Ha már megnéztük, hogy milyen muzsika szóljon a hangszórókból a fenyőfa díszítése közben, akkor lássuk a legjobban sikerült karácsonyi-téli témájú filmremekeket is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Mit nézzünk idén karácsonykor?
2013. december 23. 22:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. december 23. 22:50
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Egy volt barátnőm nézett ki úgy, mint a Grincs.
2013. december 23. 22:51
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Mindet imádom,szuper cikk!
2013. december 23. 22:55
A felsoroltak többségét már láttam és szeretem is. Számomra az abszolút karácsonyi film, amit egyik évben sem hagyok ki, a Grincs. A Holiday című filmhez még nem volt szerencsém, de az előzetes alapján aranyos kis film, szóval lehet sort kerítek majd rá idén. A Télapu részeket pont tegnap daráltam le és még mindig megunhatatlanok. Az Igazából szerelem pedig annyira szerethető és szinte minden kedvenc színészemet felsorakoztatta, szóval nagy kedvenc az is.
A Polar Expresszről pedig évekig hittem, hogy egy nagy hülyeség, de nem is tévedhettem volna nagyobbat, volt szerencsém hónap elején látni és kedves kis történet. Köszönet a cikkért.
2013. december 23. 22:59
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18945 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
A Reszkessetek betörők!, a Holiday, a Télapu, a Négy karácsony, a Grincs és a Jégkorszak minden évben a filmlistámon van, minden évben megnézem őket.
Amúgy nagyon jó cikk lett, köszönöm. Remek ötleteket kaptam belőle, mit nézzek, ha már végeztem a fent említett filmekkel.
Amúgy nagyon jó cikk lett, köszönöm. Remek ötleteket kaptam belőle, mit nézzek, ha már végeztem a fent említett filmekkel.
2013. december 23. 23:05
Mindegyiket láttam már. (Ki nem látott már belőlük legalább egyet?!
)
A Shrekből az angyal kötelező minden évben,na meg a Polar expressz.
Az utóbbi megvan DVD-n és már hagyománnyá vált nálunk,hogy minden szenteste azt nézzük. Bár tavaly kihagytuk,de idén már egyszer megnéztük,amikor ment a TV-ben. A 101 kiskutyákat pedig imádom! (Szörnyella de frász,Szörnyella de frász,megfagy a véred,ha mosolyog rád..
)
A Shrekből az angyal kötelező minden évben,na meg a Polar expressz.
Az utóbbi megvan DVD-n és már hagyománnyá vált nálunk,hogy minden szenteste azt nézzük. Bár tavaly kihagytuk,de idén már egyszer megnéztük,amikor ment a TV-ben. A 101 kiskutyákat pedig imádom! (Szörnyella de frász,Szörnyella de frász,megfagy a véred,ha mosolyog rád..
2013. december 23. 23:08
Mindegyik örök favorit, de én mégis a Grincset szeretem a legjobban.
2013. december 23. 23:21
|
|
PinkMarshmallowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 215886 offline
|
Tök jó cikk, bár azért Az élet csodaszépet hiányolom.. :/
2013. december 23. 23:24
|
|
SüsséSütitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 213188 offline
|
én valahogy karácsonykor is a horror filmekre vagyok hangolódva :33
2013. december 23. 23:25
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Reszkessetek betőrők; Dennis, a komisz; Pata-csata; Grincs; Télapu; Madagaszkarácsony; Shrek karácsonya; Jégkorszak; Polar Express; FŐ A VÁLTOZATOSSÁG *-*
2013. december 23. 23:40
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ezek közül a Reszkessetek betörők, az Igazából szerelem és a Holiday a kedvencem, na meg persze a Grincs (Taylor
)
2013. december 23. 23:46
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Igazság szerint, én nagyon nem vagyok az a filmnézős típus, sokkal inkább sorozatokat nézegetek (bár azokat is csak pár hónapja, de ezekkel is kicsit leálltam),most viszont,karácsony idején úgy döntöttem,nekiállok egy-kettőnek. Hát, én szerintem teljesen egyedülálló vagyok a világon,mert én még NEM láttam a Reszkessetek betörőket! -et. XD Egyszer se,de komolyan, és valahogy nem is hiányzik az életemből. XD Most,mire megnézném,egy több évtizedes szokást letörve,törlik a csatornák a karácsonyi repertoárjukból.Ehh...
Bíztam benne,hogy a Grincs azért helyet kap a felsorolásban. Uhh,istenem, 3-szor néztem meg egymást követő napokon.XD Imádom,imádom,és imádom! A kedvenc karácsonyi filmem, ez nem is kérdéses. Imádom,hogy kicsit fantasy az alaptörténet, a hihetetlen és csodálatos jelmezeket és díszleteket, és a Grincset természetesen.AZ 'utálomakarácsonyt' és a 'szeretemakarácsonyt' korszakában is. Hihetetlen karakter, akinek minden egyes mondata után vigyor ül ki a számra, olyan hihetetlen jó humora van. XD Egyébként, erre a szerepre egyszerűen nem is lehet mást felkérni, mint Jim Carreyt. Erre ő termett,számomra nem is kérdés.
Szóval igen,hatalmas kedvenc a film,képtelen vagyok megunni, képes lennék egész nap ezt nézegetni.Nem is értem, hogy miért részesült olyan negatív fogadtatásban. Látványra is rengeteget ad, és nem kevés tanulság van a dolgokban, ha kicsit elgondolkozik az ember.
Ezen kívül még a Jégkorszakot láttam, a többiek közül egyet sem. Látszik a filmes elmaradottságom
Idén viszont láttam a Kiskarácsony mindenáront, a Mentsük meg a karácsonyt,és a Télbratyót. Az első elég bugyuta kis történet, és hát a színészek sem valami nagy alakítást adnak, de azért helyes kis film. A második azért komolyabb hangvételű,az is tetszett. A Télbratyó meg nagyon tetszett,most néztem az RTL-en,tényleg jópofa az egész forgatókönyv.
Bíztam benne,hogy a Grincs azért helyet kap a felsorolásban. Uhh,istenem, 3-szor néztem meg egymást követő napokon.XD Imádom,imádom,és imádom! A kedvenc karácsonyi filmem, ez nem is kérdéses. Imádom,hogy kicsit fantasy az alaptörténet, a hihetetlen és csodálatos jelmezeket és díszleteket, és a Grincset természetesen.AZ 'utálomakarácsonyt' és a 'szeretemakarácsonyt' korszakában is. Hihetetlen karakter, akinek minden egyes mondata után vigyor ül ki a számra, olyan hihetetlen jó humora van. XD Egyébként, erre a szerepre egyszerűen nem is lehet mást felkérni, mint Jim Carreyt. Erre ő termett,számomra nem is kérdés.
Szóval igen,hatalmas kedvenc a film,képtelen vagyok megunni, képes lennék egész nap ezt nézegetni.Nem is értem, hogy miért részesült olyan negatív fogadtatásban. Látványra is rengeteget ad, és nem kevés tanulság van a dolgokban, ha kicsit elgondolkozik az ember.
Ezen kívül még a Jégkorszakot láttam, a többiek közül egyet sem. Látszik a filmes elmaradottságom
2013. december 23. 23:58
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Van egy két jó főleg a Holiday...
2013. december 24. 00:04
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Pont a legközhelyesebb filmek kerültek be a cikkbe, bár lehet csak én kapok sikítófrászt a Reszkessetek betörőktől vagy a Télaputól. Mondjuk a meséket még csak-csak megnézem.
2013. december 24. 00:11
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Tetszett az a kis szöveg a cikk elején,nálam olyan jó kis karácsonyi hangulatot eredményezett.
De amúgy a filmek nagy részét láttam,és némelyik nem is olyan rossz.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.