Kiszivárgott Miley Cyrus legújabb klipje
2013. december 27. 12:51
|
|
Robstenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 378 Csatolások: 42 Azonosító: 127169 offline
|
Szeretem/Szerettem Miley zenéjét, a hangja nagyon jó, és a dalszövegek is illettek hozzám, viszont ez a dal és klip, sőt ezeket nem lehet annak nevezni, hiszen szörnyűek
2013. december 27. 13:27
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
a dal egész jó, de a klip maga a borzalom! nagyon eredeti, Miley, sok fantázia kellett ahhoz, hogy fehérneműben fetrengj végig. tényleg állati izgalmas-.- ennél még a Wrecking ball is eseménydúsabb volt
2013. december 27. 15:19
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Nem gondoltam volna még Mileynak a karrirerje elején hogy idáig jut. Ezzel csak azt mutatja ki, hogy nimfomániás..
2013. december 27. 16:43
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Komolyan saját magát tapogatja, és ezt még le is videózza (mind a klippben, mind ugyebár ez egy video) ????!!! Jézus mocorog a kereszten, komolyn, szép kis szülinap- karácsony!!! Ooo, és még a dal se jó- nem mintha Miley-t hallgatnék
2013. december 27. 17:57
Tudomásom szerint azért választotta kislemeznek, mert néhány ország toplistáján jól szerepelt. Kicsit érzi már a vesztét "szegény" lány, és ezért próbál törekedni a sikerre, amit ezzel a vonaglásnak nevezett enyelgéssel próbált beetetni az emberekkel.(?) o.O Valamelyest tudja, hogy már csak "ez az", ami felnyitja az emberek figyelmét.. Mert ha ez a korszaka lezárul már nem lesz a figyelemközéppontjában. Maga a dal nem rossz, de kislemeznek nagyon unalmas, és egyhangú. A klip pedig kib*szott lapos és semmi üzenet/érzelem nem jön át.. Csak azt látni végig, hogy fetreng a paplan alatt és "kéjeleg".
Kiváncsi leszek lesz-e még kövi kislemeze, mert ez cseppet bukdácsol az előző kettőhöz képest..
2013. december 27. 21:29
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Jaj most sajnáljam?
És ez a kis megnyilvánulása a twitteren is olyan tündibündi.
Rohadjon meg és bámulja a hülye videóit meg egye a menő kockás sálát...
És ez a kis megnyilvánulása a twitteren is olyan tündibündi.
Rohadjon meg és bámulja a hülye videóit meg egye a menő kockás sálát...
2013. december 28. 09:42
|
|
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline
|
A régi Miley-t én szerettem de ez már teljesen más Miley
.A zene az még mindig tetszik és hallgatom is de szerintem a klip kicsit túlzás.
2013. december 28. 11:45
Ez borzalmas nem tudom mi történt vele a régi Miley sokal jobb volt igaz nem szeretem akkor se de ez már tulzás és a rajongoi akkik még talán gyerekkek és eszt meg lágyák sokot kapnak
2013. december 28. 11:50
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
hiányzik az a hosszú hajú ÉRETT Miley aki mindig mosolyog csukott szájjal.
2013. december 28. 14:23
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
nekem is tetszik és engem sem érdekell hányan utálnak majd meg!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: