A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Little Mix
2014. február 23. 18:57
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Miért Perrie-vel példáloznak...?
Az első és a második címlap tk jó lett, a többi nem igazán tetszik...
Az első és a második címlap tk jó lett, a többi nem igazán tetszik...
2014. március 02. 18:24
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Az első a legjobb!!
2014. március 03. 15:52
nem értem, miért mindig csak Perrie....?!nem csak ő van a bandában ha nem tűnt volna fel...na mind1
szerintem a 2. a legjobb:)))
szerintem a 2. a legjobb:)))
2014. március 11. 09:22
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Igen,nekem is feltűnt hogy állandóan csak Perrievel jönnek (igaz,én imádom őt) de azért ez kicsit sok,nem csak őt kéne kritizálni,rajta kívül még 3 lány van a bandában.Szerintem a legjobb címlapfotók a Faboluos magazin – 2012. július és a Seventeen – 2013. június–július ezeken a címlapokon gyönyörűen festenek!
2014. december 23. 12:28
Miért misdig szegény Perrie-t kell kiemelni?! Nem unjátok még, de most komolyan? Szálljatok már le róla!!
2016. július 03. 13:41
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Csak nekem tűnik fel hogy a cikkíró mindig Perrie-t emeli ki?? :DDD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: