Starity

Anette Olzon kitálalt

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 23. 16:03 #21
bpelikn
bpelikn
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 216
Csatolások: 0
Azonosító: 133979
Tomi Boy egyszerűen annyira finnyás és intoleráns, hogy arra szavaim sincsenek. Életem egyik legnagyobb csalódása az a jóember. sad.gif(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Anette-nek pedig sok szerencsét az új albumához (TUTI, HOGY BESZERZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) és hosszú boldog életet kívánok neki !!!!! smileeee.gif)))))))))))))))
2013. december 23. 16:23 #22
Falling Awake
Falling Awake
visszatérő vendég

StátuszNormal is not the norm, it's just a uniform..
Hozzászólás: 180
Csatolások: 25
Azonosító: 155291
Engem nem ért meglepetésként az, hogy Nettie megszólalt ezzel kapcsolatban. Nagyon sokan téves információkkal éltek, mikor azt mondták, Nettie ottthagyta őket mert terhes lett..Nem. Tuomas féltette azt, amit felépített, hiszen gy gyerek előrébb való mint egy zenekar. Nyilván Anette már a harmadik gyermekét várta, így több is lett az esetleges kimaradozásainak a növelhetőége. Tuomas egy gyáva, gerinctelen, de zseni a művészethez. Azt hiszem, Anette sem véletlen Tarja példáját hozta fel,hiszen talán tudott ő is valamit mint énekesnő.Innen is bizonyossá válhat, hogy Tarjust nem azért csapták ki, mert esetlegő anyagiasabb lett...Hanem mert Tuomas agyrágó szarja beindult biggrin.gif:D
2013. december 23. 17:43 #23
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Ez a Toumas annyira önfejű ember, hogy ilyet még nem tapasztaltam. Tarjanightwish; teljesen egyetértek. Floort nagyon szeretem, mint egy énekesnőt, de egyben elég visszataszító is. Ez nem azt jelenti, hogy eltűröm a wishben, mert amit a dvd alatt csinál, ott nyűglődik, meg úgy öltözik, mint egy ... az egyenesen undorító. Jó nem a külseje alapján ítélem meg, de egy kicsit visszafoghatná magát. kicsikoki; a galuska smileeee.gif .
2013. december 24. 10:02 #24
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Barátnőim imádják a Nightwisht szval majdnem mindent tudok a bandárólha arom, ha nem. Viszont Tuomas-t soha sem szerettem még azok alapján ssem, amit mondtak róla. Lehet, hogy nagyon tehetséges zeneíró, de egy felfújt hólyag!
2013. december 25. 23:16 #25
- törölt felhasználó -    
Én már eljutottam arra pontra,hogy nem tudom mit gondoljak Tuomasról. Egy nagyon jó zeneszerzőnek tartom.,akinek a zenéjéből a mindennapokba erőt merítek és mint zenész az egyik példaképen. De emberileg egy nulla,egy gerinctelen ember,aki nincs annyira tökös,hogy megmondja a másiknak hogy bocsi nem akarok veled zenélni. Furcsa volt számomra Nettie feléről a hallgatás,főleg hogy egy interjúba olvastam,hogy a bandával csak menedzseren keresztül beszélnek. És hogy a terhesség volt az egyik fő oka Anette kirugásának ezt undorítónak tartom. Tuomas nem tudom,hogy hova jó istenbe teszi ilyenkor az eszét,de ha Tarja marad az énekes akkor nála is gondolni kellett volna ilyenre. És most itt van Floor neki sincs még gyereke,biztos vagyok benne,hogy később ő is szeretne majd anya lenni. A Nw varázs számomra a tagcserék miatt kezd elmúlni és Floor jó énekesnőnek tartom tetszenek az After foreveres és a Revampos számok de ,Nw-be én nem tudom elképzeklni és ha ránézek hát ... Inkább hagyjuk,nagy holland a törpe finnek élén...Szóval nem a szívem csücske.
Nettienek sok sikert kívánok a továbbiakba, remélem ellátogat majd Mo-ra. smileeee.gif
2014. január 23. 11:32 #26
draculina
draculina
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Azonosító: 171800
nem értek egyet azokkal, akik Tuomast támadják. én sokkal inkább csalódtam Anetteben. nem gondoltam róla, hogy ekkora egója lesz neki is, akárcsak Tarjanak. azért abba gondoljatok már bele, hogy egy világkörüli turné legelején lett terhes. és ahogy látszott, az elejét elég szarul viselte. nem értem mit képzelt? hogy majd miatta lemondja Tuomas az egész turnét? vagy azokat az állomásokat, ahol ő éppenséggel szarul érzi magát? vagy úgy gondolta, hatalmas pocakkal is feláll a színpadra, majd frissen szülten is? egy szülés után nem kevés idő kell egy nőnek hogy a teste újra regenerálódjon, és egy énekesnő esetében ez kb azt jelenti, hogy a szülés után minimum 1 hónap kell, hogy újra olyan állapotban legyen, hogy kiállhat. és a Nightwish addig ült volna a seggén? ilyet nem tehet egy ekkora együttes. abban igaza van Anettenek, hogy ugyanaz a helyzet, mint anno Tarjával: csak az éppenséggel nem a kirúgás, hanem az énekesnők sértődöttsége. Tarja eleve ki akart lépni, szóval nála se értettem a hisztit. most meg Anette magának kereste. így őt sem értem.
2014. január 28. 07:03 #27
An_Angel
An_Angel
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 220099
Mint régi fan és barát, kötelességem megvédeni Tuomast az itt köpködő Anette-fanatikusok ellen. Először is aki ezt a cikket ide bejegyezte, nyilván szintén ezen emberek csoportjába tartozik és nem nyíltan szándéka volt úgy beállítani a Nightwisht mint egy hímsoviniszta társulatot. Miután megjelent ez az írás a világhálón, szinte azonnal érkezett is rá versus válasz a Nightwish részéről és a legtöbb oldalon egyben közlik le a cikket. De a szerkesztő ezt a részt valószínű szándékosan hagyta ki, csupán a szenzációszagú flame-folyam indítása végett. Én se szúrom be, de akit érdekel, googlézzon rá.
Anette-től származik eme idézet, még az elküldése idejéből: "Tudod, ez csak zene. Mint az életben, néha megbetegszünk és a koncerteket lemondják. Rihanna se kérné fel Britney Spearst hogy énekeljen helyette ha beteg lenne." Az első mondatnál jobban meg se fogalmazhatta volna őszinte véleményét a Nightwish-ről, neki ez az egész tényleg csak ennyit jelentett, ez csak egy zene, csak egy munka. Komolyan úgy gondolta ez a nő, hogy ő egy pótolhatatlan egyén és Nightwish koncertre mindenki csak az ő kedvéért látogat el? Meg nem kéne magát Rihannához vagy Britney-hez se hasonlítani, mert ők maguk a zenéjük központja, a Nightwish szíve meg nem ő hanem Tuomas.
Nightwish = Tuomas, ez van, ő a főnök, mindenki más a beosztottja a zenésztársaitól és menedzserétől kedve a 100 másik emberig aki tőle kapja a fizuját. Azért mert rosszul lett vagy mert szülni megy, ne várja már el, hogy lemondják a turnét miatta, még egy ilyen jó nevű zenekar se tudna létezni csupán CD eladásból az mp3 korában, minden előadó bevétele a koncertezésből folyik be. Másrészt a személyisége se passzolt bele a Nightwish-be, elég megnézni koncertfelvételt a produkciójáról, a Nightwish mindig is a minőséget hozta a zenében és azért elvárnánk hogy egy koncert is az legyen, Anette meg úgy énekelt mintha egy lepattant bárban énekelne 30 embernek... (Csak nézzétek meg pl. utolsó fellépését a Nightwish-sel.) Egy ilyen zenekarban jobban is törhetné magát egy énekesnő, főleg hogy szépen megfizetik. Játssza itt az áldozatot, hogy milyen nehéz megterhelő ez a munka, a sok utazás meg a kényelmetlenség ami vele jár. Amikor anno válogatták az énekesnőket, minden potenciális jelöltnek nyomatékosan elmondták, hogy ugye tudják mire vállalkoznak, hogy itt hónapokat kell utazni ezer kilométereket egy zörgő busz hátuljában, hogy mindennap vadidegenekkel találkozol és kedvesnek kell lenni velük és egész évben csak pár hetet vagy otthon és nem láthatod a családod? Nyilván tudomásul vette, számolnia kellett volna hogy gyakorlatban is ez vár majd rá. Azzal is számolnia kellett, hogy mert ismert lett, nem fogja mindenki szeretni, ahogy valakik nagyon szeretik, mások meg ki nem állhatják és ezt tettekkel is kifejezhetik. Nem kell ehhez Anette Olzonnak lenni sok más zenészt is ér atrocitás. Sőt még zenésznek se kell lenni ehhez...
Tuomas meg olyan mint egy folyó, mindig halad előre, ha valaki mellette lemarad és inkább tóként akar vegetálni, simán ott hagyja, nem fogja rosszul érezni magát miatta, aki nem tartja vele a tempót az elmehet, azért nem fog kényszerpihenőt tartani, mert valakinek rossz napja van. Most konkrétan itt nem az történt, h Anett egyszer rosszul lett és ezért kivágták, hanem összességében nem volt csapatjátékos, nem volt meg benne a lelkesedés és elkötelezettség, a fiúk se kedvelték már és szerintem még örültek is annak h Anette egy újabb kiborulásával feltette az i-re a pontot és ez jó ürügy volt hogy megkérjék arra h elmehet, mert nem tartanak igényt további szolgálataira. A "jó viszonyukat" az is jelzi, h amióta elváltak útjaik, úgy tudom nem is találkoztak/beszéltek.
Fiatalabb éveiben még Tuomas mondta h Tarja annyira védjegye a Nightwish-nek, ha ott hagyná őket, azzal vége lenne a zenéjüknek. Persze, mint sok minden mást, ezt is megcáfolta az idő és ő is rájött h senki se pótolhatatlan, akárki énekel a zenekarban, vagy akárki basszusozik, a főnök és a karmester mindig ő marad, mindenki más egy hangszer a kezében. Ez pedig egy jól működő gépezet, ami csak halad előre és egyelőre még nem tervezi a leállást (szerencsére), ehhez viszont szükséges hogy minden alkatrész hibátlanul működjön.
A Nightwish-t Tuomas vitte sikerre, a kezdetektől ő írja a szöveget, szerzi a zenét, hajtja előre a többieket, most megcsináltuk az albumot, akkor most megyünk turnéra, utána megint album, megint turné, és így röppentek át a kis klubos fellépésekből a nagy arénás show-műsorokig, és ez az élete és álma, amit éppen készít, mindig az ő zenei tükörképe, mintha csak naplót vezetne. És ezt a ragyogó kastélyt ő építette fel a semmiből, rengeteg munkával! Elmondható, hogy a Nightwish ő maga és nem fog azért leállni, mert valaki a bandából nyűglődik? Sami-t is azért dobatta ki, mert elég flegmán állt a zenéléshez, gyakran elkésett a próbákról, sokszor részegen érkezett. Tuomas-nak meg erre - köszöni szépen - nem volt szüksége.
Valaki említette, hogy Floor nem ír dalszöveget a Nightwish-nek. Hát persze hogy nem, pont ezért, mert ez Tuomas zenéje és nincs szüksége arra hogy bárki besegítsen neki a szövegírásban, jobb dalötleteket viszont szívesen fogad. (Mint ahogy Stephen King se örült volna az ötletnek, ha Móricka felajánlotta volna neki, h a könyvének egyik fejezetét majd ő megírja, még ha jó szándék is vezérli.) Floort meg nem a két szép szeméért vette be, hanem azért meg sürgősen szüksége volt egy énekesnőre aki tud énekelni és elvállalja a dolgot. Ahhoz meg hogy a jelenlevők zöme valakit csak a kinézete miatt ítél meg, ahhoz gratulálok, remek szegénységi bizonyítvány, anyátok büszke lehet rátok. Tipikus magyar mentalitás, amikor valaki azzal fényezi magát hogy másokat mocskol.
Tuomas most mit csinál? Megtehetné, h egész nap bámulja a TV-t, elmehetne Disneylandbe szórakozni vagy a Karib-szigetekre kikapcsolódni hónapokra, kipihenni a fáradalmakat, de ő mégis inkább az új albumon dolgozik, reggel felkel, megissza a kávé adagját, leül a szinti mögé és órákon át azzal kísérletezik, hogy milyen hangszínen szóljanak a különböző effectek, hogy szóljon a dob, megírja a gitártémákat, ha kész a dal, jön a szöveg, és ha kell utána átírja a szöveget százszor is, mire minden sorra passzol a mondandó és énekelhetővé is válik. És ezt csinálja majdnem minden nap és ezen fog dolgozni a következő hónapokban is. És mire nyáron mennek stúdióba, már mindennek össze kell állnia, össze kell rakni a demót a többiekkel és ez mind Tuomas munkája, senki mástól nem várja el h megcsinálja helyette, a többiek elé csak odateszi a dalt, hogy ezt kell eljátszani, ezt kell elénekelni. Amilyen munkakukac, már elkészült a fél album és ami engem a leginkább izgat az új albumról, még így látatlanul is, egy bizonyos 20 perces dal, ami állítása szerint azért lesz ilyen hosszú, mert addig tart elmesélni a történetet. Gondolom személyes dolog a témája és ez lesz a lemez ars poeticája is. Korábbi humoros megjegyzésével ellentétben az új album nem lesz se black metál se akusztikus lemez, nyilván ezt nem is gondolta senki komolyan, csak arra utalt hogy még nála se tisztázódott le pontosan hogy milyen hangzása legyen, de most már azt állítja hogy a korai lemezekhez hasonló stílusú lesz, az nagyjából annyit tesz, h nem vonja be a lemezkészítésbe Pip Williams nagyzenekari kíséretét (ami nem jelenti azt h teljesen mellőzi), hanem csak szimplán "metálabb" lesz az anyag.
Még Anette-re visszakanyarodva szerintetek miért nem óhajtott szerepelni a DVD-n? Saját szavai szerint azért, mert elege van h az emberek mindig csak hasonlítgatják más énekesnőkhöz. Ez elég gyenge kifogás volt, mert így is úgy is hasonlítgatják majd, akár fent van a DVD-n akár nem. Ez nem volt más tőle mint a duzzogó oldalának sértődöttsége és mert tudta hogy ezzel a kritériumával még rúghat egy nagyot a bandába (meg ezzel együtt azokba a rajongókba is, akik szívesen megnézték volna őt is a hivatalos kiadványon), ti. mióta elkezdték a turnét, óriási videóanyagot halmoztak fel még Anette idejéből is, így gyakorlatilag a 2012-es felvételek nagyobb része nem vált közkinccsé, hanem ment a levesbe. És talán azt is remélte, ha már ő nem szerepel a DVD-n, akkor a lemezeladások is lezuhannak, a fiúknak pedig főhet a feje. A lemezeladás terén nem kell a Nightwish félteni, de az itt kommentelő Anette-fanok száma alapján biztos lesz egy réteg aki megveszi majd a CD-jét és így ő sem marad éhen, végül is úgy látom itt sokan a Nightwisht csak Anette miatt szeretik, akkor meg aztán tényleg nincs gond, a Nightwish megmarad a Nightwish rajongóknak, Anette rajongóknak meg itt van az új Anette album és mindenki boldog! smileeee.gif Gyakran frissülő blogán meg olvasshattok arról, h milyen finom sárgabab főzeléket készített ebédre, milyen szép színes falevelet talált a gyerek a hátsó kertben és írások egyéb cukiságokról. Mindenkinek más az élmény és az érték. Egy tó is nagyon szép a maga nemében én mégis inkább a folyóval utazok tovább.
2014. január 28. 13:17 #28
draculina
draculina
visszatérő vendég
biggrin.gif ez szép "kis" komment volt, gratulálok. szívemből szóltál.
azt azért még hozzáfűzném, hogy nálam nagyobb Anette-fan szerintem kevés volt a világban. sokszor vettem védelmembe az őt mocskolókkal szemben, akik csak azért bántották, mert nem "Tarjásan" énekel. de most óriásit csalódtam benne. Ő verte át a srácokat. Ő volt az, aki már július végén tisztában volt a terhességével, de a srácoknak csak a kirúgása előtt mondta el. Ő köszönheti magának, hogy Tuomas kitette. éppen ezért nem kellene sárral dobálóznia. a srácok túlélték Tarja távozását is, túlélik őt is. sőt, ha majd valamikor kiteszik Floort, még őt is túlélik. miért? Mert amíg Tuomas agya forog, jár, gondolkozik, és szétrobbanna a sok ötlettől, ha nem írhatná ki magából, addig lesz Nightwish, bárki legyen is az énekes/nő.
Tarja szólókarrierje jócskán a Nightwish segge alatt van. Anetté meg jócskán Tarja segge alatt is lesz. de mindketten eléldegélnek majd a Nightwish lemezeladásokból. ha más bevételük nem lenne, éhen akkor se halnának. és akkor mindketten jöttek itt a "Nightwish fiúk ősemberek, mert szegény énekesnőket kibasszák" szöveggel. nem hisztizni kell, hanem beállni a sorba, és azt tenni, amit kell. azért lett énekesnő, hogy lemezt készítsen, turnézzon.
Tuomas elmondta ennek kapcsán, hogy Anettenek saját külön buszt biztosítottak a turnékon, direkt azért, hogy a sleppjét is tudja cipelni magával, ha akarja. ilyen kiváltságot egyik tag se élvezett, így végképp nem értem, miért sírt a szája.
2014. január 29. 13:05 #29
An_Angel
An_Angel
új tag
Anette is lereagálhatta volna a dolgokat másképp, hogy összességében pozitívabb kép maradt volna meg belőle az emberekben, pl. amikor szétváltak útjaik és egyik fél sem közölt semmi részletet az esetről, kiadhatott volna egy ilyesmi közleményt: Kedves rajongók, hamarosan anyai örömök elé nézek, és érzem nem lennék képes végigvinni a turnét, ezért megbeszéltük a fiúkkal, hogy
- A: szétválnak útjaink
- B: egyelőre szétválnak útjaink és addig vendégénekesnővel folytatják a többiek.
Ez nekem furcsa volt, h amúgy miért nem közölte anno a sajtóval, h terhes volt, miért titkolta, szégyellte vagy mi okból? Én személy szerint nagyon örültem amikor megtudtam h távozott, de az csak én vagyok.
Ez a mostani közleményt szerintem csak az új albuma miatt adta, kell a sajtó figyelem, az más dolog h kicsit ellene fordult a saját fegyvere, de a negatív reklám is reklám és így legalább (gondolom) mindenki meghallgatta az új számát is. Az új klipjét még nem láttam (vagy nem tudom megjelent-e már), de ha tényleg Patric Ulleaus készíti, a videó jó lehet, az a pasi elég jó klipeket csinál.
2014. január 29. 22:07 #30
draculina
draculina
visszatérő vendég
hát én is csodálkoztam, hogy miért nem mondta el, hogy terhes. addig én is a srácokat okoltam, hogy szegény beteg nőt így kibaszták. aztán amikor a májára hivatkozott, még jobban sajnáltam, nehogy valami komoly baja legyen. annál nagyobb volt a csalódásom, amikor megtudtam, hogy mindössze csak egy újabb poronty érkezik. nem értem, érett, tapasztalt nő, nem egy gonadtlan csitri (bár úgy viselkedik) miért nem tudta úgy beidőzíteni, hogy a turné után jöjjön. akkor lett volna ideje a következő albumig. és még hasonlítgatja magát Britney-hez meg Rihanna-hoz... hát ők szólóba nyomják, mindenki más tőlük függ, még jó hogy helyettük nem léphet fel senki. elhalasztják a koncertet, na bumm, később megtartják. de egy banda más. csak azért, mert egy tag kidől, nem lehet lemondani a turnét. a legtöbb banda helyettesít.
Tuomast meg kikiáltani pénzéhes dögnek, egyenesen felháborító. az a rengeteg ember lehet, hogy épp az utolsó fillérjeit költötte a jegyre, vagy éppenséggel hónapokig spórolt, hogy összekaparhassa az árát. gondolom, a magyar rajongók se örültek volna, ha keservesen megszerzett jegyeket vissza kellett volna váltani, mert elmarad a koncert. biztos vagyok benne, hogy Tuomast is ez vezérelte. nem akart csalódást okozni a rajongóknak azzal, hogy lemondja a koncertet. neki anyagilag meg se kottyanna, gondolom van már annyi pénze, hogy ne érdekelje egy koncert. ő csak azt a sok fiatalt sajnálta, és adni akart nekik valamit a pénzükért cserébe.
2014. február 03. 07:01 #31
An_Angel
An_Angel
új tag
Tuomas már rég megszedte magát annyi pénzzel, hogy nem ez a fő mozgatórugó nála, van kocsija, olyan kastélyban lakik, amilyet elképzelt magának és ott a szülőhelyén ahonnan esze ágába sincs elköltözni, a földi javait már hova tovább halmozná; neki a legfontosabb a boldogság, a barátságok és a legnagyobb szerelme: a Nightwish! Nagyon karrierista típus, ami nagyban inspirálja hogy amit alkot, a legjobbat akarja kihozni belőle, ahogy egyszer mondta egyik nagy vágya hogy megcsinálja minden idők legjobb albumát. smileeee.gif Minden albumot ennek a jegyében készít és ez hallatszik is a dalokból, hogy nem csak kényszerből összedobott üres és ötlettelen lemeztöltelék. Nem titkolt célja, hogy a világ egyik legismertebb zenekarává tegye a Nightwish és ehhez nem elég otthon ülni és csak ábrándozni, hanem sokat kell érte dolgozni a dalokon és menni koncertezni, fellépni minél több helyen, hogy minél több emberhez eljussanak. Pár éve néztem egy listát, hogy hány koncertet adott idáig a Nightwish, valami elképesztő 1700-1800 koncertet tudtak már maguk mögött (akkor!), szóval nem az a lazsálós banda, a fél életük az utazásról szól és szinte az egész a zenélésről.
Nyilván tisztába voltak/vannak vele, hogy Anettel való szakítással sok rajongó lelkivilágába gázolnak (én mondjuk örültem a hírnek, de megértem a másik oldalt, mert anno amikor dobták Tarját nagyon összetörtem és én is Tuomast okoltam érte). De amit a rajongók kívülről nem látnak, az nem jelenti azt h nincs ott, ha belülről gondok vannak, azt az érintettek tudják a legjobban és a problémát nekik kell megoldani, mert feszültségben lenni egyik félnek sem kellemes.
Anette amikor mondta hogy a többiek nem látogatták meg a kórházban, erre tényleg mindenki azt mondaná, hogy ez azért tényleg nem volt szép dolog tőlük, de ha én is fűzhetek ehhez valamit, Anette egyik nap bekerült és másnap már jött is ki, tehát nem nagy időtartamról volt szó, ugyanakkor aznap este koncert volt és szerintem Tuomasnak az egyik utolsó gondolata volt az, h Anette után utazzon és fogja a kezét az ágyban... Aznap épp azon idegeskedtek hogy mi lesz az esti bulival, nem akarták lefújni és kéz alatt csak a Kamelot (előzenekar) énekesnői voltak, akik a számokat szinte csak hallomásból ismerték és velül próbálgatták a nótákat, hogy ne legyen túl nagy égés azért a koncert. Draculina igazad van, hogy 1-2 lefújt koncert nem érintené anyagilag a Nightwisht (főleg h Amerikában nincs annyi Wish rajongó, jóval kisebb helyeken lépnek fel és fele annyiba kerülnek a jegyek mint nálunk, igaz pyro meg kivetítő sincs), de a rajongóknak az elmaradt koncert akkor is nagy csalódás lenne, sokan éveket várnak hogy újra koncerten megnézhessék őket, sokan hónapokat spórolnak a jegyre, mások külföldről jönnek, h abban az évben már sokadszorra újra és újra láthassák őket.
Összességében meg jobban járt a Nightwish Floor-ral, jó hangja van, és ő is karrierista típusnak mondható, azért mert most a Nightwishbe került, ő se vetette be magát a fotelba és várja nyitott szájjal a sült galambot, ősszel kiadta az újabb albumát, és most koncertezni indul, nyáron fesztiválozik utána meg veszik fel az új Nightwish albumot és arra fog koncentrálni.
2014. február 03. 14:54 #32
An_Angel
An_Angel
új tag
Még annyit írni akartam, Tuomas abból a szempontból rendes volt, h Tarja-val ellentétben nem egy "nyílt levelet" adott át Anette-nek, hanem csak annyit hozott nyilvánosságra, h "az utóbbi időkben egyre nyilvánvalóbbá vált, h a zenekar irányvonala és a szükséglete ellentétben állt, mely végül olyan szakadáshoz vezetett melyet nem tudtunk orvosolni" - innentől kezdve mindenki azt gondolt amit akart. Anette így hivatalosan tiszta lappal távozott, csak annyi h amikor kérdezték Tuomast miért váltak el Anette-től annyit mondott, h a közleményben minden le van írva aki tud olvasni a sorok között és többet nem óhajt beszélni a dologról, Anette meg szintén nem kommentelte túl a dolgot 1-2 elejtett megjegyzésen kívül, h a pasik a Nightwishben nem voltak túl kedvesek, nem látogatták meg, ilyenek.
Ez Anette-nek azért maradt előnyös, mert elkerülte a nyilvános égetést, mert amit anno Tarjával tettek, meg kell hagyni elég gonosz dolog volt, mert az a bizonyos nyílt levél miatt már afféle örök szégyenbélyeget hordoz a homlokán. Ha Anette meg most nem közli a sajtóval h őt is kidobták, sok rajongóban meg maradt volna az a fehér hazugság, h biztos a terhessége miatt hagyta ott a bandát, így meg máris olyan kép alakult ki róla sokakban h lehet h ő is csak egy "rossz lány" volt, mint Tarja, Tuomas-nak eredetileg nem volt szándéka megmondani a tényleges okát, h Anette távozott, de hogy Anette leadta ezt az interjút, így Tuomas se hagyja annyiban a dolgot ha már így alakult és ha a tényeket nézzük az ő érvei hihetőbbek.
Arra azért kíváncsi lennék, h mire sikerült Anette-nek elherdálni a vagyonát, ha a cége akkora adósságot felhalmozott, talán eltőzsdézte? Szerintem igen jó fizut kapott a Nightwish-tól, nem értem.
2014. február 03. 21:26 #33
draculina
draculina
visszatérő vendég
nekem is éppen az jutott eszembe, hogy hova az istenbe tett annyi lóvét? mert hogy nem kevés pénzt rakott zsebre, az tuti.
2014. február 05. 23:54 #34
AnnaMetál
AnnaMetál
új tag

StátuszDid you kill Minnie Mouse, or did she surrender that dress willingly?-Hobson
Hozzászólás: 94
Azonosító: 192356
Ó....menjen s ne fárasszon...Tuomas emberileg a messzemenően a béka s*gge alatt van! A 0-át is alig súrolja.....nem várható több tőle....de azért az iszonyatosan puhap*csre vall, hogy nyílt levélben rakja ki a népet....na meg azért tekintettel lehetett volna arra is, hogy elmondásuk szerint Anette"beteg" volt....szóval nem szép még akkor is ha terhes....Anette pedig jól tette, hogy ezt így elmondta. Tuomas így is ül a babérjain a 2 méteres erotic show társaságában.....
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. február 27. 23:13 #35
Emese2014
Emese2014
Hozzászólás: 896
Csatolások: 1109
Azonosító: 221725
Anette egy nagyon jó énekes nő. ahogy Tarja is. Tuomas Holopsinen megértette volna Anettet. És szerintem nagyon rosszul eshet anettnak hogy ez a másik nő énekli azokat a dalokat amiket ő énekelt egykor
2014. március 01. 20:07 #36
An_Angel
An_Angel
új tag
Az tuti hogy rosszul esett neki, nem véletlen billent ki a bili. Senkinek se esne jól, ha a háta mögött egy beugróval helyettesítenék. De ugye Anette se go ta volna komolyan, hogy azért majd lefújják a koncertet, mikor az előzenekarból éppen kéznél volt 2 tartalék énekesnő. Én nagyon nem örülnék ha NW koncert előtt közölnék velünk, h menjetek haza, a koncert elmarad ma este... Ilyen esetre is kitalálhatnának valami pótmegoldást, ha éppen lebetegszik az énekes. Mondjuk ha énekes nélkül menne le egy Nightwish koncert még arra is szívesen elmennék, úgy is kívülről fújjuk az összes számot. smileeee.gif Pár éve is megesett h a Poet and the Pendulum alatt egyszer csak lelépett Anette és utána vissza se jött a színpadra, szegény Marco próbált énekelni, de nem sok sikerrel, gondolom nem azért mert nem bírta volna elénekelni, csak inkább úgy nézett ki mint aki nem ismeri a szöveget. Ez azért elég kínos, még akkor is illene tudnia ha nem az ő része. biggrin.gif
Ide is beírom a pletykát, az új album címe Elegia (igen, ilyen magyarosan), és rajta lesz minden idők egyik leghosszabb Nightwish dala, finnül és az a címe h Metsien Tuhoaminen, az erdő pusztulása. Nekem erről az erdőről egyből Finnország erdei jutnak eszembe, ahol jó 2 hétig kempingeztem a vadonban, a Tuhoaminen-ről meg Tuomas Holopainen jut eszembe. Bár ebbe így nem sok reláció van. biggrin.gif
Ha tényleg Elegia lesz az albumcím, akkor az utalhat a dalok témájára (múltba tekintő, emlékező, az elveszett boldogságot sirató dalok). De hát aztán lehet h mégse ez lesz a cím, lehet h csak kacsa.
Viszon még a nyáron mikor Tuomast kérdezék az új albumról, h miről szól akkor mondta, h mint korábban is, most is az érzelmekből merít és azokról mesél a dalokban. Szerintem lesz pár meglepetés, mindig vannak dolgok amikről nem akar beszélni/nem beszélhet interjúkban, viszont a dalokba meg kiírja magából. Tudnék mit mesélni, de van a mondás, ne szólj szám, nem fáj fejem. Vagy hallgatni arany? smileeee.gif
2014. március 02. 12:10 #37
wolf0310
wolf0310
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 222082
Kedves An_Angel amire te gondolsz az az volt amijor az ,,ugynevezett" rajongok kifütyülték ő meg szegény nem bírta tovàbb!!!
2014. március 02. 19:35 #38
An_Angel
An_Angel
új tag
Azért mert kifütyülik, megdobálják vagy akármi, nem kéne lelépni a színpadról és ott hagyni csapot-papot, majdnem minden zenakarnak vannak nem kellemes emlékei nem kellemes rajongókról is, az ilyesmi helyzetet kezelni kell, de leginkább csak elengedni a fül mellett. Állítólag pár éve Vizoviceban koncert alatt egyszer csak elkezdte skandálni a tömeg: +Tarja! Tarja! Tarja!". Az is durva lehetett.
2014. március 08. 01:11 #39
bpelikn
bpelikn
visszatérő vendég
Hozzászólás: 216
Azonosító: 133979
És halálos fenyegetést is kapott annak idején. sad.gif(((
2014. március 13. 23:14 #40
draculina
draculina
visszatérő vendég
nem-nem. nem azért lépett le a szám közbe, mert kifütyülték. egyszerűen elszakadt a cérna nála, amikor azt a részt énekelte a végén. mivel éppen akkor harcolt a volt férjével a legidősebb fiáért, a szám vége meg ugye épp egy érzelmes rész a fiúról... szerintem aki ilyen helyzetbe kerül, senki nem bírt volna maradni, a könnyeit törölgetve. anno Tarját csak letapizta egy részeg pöcs, és már annyitól bepánikolt.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!