Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!
2013. december 25. 13:38
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nemhiszem, hogy ez igaz.Nem fogja sokáig bírni.De ha tényleg visszavonul,azt sajnálom.
2013. december 25. 13:40
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Nekem mindegy nem örülök neki, de nem is sajnálom.
2013. december 25. 13:41
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
*nagy sóhaj *
Igazából örülök de szerintem rá fér ez már . Itt az ideje ,hogy el gondolkodjon a dolgokon és magába szálljon . Sajnálom a rajongóit . Ha talán kiderül ,hogy viccelt akkor több embernek okoz csalódást vele
.
Minden esetre jól tenné .
Igazából örülök de szerintem rá fér ez már . Itt az ideje ,hogy el gondolkodjon a dolgokon és magába szálljon . Sajnálom a rajongóit . Ha talán kiderül ,hogy viccelt akkor több embernek okoz csalódást vele
Minden esetre jól tenné .
2013. december 25. 13:41
Őszinte leszek, sosem zavart, mert nem tartottam se zenésznek, se énekesnek, inkább celebnek.
a rajongóit sajnálom, elég szar lehet nekik most, de úgy gondolom, hogy ez a gyerek pótolható mert van belőle legalább 200 ugyanilyen, de ott van 5 kapásból az OneD.
Viszont van jópár olyan énekes, aki nem pótolható, szóval ők ne vonuljanak vissza:D
a rajongóit sajnálom, elég szar lehet nekik most, de úgy gondolom, hogy ez a gyerek pótolható mert van belőle legalább 200 ugyanilyen, de ott van 5 kapásból az OneD.
Viszont van jópár olyan énekes, aki nem pótolható, szóval ők ne vonuljanak vissza:D
2013. december 25. 13:43
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Nem rajongok Justin-ért, nem a szívem csücske, engem nem igazán ráz meg, hogy visszavonul (talán egy kicsit, mert furcsa lesz nem olvasni róla), csak a Beliebereket sajnálom, mert ők tényleg igazán szeretik amit csinál!
2013. december 25. 13:45
Minden embernek köszönöm aki segített abban hogy ez a gyerek visszavonuljon!!!! Juhé emberek bontsuk a pezsgőt!!! :-)
2013. december 25. 13:46
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Ezzzaz!!
Bocsi minden beliebertől;)
Bocsi minden beliebertől;)
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Igazság szerint nekem olyannyira mindegy... Nem szeretem Zsüsztint, ahogy sokan mások, de éppen ezért NEM foglalkozok vele. Ha nyávog, nyávogjon, én nem hallgatom, nem érdekel, nem foglalkozok vele. Ha meg nem teszi,ugyanez a helyzet. Nem fog feltűnni, mivel teszek rá. Aki előadja, hogy így meg úgy utálja és végre visszavonul, az éppen hogy foglalkozik vele. Ha valakit utálok, nem veszek róla tudomást és kész. Vannak, akik szeretik, hát tegye őket boldoggá, mit bánom én!
Viszont azt el kell mondjam, akármennyire is rosszul vagyok tőle, éppen azért folytatnám a helyében, hogy a média csessze meg, engem akkor sem szavaz le! És nem indok az, hogy túl sokat csámcsognak rajta.. 1. viselkedjen úgy, 2. ő a "világsztár", ezzel jár.. Más sem vonul emiatt vissza.
Viszont azt el kell mondjam, akármennyire is rosszul vagyok tőle, éppen azért folytatnám a helyében, hogy a média csessze meg, engem akkor sem szavaz le! És nem indok az, hogy túl sokat csámcsognak rajta.. 1. viselkedjen úgy, 2. ő a "világsztár", ezzel jár.. Más sem vonul emiatt vissza.
ezt a napot is megértük:))) amúgy nagy bajom nincs vele de jobb ha viszavonul:D
2013. december 25. 13:49
A vastagon szedett rész fantasztikus XDDD Amúgy nem akarom tönkretenni senki örömét, de nem hiszem, hogy ez sokáig fog tartani. Seleníta is folyton mondja, hogy többé nem boldogít minket robothangjával, és mégis mindig új albumot ad ki. De ha valóban igaz, remélem, nem lesz több botrányos cikk róla.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: