Megvált göndör fürtjeitől Harry Styles
2013. december 22. 19:04
Na gyerekek! Azért valljuk be, én szeretném egyszer úgy osztani a népet, mint Beyla
Szerintem nem kell elítélni, mert szerintem egy végtelenül aranyos lány és azért mert nincs kiakadva mert Styles megvált a hajától, megértem. Különösen engem csak a végeredmény érdekelne, mert kíváncsian várnám mennyi fog elpártolni tőle mert már nem ő a fürtös
Le lehet szidni engem is, Beylát is, a nem diretionereket is, egymást is, a kedvenceimet is, a kutyámat is, egy dolog: Lepereg! De szeretek veszekedni úgyhogy várom
Idézet (Evelinini @ 2013.12.22. 19:02)
Ooo böngyörke :/ peig a te hajad volt a kedvencem
D régen nem tudtam a nevét és csak böngyörkének hivtam 
Böngyörkét lopom
Na most kakiljuk össze magunkat. Fantasztikus. De ettől megy tovább az élet, mit kell ilyen nagy ügyet csinálni?
2013. december 22. 19:05
|
|
dana246új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 215421 offline
|
Itt zokog az összes Directioner
Ez nem hír! Könyörgöm miért kell ebből ekkora problémát csinálni? Ennyi erővel azt is nyilvánosságra kellett volna hozni, amikor én vágattam le a hajam!
Ez nem hír! Könyörgöm miért kell ebből ekkora problémát csinálni? Ennyi erővel azt is nyilvánosságra kellett volna hozni, amikor én vágattam le a hajam!
2013. december 22. 19:07
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kíváncsi vagyok,milyen rövid hajjal.
2013. december 22. 19:10
Idézet (Noni00 @ 2013.12.22. 18:56)
Beyla én tökre egyet értek veled..
Most kkomolyan csak éppen valami fetlűnőségi viszketegsége volt a szegény pici Harry-nek és most mindenki figyel is rá..szuper
Mindegy mindenki olvadozik az ilyen poféktól de most komolyan..
Most kkomolyan csak éppen valami fetlűnőségi viszketegsége volt a szegény pici Harry-nek és most mindenki figyel is rá..szuper
Mindegy mindenki olvadozik az ilyen poféktól de most komolyan..
Most téged is célba vesznek szivem, vigyázz!
2013. december 22. 19:14
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Ágika21 @ 2013.12.22. 19:01)
Beyla lassan többet foglalkozik a 1Dvel ,mint maguk a rajongók 
Hát nem tudom... lehet?XD Najó, az nagyon beteg lenne a részemről.XD Csak annyit foglalkozok velük, amennyit a fórumon irkáltok róluk, de a hozzászólások zöme részemről csak emiatt a gyönyörű reakciók miatt születik meg. Pazar nézni, ahogyan a direksönerek (10-12 éves kislánykák) vergődnek, mert leírtam totál egyértelmű dolgokat, és még csak fikázás sem lelhető fel az egydés cikkek alá írt hozzászólásaimban. Kár, hogy Sergio Di Zio-ról nem írtok, bár az lenne csoda, ha bárki is ismerné a drágát, pedig róla higgyétek el, hogy sokkal szívesebben olvasnék. Helyes is, jól is néz ki, MP-6-ossal a mancsai között pláne, baróra nyomja a technikát és amúgy a színész is lazán oda tudna pörkölni néhány hálivúdi hírességnek. Na, szóval, ha nagyon ráértek, akkor róla írhat bárki... nem fogom leharapni a fejét, és akkor az egydés cikkeket meg sem fogom nyitni, ígérem!
2013. december 22. 19:16
Idézet (Beyla @ 2013.12.22. 19:14)
Hát nem tudom... lehet?XD Najó, az nagyon beteg lenne a részemről.XD Csak annyit foglalkozok velük, amennyit a fórumon irkáltok róluk, de a hozzászólások zöme részemről csak emiatt a gyönyörű reakciók miatt születik meg. Pazar nézni, ahogyan a direksönerek (10-12 éves kislánykák) vergődnek, mert leírtam totál egyértelmű dolgokat, és még csak fikázás sem lelhető fel az egydés cikkek alá írt hozzászólásaimban. Kár, hogy Sergio Di Zio-ról nem írtok, bár az lenne csoda, ha bárki is ismerné a drágát, pedig róla higgyétek el, hogy sokkal szívesebben olvasnék. Helyes is, jól is néz ki, MP-6-ossal a mancsai között pláne, baróra nyomja a technikát és amúgy a színész is lazán oda tudna pörkölni néhány hálivúdi hírességnek. Na, szóval, ha nagyon ráértek, akkor róla írhat bárki... nem fogom leharapni a fejét, és akkor az egydés cikkeket meg sem fogom nyitni, ígérem! 
De hát, Beyla! Hát ma már bűn ha nem istenítést írsz egy 1D-s cikkhez! Jaj, testvérem
2013. december 22. 19:16
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Húha, na most akkor vessük be az atomfegyvereinket és kérjük meg Észak-Koreát, hogy csatlakozzon hozzánk és segítsen, hogy a 1D rajongók ne kapjanak szív görcsöt.
2013. december 22. 19:17
Jézusom, hogy néz most ki?! Nem nagyon örülök de biztos jó lesz így is
2013. december 22. 19:19
Idézet (Beyla @ 2013.12.22. 18:15)
Hú, most biztos öngyilkossági hullám fog végig söpörni a direksönerek között, amiért herike levágatta a haját! Amúgy meg mibe, hogy az nem is az övé? Gondolom, kell az a brutális hírverés. Csak tudnám, hogy mit látnak a kislányok ebbe a kölökképű majomban.
Én is voltam tinédzser a félreértések elkerülése végett, de valahogy nekem kislány koromban is a férfias férfiak tetszettek és nem az ilyen feminin vonásokkal rendelkezők, akiknek elvileg XY a nemikromoszómájuk...
,,feminin vonásokkal rendelkezők, akiknek elvileg XY a nemikromoszómájuk..."
2013. december 22. 19:22
|
|
klau1212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 206117 offline
|
Hát igazából engem sohase érdekelt az 1D de Harry szemet szúrt a göndör fürtjeivel az tette különlegessé és "cukivá" kiváncsi vagyok milyen lesz a végkifejledt ^^
2013. december 22. 19:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (fanicsa @ 2013.12.22. 19:16)
De hát, Beyla! Hát ma már bűn ha nem istenítést írsz egy 1D-s cikkhez! Jaj, testvérem 
Ja, bocseesz! Akkor nem is szóltam!XD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

3 felhasználónak tetszik: