Idézet (duracell @ 2021.11.18. 12:05)
Szia! Az én okfejtésem ugyanaz volt, mint amit te is leírtál, azért is írtam publikálási évet, mert egy 2021-es novemberi magazin esetében 2021 novembert írunk, akkor is, ha a szám már október közepén megjelent, a fotókat meg akár fél évvel korábban is készíthették.
Ugyanez a helyzet a 2022 januári magazinokkal, amik már 2022-es jelölést fognak kapni. A Season's Greetings elnevezés önmagában nem implikálja, hogy egy naptárról vagy bármilyen, 2022-es megjelöléssel rendelkező sajtótermékről beszélünk, éppen ezért kérdeztem rá, hogy mi a helyzet ezzel.
Magazinok pl. még nem igazán jelentek meg 2022-es jelöléssel, azok december elejétől záporoznak inkább.
Igen, értelek ITT legalább a képen is látszik, hogy 2022-es termékről van szó.
Ezért is írtam, hogy mondjuk egy ilyen elnevezéssel lehetne dolgozni, hogy magába a címbe bele tesszük a vonatkozó évszámot, de a végén zárójelben ott hagyhatnánk a tényleges megjelenés évét is.
Sajnos előszeretettel jelentetnek meg az ügynökségek úgy képeket a naptárból amiken nem is látszik, hogy naptár képek lennének csak a kép melletti leírásból lehet arra következtetni.
Meg tényleg csak annyi volt bennem, hogy valahogy meg legyen különböztetve ettől a témától
De köszönöm szépen az átírást!

2 felhasználónak tetszik: