David Beckham túl öreg a H&M-hez?
2013. december 22. 18:04
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Utoljára 10 éve nézett ki jól..ezen az alsó képen is olyan képet vág, mint durcás óvódás a kötelező úszásoktatáson. Elismerem, ő egy márka, de mivel a család is a koncepció része nagyon nem jön be a személyisége. Ez a sittes külső meg pláne.
2013. december 22. 19:43
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Öreg? ÖREG???? Hol öreg Ő? Úristen... Még szép, hogy követeljük a kövi kollekciót, és a további fotósorozatokat róla. Ruhában vagy anélkül (talán inkább anélkül
:$) IRTÓ SZEXI!! ♥_♥ Ő tipikusan az a férfi, aki ahogy egyre idősebb lesz, úgy lesz egyre szexibb is!
2013. december 22. 19:47
Öreg? nem is az!♥Nagyon jóképű..szerintem is sexy♥ igaza van Kiwy-nek!
♥
:S
2013. december 22. 19:58
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem nem öreg igen is jól néz ki méég...
2013. december 22. 20:18
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Egyáltalán nem jó döntést hozót,hiszen állati jó pasi jó testtel,megáldva!!
Inkább öt nézem gatyába mint a többi csúnyácska hírességet akik azt képzelik hogy jól néznek ki miközben rossz rájuk nézni!!!!!!
Inkább öt nézem gatyába mint a többi csúnyácska hírességet akik azt képzelik hogy jól néznek ki miközben rossz rájuk nézni!!!!!!
2013. december 22. 20:38
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Jól néz ki szerintem még mindig. Megmaradtak a kisfiús vonásai, és ezért nem tud egyenlőre öregedni. Egyébként a modellszakmában nem számít férfiaknál annyira a kor, mint a nőknél. (egy nő sajnos 25 évesen már veteránnak számít). Egy szó mind száz: Én még egy ideig biztosan elnézegetném Davidet alsógatyóban
2013. december 22. 20:42
Pont David az ÖREG???Hagyjanak már!!Nézzenek csak rá, tök jó formában van.De alapból is, nem a kor a lények!!!És sztem itt Irtó Dögös!!!
2013. december 22. 23:21
|
|
PeaceLavigneXddúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 213886 offline
|
38 évesen öreg?... Na... Ez azért túlzás... Most néz ki a legjobban...
2013. december 23. 12:03
38? ugyan már most néz ki a legjobban...majd talán 50 körül:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: