Chris Pine büszkén vallja magát Amerika kapitánynak
2013. december 27. 17:13
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Hát nincsenek szavak arra hogy mennyire imádom!!
elképesztő
"drágám,nincs semmi baj,de ha mégegyszer bocsánatot kérsz,vége a beszélgetésnek..." xDDDDD Eszméletlen.
2013. december 27. 18:32
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
xDDDD Jó humora van.
)
2013. december 27. 21:22
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
„A lányok folyamatosan bocsánatot kérnek valamiért, én pedig mondom, hogy »drágám, nincs semmi baj, de ha még egyszer bocsánatot kérsz, a beszélgetésnek vége.« Mire megszólal: »Oké, bocsi, nem fordul elő többé.«” És Chris elsétál.
jól van:'D
jól van:'D
2014. január 09. 22:01
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
nem tomh lehet összekeverni ezeket a kék szemeket bármelyik másik színésszel a felsoroltak között, de legalább Chris nem sértődik meg.
„Odajött hozzám az ügynököm, azt mondta, szerepelnem kell a Star Trekben, én pedig úgy voltam vele: 'Persze... mert amit a leginkább csinálni akarok, egy ki--szott sci-fi film..'
x"D
Kirk alapból már a TOS-ban egy "ki**szott" nagy karakter, Chris pedig "ki**szott" jól eljátszotta a filmben szuperséró kapitányt
„Odajött hozzám az ügynököm, azt mondta, szerepelnem kell a Star Trekben, én pedig úgy voltam vele: 'Persze... mert amit a leginkább csinálni akarok, egy ki--szott sci-fi film..'
x"D
Kirk alapból már a TOS-ban egy "ki**szott" nagy karakter, Chris pedig "ki**szott" jól eljátszotta a filmben szuperséró kapitányt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: