Sziasztok kedves moderátorok,nem tudom hogy jó helyen járok-e?! Panaszt szeretnék tenni egy bizonyos Emese miatt..Az lenne a gondom vele kapcsolatban hogy folyamatosan írogat és hazudozik nekem..Tudom van olyan lehetőség hogy letiltom és kész,csak ezzel van egy kis probléma ha letiltom,vagy szólok neki hogy fejezze be mindig törli a profilját és csinál még egyet más névvel és más személyiséggel..Legelőször
ezen a profilon keztünk el beszélgetni itt még Emese néven 16 évesnek állította magát és küldött pár képet is magáról..Miután rájöttem hogy valami nincs rendben vele (mert többen is jelezték felém hogy kicsit zizi a csaj) ott hagytam és mondtam neki hogy hagyjon békén és ne hazudozzon nekem..Jó megértette és a profilját is törölte...Pár nappal később viszont megint regisztrált ekkor már
ezen a profilon.Mint láthatjátok itt is másnak adta ki magát..Ugyan úgy rám írt és kérdezgetett hülyeségeket..Mikor rájöttem hogy megint ő az szépen megkértem hogy fejezze be a hazudozást és hagyjon békén...Szintén pár héttel később megint csinált egy profilt
ezt és megint láthatjátok hogy most is másnak adja ki magát, rám ír és képeket küldözget amin nyilván nem ő van hiszen ismerem a lányt akit próbál Fékélni..Meg a kép linkjén is lehet látni hogy honnan van letöltve...
Szóval az lenne a kérésem felétek hogy létszíves csináljatok valamit vele.Nem bírom és nem csak nekem van vele bajom, hanem több felhasználónak is hiszen mindenki profiljáról lopkod elvesz dolgokat engedély nélkül...
Tudom vagy is legalább is gondolom, hogy nem tudtok az ilyenekkel mit kezdeni, tiltsam le vagy valami de ha le is tiltom akkor csinál megint egy másikat és minden kezdődik előröl...
Elnézést kérek ha feltartottalak titeket de engem ez kicsit kezd zavarni..
Nagyon szépen köszönöm előre is..