Megvált göndör fürtjeitől Harry Styles
2013. december 22. 17:41
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Na, ez meglepett, mivel Harry általában mindig szerette a haját, láttam már olyan videót, ahol elmondja, mennyire szereti a göndör fürtjeit, meg ilyenek. Ez ledöbbentett
De azért nem halok bele a tragádiába
2013. december 22. 17:41
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
NE NE NE és NE !!!!!!!!! Miért tette ezt ??????
Most mi lesz ? :'(
2013. december 22. 17:44
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Ez amúgy nagyon vicces.:'DDD
Mindenki azt hiszi, hogy jesszus, nincsenek göndör fürtjei többé, aztán a nagy lópikulákat! Csak meglett neki ritkítva! És azt kell mondjam, rá fért már arra a bozontra.
ITT tökéletesen látszik, hogy az embernek megmaradt a haja, csak nem olyan ,,nagy" mint volt.(:
Mindenki azt hiszi, hogy jesszus, nincsenek göndör fürtjei többé, aztán a nagy lópikulákat! Csak meglett neki ritkítva! És azt kell mondjam, rá fért már arra a bozontra.
ITT tökéletesen látszik, hogy az embernek megmaradt a haja, csak nem olyan ,,nagy" mint volt.(:
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. december 22. 17:45
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
OMG!! csak kopasz ne legyen!!
2013. december 22. 17:46
|
|
DorciDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211231 offline
|
És mi van ha csak túl hosszúnak találta és kicsit vágatott belőle? Vagy mi vagy ha esetleg ezt csak viccből rakta ki és nem is az ő haja?
Egyébként meg az ő haja azt csinál vele ami akar...
Ne értsétek félre, én szeretem Harryt csak a hisztis rajongókat nem...
Ne értsétek félre, én szeretem Harryt csak a hisztis rajongókat nem...
2013. december 22. 17:50
na én ezt nem hiszem el addig amig nem látok képet rola rövid hajjal -.-
2013. december 22. 17:54
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
hát majd meg látjuk
2013. december 22. 17:57
Hála istennek, talán végre férfiként fog kinézni! Én úgy vagyok vele, hogy minden pasinak jobban áll a rövid haj...
2013. december 22. 18:07
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Ma ne mááár!!!!!Sztem elég randa lett így.:///
2013. december 22. 18:11
Rájöttem valamire: az utóbbi időben Harrynek nem volt ennyire göndör a haja. A képen látható nyíradék olyan haj, mint amilyen 16 évesen volt neki. Úgyhogy ez egy piszkos nagy hülyeség.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.