Komolyan, amikor olvasom a kommenteket, röhögőgörcsöt kapok.
Miért lenne feltűnési viszketegség, ha valaki levágatja a haját? Ez kb. olyan, mint hogy elmész a fodrászhoz, levágják a hajad, és felraksz magadról egy fotót, hogy ilyen lettél.. ennyi.
A másik: "Úristen, most mi lesz, Harry levágatta a haját! Úristen úristen úristen!!!!!" na ne. Én is nagyon szeretem a One Directiont, mondjuk nem Harry a kedvencem,(<3Louis) de azért bírom. Kiváncsi vagyok, most milyen a haja...
Megvált göndör fürtjeitől Harry Styles
2013. december 22. 19:35
Igaz nem vagyok directioner (vagy hogyan kell írni), de utána néztem, hogy néz ki levágott hajjal. Hát, nem nagy a változás, de legalább nem áll úgy a haja, mint egy madárfészek.
2013. december 22. 19:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
3 évi túrnézással tudott annyi pénzt gyűjteni, hogy találjon érte valakit, aki elvállalja, hogy hozzányúl ahhoz a gólyafészekhez a feje tetején
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 22. 19:38
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Csak én kaptam szívrohamot a cikk olvasása közben? Mert én nagyon nem akarom Harry-t göndör fürtök nélkül látni, mert bár úgy is imádnám, de ő így az én bongyorka angyalom. Könyörgöm, ne legyen igaz
2013. december 22. 19:38
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
mondjatok h ez csak vicc!!:c else tudom képzelni harryt a göndör fürtjei nélkül
2013. december 22. 19:41
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2013.12.22. 19:40)
Van aki azzal se akarja látni 
Én viszont egy lila-zöld punktarajjal szeretném látni.
Azért félelmetes, egyesek mekkora drámát csapnak pár fürtöcske levágása miatt.
2013. december 22. 19:42
|
|
selenafanforever04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 205873 offline
|
én szeretem,de nem érzem úgy ettől a hírtől,hogy fejbe kéne lőnöm magam...
2013. december 22. 19:42
|
|
Bo Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 70 Csatolások: 2 Azonosító: 210785 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.12.22. 18:15)
Hú, most biztos öngyilkossági hullám fog végig söpörni a direksönerek között, amiért herike levágatta a haját! Amúgy meg mibe, hogy az nem is az övé? Gondolom, kell az a brutális hírverés. Csak tudnám, hogy mit látnak a kislányok ebbe a kölökképű majomban.
Én is voltam tinédzser a félreértések elkerülése végett, de valahogy nekem kislány koromban is a férfias férfiak tetszettek és nem az ilyen feminin vonásokkal rendelkezők, akiknek elvileg XY a nemikromoszómájuk...
Kedves Beyla!
Köszönjük a véleményed, igazán "öröm" volt végig olvasni. Nem akarok veszekedni, de neked jól esne ha ilyet mondana valaki a Te kedvencedről? Ha már te ilyen "nagy lány" vagy, akkor miért utálkozol? Aki igazán felnőtt, az tudja hogy az ilyennek nincs értelme, főleg ha nem is ismered az illetőt! Csak ennyit akartam! Xx
2013. december 22. 19:52
Őszintén szólva, nem igazán látom a cikk hírértékét. A tartalmáról csak annyit tudok mondani, hogy az Ő dolga. Amely rajongók igazán szeretik, azok így is elfogadják, göndör haja nélkül, a többi pedig már igazán nem a sajtóra tartozik.
2013. december 22. 19:55
2013. december 22. 19:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Már ideje volt...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.