Így ünnepelték a sztárok a karácsonyt
2014. január 02. 11:25
|
|
LudmilaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 49 Csatolások: 2 Azonosító: 216074 offline
|
Szerintem :Selena ,Ariana ,Demi , és Vicoria képei a legjobbak !!!
2014. január 02. 15:56
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Jó képek.Selena nagyon aranyos a testvérével.
2014. január 02. 19:07
|
|
izlandipóniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 218270 offline
|
tök jó lett a cikk
2014. január 02. 22:28
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
jó kis cikk lett!
2014. január 04. 15:46
|
|
Nikcsikhe16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 218467 offline
|
mindegyik sztárnak kívánok sikerekben gazdag uj évet. :-*
2014. január 05. 15:56
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Jó cikk lett, tetszett
2014. január 17. 13:55
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Selenáék igazán illő módón ünnepeltek aranyosak.
Ariana is a családjával ünepelt és ez szerintem fontos mert akármennyire híres egy sztár a család a legfontosabb.
Carlos és Alexa úgy látom úgy töltötték a karácsonyt ahogy akarták talán nem egy meccs volt a legjobb ötlet de ők így boldogok.
Taylor Swiftet én is utálom mert egy lotyó de erre most nem térek ki ő is családjával ünnepelt szóval jó.
Kevin és Daniella igazi felnőtt módón ünnepeltek ahogy kell szép pár gratula nekik.
Demi is acsaládjával volt nem nagyon szeretem de ezzel példát mutat.
A Miley familiára szerintem bárki büszke lehet most bárki bármit mond normálisan viselkedtek szerintem ők is családostul voltak ki öltözve jó a nyelv ott volt de ez van.
Victoriának inkább családjával kellett volna fotózkodnia és nem a kutyával ő szerintem nem anyira illő módon ünnepelt.
Avan a családjával volt és igazi fius dolgokat csináltek szép volt.
Elizabetth a barátnőjivel és a tesvéreivel pózol azon a képen ők is aranyosak.
Rihanna nos igen hát felnőtt ember azt csinál amit akar de elismerem téleg nem így kellett volna ünnepelni akár a családjával volt akár nem.
Lilly Colins is a családjával volt igazi karácsonyi hangulatban.
Ninan Dobrev képéröl eszembe se jut a karácsony fotózkodhatott volna a családjával barátaival de ő nem tette egyedül láthetó a kápen és szerintem ezt nem így kellett volna.
Justinnt leszarom de azér őis volt a családjával az látszik de én őt komojan leszarom.
A One Dirctionos fiuk együtt ünepeltek egymással és családjaikkal szerintem nekik volt a legkarácsonyibb hangualtuk az a megterített asztal szép volt (és ezt nem azért mondom mert szerintetek a rajongójuk vok mert nem vok az)
Kendall és Kylie meg nem érdekel de ők is együtt voltak látszik.
Ariana is a családjával ünepelt és ez szerintem fontos mert akármennyire híres egy sztár a család a legfontosabb.
Carlos és Alexa úgy látom úgy töltötték a karácsonyt ahogy akarták talán nem egy meccs volt a legjobb ötlet de ők így boldogok.
Taylor Swiftet én is utálom mert egy lotyó de erre most nem térek ki ő is családjával ünnepelt szóval jó.
Kevin és Daniella igazi felnőtt módón ünnepeltek ahogy kell szép pár gratula nekik.
Demi is acsaládjával volt nem nagyon szeretem de ezzel példát mutat.
A Miley familiára szerintem bárki büszke lehet most bárki bármit mond normálisan viselkedtek szerintem ők is családostul voltak ki öltözve jó a nyelv ott volt de ez van.
Victoriának inkább családjával kellett volna fotózkodnia és nem a kutyával ő szerintem nem anyira illő módon ünnepelt.
Avan a családjával volt és igazi fius dolgokat csináltek szép volt.
Elizabetth a barátnőjivel és a tesvéreivel pózol azon a képen ők is aranyosak.
Rihanna nos igen hát felnőtt ember azt csinál amit akar de elismerem téleg nem így kellett volna ünnepelni akár a családjával volt akár nem.
Lilly Colins is a családjával volt igazi karácsonyi hangulatban.
Ninan Dobrev képéröl eszembe se jut a karácsony fotózkodhatott volna a családjával barátaival de ő nem tette egyedül láthetó a kápen és szerintem ezt nem így kellett volna.
Justinnt leszarom de azér őis volt a családjával az látszik de én őt komojan leszarom.
A One Dirctionos fiuk együtt ünepeltek egymással és családjaikkal szerintem nekik volt a legkarácsonyibb hangualtuk az a megterített asztal szép volt (és ezt nem azért mondom mert szerintetek a rajongójuk vok mert nem vok az)
Kendall és Kylie meg nem érdekel de ők is együtt voltak látszik.
2014. január 19. 15:50
Mindegyikűjükkel kipróbáltam volna milyen a karácsony.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: