Kiszivárgott Miley Cyrus legújabb klipje
2013. december 26. 18:21
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
A vége egy rossz Rihanna-copyra hajaz..
2013. december 26. 18:23
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
egy a klip néhány órával szivárgott ki hamarabb nem egy nappal ,a másik ebben nem tom mi a botrányos abból az állítólagos nagy maszturbálos jelenetből alig van valami ,nekem tetszik a klip ,sőt még kicsit unalmas is a dal az meg tökéletes
2013. december 26. 18:23
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem is jó szám lett!
2013. december 26. 18:27
A zene az jó. A klipről meg annyit,hogy nem tudom eldönteni,Miley ringyó,vagy énekes! :|
2013. december 26. 18:30
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Újabban mi ez a szájban túrkálás?
Félve néztem meg a videót...
Hát, igen. Ennél több nem telik tőle. Szerintem dög unalom az egész videó, csak forgolódik össze-vissza. (ráadásul még a szám is sz@r) Nem tud újítani. Kissé unalmas már eza perverz májli....
Félve néztem meg a videót...
Hát, igen. Ennél több nem telik tőle. Szerintem dög unalom az egész videó, csak forgolódik össze-vissza. (ráadásul még a szám is sz@r) Nem tud újítani. Kissé unalmas már eza perverz májli....
2013. december 26. 18:31
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
A dal az elején tetszett , de nekem túl lassú volt. nem bírtam kivárnia végét , ezért belepörgettem.
A klip borzalmasan unalmas , semmi mást nem látni , csak hogy a takaró alatt játszadozik vagy hogy fejezzem ki magam...
A klip borzalmasan unalmas , semmi mást nem látni , csak hogy a takaró alatt játszadozik vagy hogy fejezzem ki magam...
2013. december 26. 18:32
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Ömh,hát én így néztem végig Miley Adore You klippjét:
A szám jó lett,az nekem nagyon is tetszik.Az mondjuk igaz,szeretem Miley-t,de csak a zenéit,de ez a klipp,valahogy nem tudom eldönteni,hogy tetszik-e vagy sem?
2013. december 26. 18:42
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ezt az ágyban fetrengést Amerie már ellőtte a 1 Thingben
Egyébként nem tudok rá nagyon rosszat mondani, egyszerűen csak semmilyen. Bár szerintem neki ez lehet a legnagyobb sértés, nem az, hogy megbotránkoznak rajta.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 26. 18:46
|
|
BTRésDemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 307 Csatolások: 1 Azonosító: 204073 offline
|
A dal uncsi,a klipben pedig vagy 100x nyúl a szájába,ráadásul majdnem mindig fogdossa magát.Biztos így akarja kielégíteni önmagát,mert már Liam nincs vele,hogy megtegye.
Miley,Miley;milyen példát mutatsz a fiatalabb rajongóidnak?
Miley,Miley;milyen példát mutatsz a fiatalabb rajongóidnak?
2013. december 26. 19:03
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Hát ez..röhejes. Az előzetes alapján kicsit nagyobb durranásra számítottam, de nem kaptam mást, mint egy lenőtt hajú tinédzsert aki próbál szexi lenni a maga módján. Mellesleg már sokadszorra írom, de Rihanna még meddig bírja szó nélkül, hogy Miley minden mozdulatával őt próbálja hozni? Vagy ez tényleg csak nekem szúrja ki a szemem? No mindegy is, egy szó mint száz, ez a klip megint egy rakat kaka lett.
2013. december 26. 19:04
|
|
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline
|
Erre egy szó van. GUSZTUSTALAN.
Ha Miley mindenképp tönkre akarja tenni a karrierjét - és magát is - akkor legalább tekintettel lehetne a KISKORÚ rajongóira! És mint tudjuk a rajongóinak legalább 90 %-a az.
Ha feltűnési viszketegsége van akkor forduljon orvoshoz. Tulajdonképpen megértem a szülőket akik fel vannak háborodva gyerekeik 'bálványának' viselkedésén. Ez nem helyénvaló, én sem örülnék ha a 12-13 éves lányom egy ilyen nőt tartana a példaképének. Meztelenkedés, füvezés, cigizés, polgárpukkasztó videoklippek. Ez mind olyan amit egy 'példaképnek' nem kellene mutatnia. Azért kíváncsi vagyok mi lesz a következő lépése....
Ha Miley mindenképp tönkre akarja tenni a karrierjét - és magát is - akkor legalább tekintettel lehetne a KISKORÚ rajongóira! És mint tudjuk a rajongóinak legalább 90 %-a az.
Ha feltűnési viszketegsége van akkor forduljon orvoshoz. Tulajdonképpen megértem a szülőket akik fel vannak háborodva gyerekeik 'bálványának' viselkedésén. Ez nem helyénvaló, én sem örülnék ha a 12-13 éves lányom egy ilyen nőt tartana a példaképének. Meztelenkedés, füvezés, cigizés, polgárpukkasztó videoklippek. Ez mind olyan amit egy 'példaképnek' nem kellene mutatnia. Azért kíváncsi vagyok mi lesz a következő lépése....
2013. december 26. 19:10
|
|
Rosso |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 501 Csatolások: 34 Azonosító: 197668 offline
|
A számban semmi extra és fülbemászó nincs, a klipp pedig nem az hogy nem publikus mert igazából semmi "olyan" nincs benne, csak egyszerűen dög unalmas. Bocs Miley ennél azért többet vártam
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.