One Direction: újabb plágium-vádak kereszttüzében
2014. február 03. 10:15
Idézet (Jolie_77 @ 2013.12.27. 21:24)
Fülészet, édesem.
Nem csupán két hang hasonlít, de sebaj. Egyébként én nem neveznék sz*rnak egy klasszikus rockszámot, amire anyádék is tomboltak, ha volt ízlésük.
Nem csupán két hang hasonlít, de sebaj. Egyébként én nem neveznék sz*rnak egy klasszikus rockszámot, amire anyádék is tomboltak, ha volt ízlésük.
A "kettőt" valószínű jelképesen írta.
2014. február 14. 17:18
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (CrainRock @ 2013.12.30. 16:08)
Hmm.. Azt hiszem már párszor koppintottak ezek a média által generált szennyládák..
Mindenhol azt látom: az egyik tag képe alá írva juujjj de cuki *-*..
A lányok csak a kinézetük miatt szeretik ennyire, persze vannak kivételek, mint én.
Nembaj, ennek a zenekarnak is egyszer lejár a szavatossága..
Mindenhol azt látom: az egyik tag képe alá írva juujjj de cuki *-*..
A lányok csak a kinézetük miatt szeretik ennyire, persze vannak kivételek, mint én.
Nembaj, ennek a zenekarnak is egyszer lejár a szavatossága..
Bitch please. Azért veszem meg a cédéjüket, hogy hallgassam a kinézetüket.
2014. március 30. 18:51
Ennek rohadtul semmi köze a Best Song Ever-höz. Ahogy sokan írták is, ennyi erővel minden dalt be lehetne perelni... most szegény Harryék szívjanak, mert a botfülű haterek szerint a két dal ugyanaz? Pfff... Mellékesen engem ez a szám nem a Best Song Ever-re emlékeztet, hanem a Wheatus Teenage Dirtbag-jére. A Teenage Dirtbag-et én a One Direction-től hallottam, de mindig is tudtam, hogy ez nem az ő számaik közé tartozik. A Wheatus-t pereljék be!
Sok idióta barom... -.-'
Sok idióta barom... -.-'
2014. július 25. 20:09
Ezek a féltékenységi rohamok? Értsék már meg az emberek! A világ legnagyobb fiúbandája még is mi a jó frászért koppintana bárkit is?! Akkor ennyi erővel csak ők sétálhatnak mert levédetik. Pfuj sok idegesítő ember aki szeretne olyan lenni mint ők. Argh de idegesíteni tudnak.
2014. augusztus 02. 03:18
|
|
Ingród16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 206221 offline
|
Nos... Kezdjük nyugottan, mert a végén felforr az agyvizem, és széttörök mindent, majd vihetnek vissza a kórházba dührohamkezelésre...
De ez most nem fontos...
Vagy én vagyok vak, vagy tényleg nincs semmi hasonlóság a két dal közöt. Komolyan mi a k*b*szott sz*rt kezdenénk már per nélkül???
Ha a bíróság nem létezne, talán már rég dührohamban kinyiffantak volna. Nem értem...
Talán a gitár hasonlít... Na meg az ugrálás.
És a koncertvideó... szerintem a koncervideóra hitték, hogy lopták. De manapság melyik fiúbanda nem ugrál a színpadon?
Vagy lehet, hohy az örűltködésük miatt...
El tudom képzelni, hogy ebben a mai világban már azért is perelnek.
Na de mindegy, az a lényeg, hogy a két videó rohadtul nem hasonlít egymáshoz, és valószínüleg csak hìrbe akarták hozni magukta, hogy hallgassuk, majd szeressük meg őket, mert azt gondolták jobbak, mint az 1D. Szerintem kakit sem ér ez a dal. :-D
(A káromkodásokért utólag is bocsi. :-))
De ez most nem fontos...
Vagy én vagyok vak, vagy tényleg nincs semmi hasonlóság a két dal közöt. Komolyan mi a k*b*szott sz*rt kezdenénk már per nélkül???
Ha a bíróság nem létezne, talán már rég dührohamban kinyiffantak volna. Nem értem...
Talán a gitár hasonlít... Na meg az ugrálás.
És a koncertvideó... szerintem a koncervideóra hitték, hogy lopták. De manapság melyik fiúbanda nem ugrál a színpadon?
Vagy lehet, hohy az örűltködésük miatt...
El tudom képzelni, hogy ebben a mai világban már azért is perelnek.
Na de mindegy, az a lényeg, hogy a két videó rohadtul nem hasonlít egymáshoz, és valószínüleg csak hìrbe akarták hozni magukta, hogy hallgassuk, majd szeressük meg őket, mert azt gondolták jobbak, mint az 1D. Szerintem kakit sem ér ez a dal. :-D
(A káromkodásokért utólag is bocsi. :-))
2014. október 01. 16:30
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
szerintem egyáltalán nem hasonlít. annyi egyenlő bennük, hogy mind a kettő rock (rockos). még a dallam se ugyanolyan.
2014. október 02. 10:42
Juj látom itt vannak a kis 1D védő fanok. Kezdjük ott, hogy én amikor az 1D létrejött, fan se voltam, de nem is utáltam őket. Szóval, szerintem tudok reálisan ítélkezni.
Nem ez az lelső eset, hogy koppintott valamit a banda. Kép beállások, klippek, számok...stb. Ebbe is most sok hasonlóság van, (ha nincs hallásod hozzá, természetesen nem hallod...), de nem hiszem, hogy az 1D innen lopta volna el, mondanám, ha most lenne először ilyen eset, hogy máaoktól vesznek ötleteket. DE! Már bármit el tudok hinni, ha a Beatlest is lekoppantották.
Nem ez az lelső eset, hogy koppintott valamit a banda. Kép beállások, klippek, számok...stb. Ebbe is most sok hasonlóság van, (ha nincs hallásod hozzá, természetesen nem hallod...), de nem hiszem, hogy az 1D innen lopta volna el, mondanám, ha most lenne először ilyen eset, hogy máaoktól vesznek ötleteket. DE! Már bármit el tudok hinni, ha a Beatlest is lekoppantották.
2015. február 04. 06:46
Ha meg csak azért
csinálják ezt az egészet, hogy újra bekerüljenek
a zeneiparba akkor oldják meg máshogy, nem
más bandával kell kiszúrni! Ennyi a véleményem
az egészről!!
csinálják ezt az egészet, hogy újra bekerüljenek
a zeneiparba akkor oldják meg máshogy, nem
más bandával kell kiszúrni! Ennyi a véleményem
az egészről!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: