Megvált göndör fürtjeitől Harry Styles
2013. december 23. 10:27
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
nagyon cuki lett a haja
maradt még göndör fürt!
annyira cukikaaaa lett
de nem a haja miatt kell szeretni
<3
2013. december 23. 10:29
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
elvileg a MM klipjében már olyan lesz a haja
és van kép is!
2013. december 23. 11:04
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
mick jagger hasonmása?? na azért ez már tényleg több a soknál! egy ilyen komolytalan, kevéske tehetséggel rendelkező, nyálas, túlsztárolt, xfaktoros kissrácot ne is merjenek mick jagger mellett emlegetni!!
2013. december 23. 11:04
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Remélem nem igaz. Harryt csak göndör hajjal tudom elképzelni. Pedig annyira imádtam a göndör fürtjeit.
2013. december 23. 11:28
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Annie Horvath
Szerintem majdnem teljesen mindegy, milyen a haja, ha a zenéjük érzelmeket vált ki a közönségből. Popularitásával, és fülbemászó dallamával a One Direction zenék alapjáraton eladhatók, sőt... De a kinézet csak egy plusz: ha mondjuk, minden bandatag hirtelen kékre festetné a haját, és ne akarnának megválni tőle, ti elfordulnátok tőlük??? Nem hiszem. És a srácok is megmondták, hogy azt seretnék, ha a zenéjük, és még véletlenül sem a kinézetük miatt szeretnénk őket. Szerintem, ha levágatta, ha nem, a lényegen, tehát a ZENÉN nem változtat. Ennyi....
nem tudtam volna jobban elmondani
Szerintem majdnem teljesen mindegy, milyen a haja, ha a zenéjük érzelmeket vált ki a közönségből. Popularitásával, és fülbemászó dallamával a One Direction zenék alapjáraton eladhatók, sőt... De a kinézet csak egy plusz: ha mondjuk, minden bandatag hirtelen kékre festetné a haját, és ne akarnának megválni tőle, ti elfordulnátok tőlük??? Nem hiszem. És a srácok is megmondták, hogy azt seretnék, ha a zenéjük, és még véletlenül sem a kinézetük miatt szeretnénk őket. Szerintem, ha levágatta, ha nem, a lényegen, tehát a ZENÉN nem változtat. Ennyi....
nem tudtam volna jobban elmondani
2013. december 23. 11:33
|
|
F.Dorottyaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 200082 offline
|
Ez akkora egy hülyeséget!
1. Olyan hosszú és göndör fürtjei nem voltak.. ja és pont hajnali 4-órakor fog hajat vágatni. -.-"
2. Lehet, hogy vágatott hajat, de nem annyit, hogy ne legyenek fürtjei.!Na, pont ez volt mikor legutóbb hajat vágatott.. mekora cirkusz volt és még jobb lett a haja.
1. Olyan hosszú és göndör fürtjei nem voltak.. ja és pont hajnali 4-órakor fog hajat vágatni. -.-"
2. Lehet, hogy vágatott hajat, de nem annyit, hogy ne legyenek fürtjei.!Na, pont ez volt mikor legutóbb hajat vágatott.. mekora cirkusz volt és még jobb lett a haja.
2013. december 23. 11:36
|
|
Alina J. Westúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 205993 offline
|
Kár, szerintem jó volt így, de mindegy ő tudja...
2013. december 23. 11:58
|
|
AGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.14. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 215279 offline
|
Emberek nyugi már!Nem vágatta le a haját,ne vágjatok emiatt eret!Meg amúgy is,ha levágatta volna a haját,már nem szeretnétek?A göndör haja miatt szerettétek vagy mi?Sokaknak szimpatikusak a One Direction-os fiúk,de ez már durva amiket ide leírtok,hogy Harry nem ugyan az a göndör haj nélkül.Miért?Most akkor Pista lesz a neve vagy mi?Pista Styles....Viccet félretéve,én a zenéjüket ugyan úgy szeretem majd mint most,és szimpatikusak maradnak a tagok...Ja,amúgy szeretem a One Directiont,szóval ha egy fan rögtön elkezdené,hogy "Dögölj meg" annak gratulálok,csak gondoltam leírom.
2013. december 23. 12:16
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
nem vágatta le, ne essetek pánikba és kezdjétek el vagdosni magatokat. valaki photoshop zseni átszerkesztette hozzá Harry fejét is, ami valljuk be élethű lett, de a valódi képen megvannak a fürtjei
plusz, twitter bejegyzést is lehet már hamisítani... igen, ilyen fejlett az emberi faj.
és Harry nem az a típus, hogy kiír valamit, 5 perc múlva pedig törli... maximum csak akkor, ha részeg
plusz, twitter bejegyzést is lehet már hamisítani... igen, ilyen fejlett az emberi faj.
és Harry nem az a típus, hogy kiír valamit, 5 perc múlva pedig törli... maximum csak akkor, ha részeg
2013. december 23. 12:59
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
jolvan majd hiszsük ha látjuk
2013. december 23. 13:04
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
ez csak PS úristen mindenki elhisz mindent nem vágta le Harry ilyen Soha nem tenne Never in the Milion years
2013. december 23. 14:20
|
|
Officalmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 216033 offline
|
NEEEEE
megjegyzem,azért kíváncsi vagyok,ebből mi a valóság..
megjegyzem,azért kíváncsi vagyok,ebből mi a valóság..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: