyét is kér a hozzászólásba.
2014. augusztus 14. 18:07 #1509
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Megint kezd képekkel kommunikálni.
2014. augusztus 14. 18:16 #1510
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kedves Moderátorok!

Kérdezni, illetve jelezni szeretnék valamit, attól függően, hogy igazam van-e vagy csak túlságosan szívemre/komolyan veszem a dolgokat.
Mint az ismeretes, egy tavaly októberi sikeres pályázatot követően hozzám került Halit Ergenç adatlapja, amit azóta is igyekszem rendben tartani. A minap fedeztem fel nála egy "véleményt", amit Funi tagtársunk követett el. Lényeg a lényeg: szerintem ez nem vélemény, azt leszámítva, hogy gülü szeműnek gondolja. A bejegyzés 4/5-ben azt taglalja, miért az a beceneve, ami. Én írtam neki üzenetet, hogy honnan a becenév és meglértem, hogy a véleményhez véleményt írjon, ha kérdése van, azt meg először a lap szerkesztőjének tegye fel, ne pedig a véleményhez tegye, mert nem oda való. Ő erre annyit reagált, hogy nem mindegy nekem, mit ír oda és hogy szerinte gülüszemű, meg ha nem tetszik a kommentje, ne nézzem. Meg sem köszönte a választ.

Kérdésem: igazam van-e, hogy az általam szerkesztett sztáradatlapoknál figyelem a véleményeket és pl. az ilyen jellegűeket jelzem, hogy nem oda valók? Vagy ez még szerintetek oké?

Közben láttam, hogy Funi Sam Neillhez mit írt, hát az meg végképp no comment. mellow.gif

Kérlek benneteket, hogy amennyiben ti is úgy ítélitek, nem szalonképesek, töröljétek. Köszönöm szépen! meghajolo.gif
2014. augusztus 14. 18:52 #1511
- törölt felhasználó -    
kell?
2014. augusztus 14. 19:08 #1512
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Üdv mindenkinek! smileeee.gif
Nekem igazából egy kérdésem lenne, ami a Violettás topikokkal kapcsolatos, s már egy ideje gondolkodtam hogy írok, ám valahogy mindig elfelejtődött, de most June előző hozzászólása ismét felhívta rá a figyelmemet.
Már a hajamat tépem, mikor meglátok egy újabbat, aminek semmi értelme, meg rossz helyekre van nyitogatva, stb. rolleyes.gif Oké, tudom, hogy általában ezek törlésre kerülnek, de nem lehetne esetleg egy olyan "szabály", mint az X napos kihívásoknál? Elhiszem, hogy sokan szeretik az oldal felhasználói közül, de akik kicsit idősebbek vagy nem érdekli őket, szerintem már a falra másznak a kismillió Violettás topiktól, és az, hogy napi szinten nyílik újabb és újabb, már nekem sok, nemhogy akkor még a moderátoroknak, akiknek ez csak plusz munka.
Szóval igen, ezt szerettem volna, hogy ezzel kapcsolatban lehet-e lépéseket tenni, vagy valami, mert nyilván így is lesznek (nem kevesen), akiket ez cseppet sem izgat, de azért mégis... Hátha 1-2 felhasználó észreveszi magát.

Köszönöm, és további szép napot! laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: joe_r, AFCfan, riri17, Darkness, Szandi0820
2014. augusztus 14. 20:57 #1513
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
kuka
2014. augusztus 14. 20:58 #1514
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.08.14. 18:16)

Kedves Moderátorok!

Kérdezni, illetve jelezni szeretnék valamit, attól függően, hogy igazam van-e vagy csak túlságosan szívemre/komolyan veszem a dolgokat.

Mint az ismeretes, egy tavaly októberi sikeres pályázatot követően hozzám került Halit Ergenç adatlapja, amit azóta is igyekszem rendben tartani. A minap fedeztem fel nála egy "véleményt", amit Funi tagtársunk követett el. Lényeg a lényeg: szerintem ez nem vélemény, azt leszámítva, hogy gülü szeműnek gondolja. A bejegyzés 4/5-ben azt taglalja, miért az a beceneve, ami. Én írtam neki üzenetet, hogy honnan a becenév és meglértem, hogy a véleményhez véleményt írjon, ha kérdése van, azt meg először a lap szerkesztőjének tegye fel, ne pedig a véleményhez tegye, mert nem oda való. Ő erre annyit reagált, hogy nem mindegy nekem, mit ír oda és hogy szerinte gülüszemű, meg ha nem tetszik a kommentje, ne nézzem. Meg sem köszönte a választ.

Kérdésem: igazam van-e, hogy az általam szerkesztett sztáradatlapoknál figyelem a véleményeket és pl. az ilyen jellegűeket jelzem, hogy nem oda valók? Vagy ez még szerintetek oké?

Közben láttam, hogy Funi Sam Neillhez mit írt, hát az meg végképp no comment. mellow.gif 

Kérlek benneteket, hogy amennyiben ti is úgy ítélitek, nem szalonképesek, töröljétek. Köszönöm szépen! meghajolo.gif

A magam nevében én kifejezetten örülnék, ha minden lapszerkesztő legalább annyira lelkiismeretesen gondozná a lapjait, az után is, hogy megírta a komplett biográfiát, diszko, és filmográfiát.
Hiába van leírva közleményként, hogy mit lehet, és mit nem, sokaknak ez semmit nem jelent.

Az sajnos nem kivédhető, hogy ha valakinek nincs annyi esze, és logikája, hogy felfogja, a külföldi sztárok a saját nyelvükből származtatott beceneveket "használnak", amik magyarul vagy értelmetlenek, vagy viccesek/meghökkentőek.

Ettől függetlenül a továbbiakban is lehet minden olyan "véleményt" jelezni itt, aminek semmi köze egy valódi véleményhez, pusztán azért íródott, hogy az illető írjon valamit, pedig mindenki jobban járt volna, ha csendben marad. Remélem, így megválaszoltam a kérdésed?

Idézet (rammievengeance @ 2014.08.14. 19:08)

Üdv mindenkinek! smileeee.gif

Nekem igazából egy kérdésem lenne, ami a Violettás topikokkal kapcsolatos, s már egy ideje gondolkodtam hogy írok, ám valahogy mindig elfelejtődött, de most June előző hozzászólása ismét felhívta rá a figyelmemet.
Már a hajamat tépem, mikor meglátok egy újabbat, aminek semmi értelme, meg rossz helyekre van nyitogatva, stb. rolleyes.gif Oké, tudom, hogy általában ezek törlésre kerülnek, de nem lehetne esetleg egy olyan "szabály", mint az X napos kihívásoknál? Elhiszem, hogy sokan szeretik az oldal felhasználói közül, de akik kicsit idősebbek vagy nem érdekli őket, szerintem már a falra másznak a kismillió Violettás topiktól, és az, hogy napi szinten nyílik újabb és újabb, már nekem sok, nemhogy akkor még a moderátoroknak, akiknek ez csak plusz munka.
Szóval igen, ezt szerettem volna, hogy ezzel kapcsolatban lehet-e lépéseket tenni, vagy valami, mert nyilván így is lesznek (nem kevesen), akiket ez cseppet sem izgat, de azért mégis... Hátha 1-2 felhasználó észreveszi magát.
Köszönöm, és további szép napot! laugh.gif

Lehetne. Sok mindent lehetne, de az a baj, hogy ha csak 1-2 emberrel csökkenne a szemétgyártó kisiparosok csoportja, az nem eredményezne láthatóan nagy változásokat. A jó ég tudja, hány helyen leírtuk, hogy mit lehet, és mit nem, hogy miként kellene viselkedni egy közösségben. Láthatóan vannak, akik úgy gondolják, nekik mindent lehet, megkötések nélkül.

Csak, hogy egy példát említsek, a hónap elején írtam egy privit vivi100-nak, hogy fejezze be a felesleges, dupla, esetenként tripla topikok nyitását, ellenkező esetben kitiltást kap. Elolvasta, és folytatta, kapott 5 nap pihenőt, letelt, visszajött, és mintha mi sem történt volna, ugyanúgy nyitja a felesleges topikokat. A következő megállóban 10 napig fog pihenni, és ha végigjáratja velem az összes kitiltási opciót, akkor a negyedik megállónál véglegesen kitiltom.

Nézőpont kérdése, hogy ez ki szerint fenyegetés, de nem a semmiért szoktam tépni a szám, és ha valaki nem képes visszavenni magából, az magára vessen.
11 felhasználónak tetszik: Szandi0820, AFCfan, Kazuo, LexiCobain, Seherezade1050, Sally Sparrow, FruFruChan, Misuzu86, rammievengeance, Darkness, sziv55
2014. augusztus 14. 22:24 #1515
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
ezt kérlek rakjátok át a férfi részegbe, rossz helyre nyitottam smileeee.gif
2014. augusztus 14. 22:41 #1516
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
http://starity.hu/forum/topik/442376-hogyan-tolthetek-fel-a-bemutatkozasomba-kepet-vagy-gifet/o/
http://starity.hu/forum/topik/442377-hogyan-irhatok-cikket-/o/
http://starity.hu/forum/topik/442378-palvin-barbi-es-miley-cyrus-/
2014. augusztus 14. 22:46 #1517
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Neki érdekes véleménye van Palvin Barbiról biggrin.gif
2014. augusztus 15. 08:59 #1518
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (joe_r @ 2014.08.14. 20:58)
A magam nevében én kifejezetten örülnék, ha minden lapszerkesztő legalább annyira lelkiismeretesen gondozná a lapjait, az után is, hogy megírta a komplett biográfiát, diszko, és filmográfiát.
Hiába van leírva közleményként, hogy mit lehet, és mit nem, sokaknak ez semmit nem jelent.
Az sajnos nem kivédhető, hogy ha valakinek nincs annyi esze, és logikája, hogy felfogja, a külföldi sztárok a saját nyelvükből származtatott beceneveket "használnak", amik magyarul vagy értelmetlenek, vagy viccesek/meghökkentőek.
Ettől függetlenül a továbbiakban is lehet minden olyan "véleményt" jelezni itt, aminek semmi köze egy valódi véleményhez, pusztán azért íródott, hogy az illető írjon valamit, pedig mindenki jobban járt volna, ha csendben marad. Remélem, így megválaszoltam a kérdésed?

Igen, nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif
2014. augusztus 15. 10:03 #1519
- törölt felhasználó -    
Kisméretű képek meghajolo.gif
2014. augusztus 15. 13:43 #1520
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
már az őrületbe kerget az idióta hozzászólásaival, annyira együgyű... 110.gif
409 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!