Ariana Grande ismét címlapon
2013. december 26. 12:46
|
|
Leonettafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 217232 offline
|
Jók lettek a képek
2013. december 27. 14:38
Ariana nagyon szep es orulok hogy ott valasztottak cimlaplanynak es ahoz gratulalok hogy megtalalta a szerelmet!!!!!!!!!!!!!
2013. december 27. 15:19
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
imádom ezt a csajt *-* szép és még hangja is van *-*
2013. december 27. 21:52
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Nagyon szeretem őt talán azért mert a VmintViktóriában olyan szimpi karaktere volt vagy nem tudom miért de már ndm azért mos idézem: címlaplányként mutatta meg hogy milyen érett gondolkodású lett.
Na ez tök jól hangzik mert tök választékos meg tök szipi meg tök szupi de attól hogy fotózkodik egy kaméleonnal miért érett gondolkodású?
De amúgx jó cikk jó képek:)
Na ez tök jól hangzik mert tök választékos meg tök szipi meg tök szupi de attól hogy fotózkodik egy kaméleonnal miért érett gondolkodású?
De amúgx jó cikk jó képek:)
2013. december 28. 17:55
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
gyönyörű csaj
2013. december 30. 10:12
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
szépek a képek csak olyan cigányos az eggyiknél a háttér és ez egy kicsit aggasztó
2014. január 10. 19:11
Ariana-t sokan lebecsülik!! És nem azért mondom ,mert mondjuk "fan" vagyok ,de igazán szép , természetes hangja van ;3 aki nem hiszi nézze meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Lvoe2I-ZSLg
És az éneklésben nem az számít ,hogy milyen a haja hanem az ,hogy mennyire tehetséges! Nekem ez a véleményem! És Nariana <3 <3 <3 ^^
Aki ért a zenéhez tudja mire célzok ! (meg remélem mindenki érti xDD) Igen nagy.dalma tényleg ilyen cigányos a háttérkép ... elrontja az egész kép hatását ://
És az éneklésben nem az számít ,hogy milyen a haja hanem az ,hogy mennyire tehetséges! Nekem ez a véleményem! És Nariana <3 <3 <3 ^^
Aki ért a zenéhez tudja mire célzok ! (meg remélem mindenki érti xDD) Igen nagy.dalma tényleg ilyen cigányos a háttérkép ... elrontja az egész kép hatását ://
2014. március 15. 21:36
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Csodálatos képek! <3
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: