Ők adnak ki lemezt 2014-ben!
2013. december 21. 19:55
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
1D, Little Mix, Taylor <333
2013. december 21. 19:56
Gagának örülök, mert itt most életmentő album kell, normális számokkal, amilyeneket csinált és csinál is magának, mindaddig amíg kontár producerek nem csináltak belőle tömegszart, elbaszva az egész mondanivalóját az albumnak, amit Gaga kitalált. Remélem jól választanak legalább kislemezt és kihozzák 3.-nak a Gypsy-t vagy a G.U.Y.-t...
2013. december 21. 20:03
Taylor Swift és Jennifer Lopez lemezére kíváncsi leszek.
2013. december 21. 20:25
Ad új albumát elmondhatatlanul várom, ahogy Shakiráét is. A One Direction albumra is kíváncsi vagyok, mivel a Midnight memories nagyon jól sikerült.
2013. december 21. 20:25
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Adamet várom a legeslegjobban a listán szereplők közül! Mellette pedig őrülten kíváncsi vagyok Gaga lemezére, és nagyon bízom benne, hogy az utóbbinál azért jobbat alakít...
Nem mellesleg korábban, amikor olvastam a listát a belinkelt oldalon, igen nagy sajnálattal vettem tudomásul, hogy Anastaciát lazán lefelejtették a listáról, pedig az egyik legnagyobb visszatérő az ő lesz jövőre, (és nem is csak szimpla lemez-kiadásról lesz szó, de az most mellékes)... Mondjuk ezen már nem sűrűn lepődöm meg, hogy majdnem mindig, szinte mindenhonnan lehagyják, vagy kifelejtik (mármint az efféle listákra célzok), csak mert nem premier plánban éli életét/teszi a dolgát, mint a listán szereplők zöme (most csak az itt látható top 27-re gondolok).
Nem mellesleg korábban, amikor olvastam a listát a belinkelt oldalon, igen nagy sajnálattal vettem tudomásul, hogy Anastaciát lazán lefelejtették a listáról, pedig az egyik legnagyobb visszatérő az ő lesz jövőre, (és nem is csak szimpla lemez-kiadásról lesz szó, de az most mellékes)... Mondjuk ezen már nem sűrűn lepődöm meg, hogy majdnem mindig, szinte mindenhonnan lehagyják, vagy kifelejtik (mármint az efféle listákra célzok), csak mert nem premier plánban éli életét/teszi a dolgát, mint a listán szereplők zöme (most csak az itt látható top 27-re gondolok).
2013. december 21. 20:33
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Az 1D-re kiváncsi vok.
2013. december 21. 20:34
|
|
THErockerGirl998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.20. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191950 offline
|
Adam Gontier nincs a listán
Pedig vagy most decemberben,vagy januárban jelenik meg a szólóalbuma.
2013. december 21. 20:38
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jennifernek,Mariah carey,Shakira,Ushernek örülök remélem hogy valami ütős albumot dobnak majd piacra.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: