Hivatalos: Justin Bieber visszavonul!
2013. december 25. 13:25
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
neneneeeeeeee :'( ez is azoké az idióta újságíróké akik mindent össze vissza hazudoznak...-.-
2013. december 25. 13:27
Kicsit érdekes. Nem kéne visszavonulnia, csak viselkedjen normálisan. Amíg nem voltak botrányai, addig semmi bajom nem volt vele. Nem bírtam sose, de eszembe se jutott volna rosszat mondani rá, csak mert nekem nem tetszik a munkássága.
Nekem senki ne mondja, hogy sokat hazudnak róla. Elismerem, hogy egy sztárnak nehéz és biztos, hogy van, ami nem volt igaz, de rengeteg videó van róla, amin bebizonyítja, hogy nem tud kulturáltan viselkedni. Rengeteget hazudnak mi róla, mi? Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
A rajongóknak meg részvétem.
Nekem senki ne mondja, hogy sokat hazudnak róla. Elismerem, hogy egy sztárnak nehéz és biztos, hogy van, ami nem volt igaz, de rengeteg videó van róla, amin bebizonyítja, hogy nem tud kulturáltan viselkedni. Rengeteget hazudnak mi róla, mi? Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
A rajongóknak meg részvétem.
2013. december 25. 13:28
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
De mintha azt mondta volna, hogy 2014-ben lesz új albuma. Vagy az már nem ő volt? Nem követem...
2013. december 25. 13:28
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Mindegy, nekem nem fog hiányozni, viszont részvétem az összes Belibernek.
2013. december 25. 13:29
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
végre előszedhetem képletesen a pezsgőt, meg a többi cuccot, amit képletesen bettettem a képletes kamrámba, amikor még csak vicc volt ez az egész
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 25. 13:31
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
háhá! háhá! de ugye ez nem vicc?
boldog karácsonyt mindenkinek!
2013. december 25. 13:31
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Életstílus...tönkretéve a szent ünnepet...Erre nem tudok mit mondani,szakadok
Tény,hogy ez remek karácsonyi ajándék volt.Na,ezt meg nem azért mondom hogy "visszasírjam",de érdekes hogy akkor "adja fel" mikor kicsit küzdeni kéne a jó hírért...Mindegy,egyáltalán nem zavar! Huhhhuuu
2013. december 25. 13:33
|
|
AnymButterfly |
|
Arpadeus Mester: Szakadtam.
Szandiiii
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mi a fene... ezt em gondoltam volna...
de mér ??????????? én nem vagyok odáig érte de attól még szeretem...óóóóóóóó ne már !!!!!!!
:'(
2013. december 25. 13:34
|
|
Nikcy0211visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 203660 offline
|
Nemáár
Igaz kell neki egy kis pihenés mert semmi ideje nem volt normális körülmények között felnőnie… De remélem csak rövid időre vonul csak vissza és nem több évre
Szerintem iszonyatosan tehetséges és csak azok szoljak le akik nem ismerik honnan indult és hova jutott… ajánlom nekik a never say never c. filmjét és utána magyarázzanak!!!! Mindegy több mint ötven millió Beliebere van és a nagyobb része köztük én sose fogjuk elhagyni :3 Már 2009 óta Belieber vagyok azis maradok
2013. december 25. 13:36
|
|
fanni099visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 214685 offline
|
Ez a cikk elég hiányos. És hamis dolgokat is állít!
1. Justin nem végleg vonul vissza, hanem csak 1 évre. És ez nem a mostani twitter bejegyzéssel vált biztossá, hanem a Believe film premierjén a menedzsere erősítette meg a hírt.
És ezt az 1 évet sem lehet visszavonulásnak mondani, mert közben dalokat ír majd és stúdiókb jár. stb.
2., Nem a menedzsmentje cáfolta a rádiós interjún említett visszavonulást, hanem a TMZ, ami egy bulvár oldal.
Legközelebb ha cikket írsz nézz jobban utánna a dolgoknak!
1. Justin nem végleg vonul vissza, hanem csak 1 évre. És ez nem a mostani twitter bejegyzéssel vált biztossá, hanem a Believe film premierjén a menedzsere erősítette meg a hírt.
És ezt az 1 évet sem lehet visszavonulásnak mondani, mert közben dalokat ír majd és stúdiókb jár. stb.
2., Nem a menedzsmentje cáfolta a rádiós interjún említett visszavonulást, hanem a TMZ, ami egy bulvár oldal.
Legközelebb ha cikket írsz nézz jobban utánna a dolgoknak!
An_d_a
2013. december 25. 13:37
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
mi van? ne máár
remélem csak egy-két hónapra vonul vissza és nem örökre :,(
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.