Megvált göndör fürtjeitől Harry Styles
2013. december 28. 10:45
Hiszem ha látom.Na meg pont ő vágatná le a haját.
2013. december 28. 13:21
|
Xtina 2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 215871 offline
|
Hiszem ha látom!!! o. .o
2013. december 28. 19:50
|
|
Its_me_Ameliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 217730 offline
|
Hmmm...én pletyka szagot érzek...
2013. december 28. 21:15
|
|
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline
|
Erre most mondanék valami nagy csúnyát, de erre nincsenek szavak, szerintetek normális, hogy egy ember, aki vágott a hajából, a levágott hajáról készült képet felrakja a twittwrre, és a fél világ e miatt örül/búsul/izgatott, amikor valószínűleg nem is igaz
2013. december 28. 21:35
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
Jéézus...tényleg valami borzalom hogy egy ember levágatta a haját. Főleg ha kiderül hogy az nem is az ő haja..
Hogy mik vannak..srácok,nektek tényleg nincs jobb dolgotok mint hogy azon izguljatok hogy valaki levágatta a haját??!! Jótékonykodás..pfff
Hogy mik vannak..srácok,nektek tényleg nincs jobb dolgotok mint hogy azon izguljatok hogy valaki levágatta a haját??!! Jótékonykodás..pfff
2013. december 28. 23:22
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Ez műhaj! Legalábbis szerintem az!
Komolyan de ez is milyn már hogy valaki úgy gondolja hogy milyen vicces hogy műhajat dobál a padlóra lefotózza és felrakja a twittere! Most ezzel mi a célja hogy a directioner kics pi*ák majd rohanjanak hogy adsz egy hajszálat így meg úgy!
Komolyan de ez is milyn már hogy valaki úgy gondolja hogy milyen vicces hogy műhajat dobál a padlóra lefotózza és felrakja a twittere! Most ezzel mi a célja hogy a directioner kics pi*ák majd rohanjanak hogy adsz egy hajszálat így meg úgy!
2013. december 29. 12:15
Ez műhaj.Vagyis én nem látok semmi kézhez fogható bizonyítékot.
2013. december 30. 18:42
|
|
Gyümikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 217956 offline
|
fújj én soha az életben nem töltenék fel olyan képet amin a saját hajam van
, és mellesleg engem nem is érdekel hogy mi történik vele nem is értem minek is rakták fel
, és mellesleg engem nem is érdekel hogy mi történik vele nem is értem minek is rakták fel
2013. december 30. 22:17
Ez ps. Harry mostanában Instagramra posztolja a képeit, majd megosztja Twitteren, mag amúgy is. Látszik, hogy meg van szerkesztve....
2014. január 02. 16:21
Szerintem ez tutira kamu. Miért vágatta volna le?? szerintem nagyon jól áll ez a haj neki maradjon is így! ;-)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: