Santa Diabla / A gonosz álarca (2013-2014)
2013. december 21. 15:09
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Santa Diabla 2013 sorozatképek.
2014. június 05. 17:28
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Amanda Brown rövid ismeretség után feleségül megy a gazdag ügyvédhez, Humberto Canohoz. Amanda célja, hogy bosszút álljon első férje, Willy haláláért.
Két évvel korábban: Willy Delgado boldogan élt feleségével, Santával és a fiával, Willy-vel. Willy zenetanárként dolgozott a Cano-családnál. Miután visszautasította Bárbarának, Humberto testvérének a közeledesét, Bárbara a lánya Daniela segítségével bosszúból börtönbe juttatta Willy-t. Humberto parancsára Willy-t a börtönben meggyilkolták. Santa elhatározta, hogy Paulának, Willy testvérének a segítségével valamennyi Canón bosszút áll Willy haláláért. Két évvel később: Nem sokkal az esküvője előtt Amanda megismeri Santiagot, a fiatal zenészt, aki Humberto testvére. Bár a vonzalom kölcsönös, Amanda feleségül megy Humbertohoz.
szereplő(k):
Gaby Espino (Amanda Braun)
Aarón Díaz (Santiago Cano)
Carlos Ponce (Humberto Cano)
Ximena Duque (Inés Robledo)
Frances Ondiviela (Victoria Coletti)
Wanda D'Isidoro (Barbara Cano) D
Két évvel korábban: Willy Delgado boldogan élt feleségével, Santával és a fiával, Willy-vel. Willy zenetanárként dolgozott a Cano-családnál. Miután visszautasította Bárbarának, Humberto testvérének a közeledesét, Bárbara a lánya Daniela segítségével bosszúból börtönbe juttatta Willy-t. Humberto parancsára Willy-t a börtönben meggyilkolták. Santa elhatározta, hogy Paulának, Willy testvérének a segítségével valamennyi Canón bosszút áll Willy haláláért. Két évvel később: Nem sokkal az esküvője előtt Amanda megismeri Santiagot, a fiatal zenészt, aki Humberto testvére. Bár a vonzalom kölcsönös, Amanda feleségül megy Humbertohoz.
szereplő(k):
11 felhasználónak tetszik:
Goldenretriver.goldi,
Toxic,
év 2000.02.17,
omrayfanni2003,
Fancsababa,
nono2002,
Penny Lane,
zswaggers,
Ildikócska10,
Sportfan4,
Bogi13
2014. június 05. 17:42
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon jó sorozatnak gondolom , bár magyarul az első négy részt láttam eddig , de már nagyon megkedveltem.
Én ezt a szappanoperát csak ajánlani tudom.
Szép párt alakítanak Gaby és Aarón a sorozatban. És már nagyon várom a következő részeket!
Én ezt a szappanoperát csak ajánlani tudom.
Szép párt alakítanak Gaby és Aarón a sorozatban. És már nagyon várom a következő részeket!
2014. június 05. 18:09
|
|
HorrorFan4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 24 Azonosító: 225435 offline
|
Nem rossz sorozat.
2014. június 05. 18:35
Nekem a barátnőm mondta ezt a sorozatot még csak egy kis részt láttam belőle,de ahogy a barátnőm elmesélte nem lehet rossz sorozat.
2014. június 05. 18:44
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
így első olvasásra nem tűnik rossznak a történet
2014. június 05. 18:53
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én már valahogy régen nem kezdek szappanoperákba, részben az időhiány miatt. Tehát ez is olyan sorozat, amit nagyon nagy valószínűséggel sosem fogok végignézni.
A baj csak az, hogy történetileg nem rossz. Ha mondjuk nem 10.000.000 részes lenne, hanem mondjuk csak 10 akkor még talán beleférne a vizsgaidőszakba.
(Mondjuk Aarón Díaz nem semmi...
)
(Mondjuk Aarón Díaz nem semmi...
2014. június 05. 19:58
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Köszi Direction Rajongo6, hogy küldtél üzenetet és megismerhettem ezt a sorozatot. Bevallom, imádom az ilyeneket, valószínűleg ebből is megnézek pár részt.
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. június 05. 20:11
|
|
zswaggersZend▲y▲c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.30. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 124 Azonosító: 223468 offline
|
tök jó!<3
Direction Rajongo6
2014. június 05. 20:20
Ügyes vagy, jól leírtad a lényegét! Tetszett, bár bevallom én nem nagyon szoktam ilyen latin-amerikai sorozatokat, nézni, de ezek után lehet belenézek pár részbe. ;)
Direction Rajongo6
2014. június 05. 20:31
|
|
RatedP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.05. Hozzászólás: 1322 Csatolások: 30 Azonosító: 203231 offline
|
Amit leírtál belőle nem tűnik rossznak, lehet belenézek
Direction Rajongo6
2014. június 05. 21:02
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Ügyesen leírtad a sztorit
Régen nagyon sok ilyen sorozatot néztem,de aztán valahogy leszoktam róluk.De lehet,hogy ebbe belenézek majd,mert nem tűnik rossznak.
Direction Rajongo6
2014. június 05. 21:02
Bár nem ismerem a sorozatot jónak tűnik.Majd belenézek.Jól kitaláltad a lényegét!
Direction Rajongo6
2014. június 05. 21:13
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
nem tűnik rossz sorozatnak
Direction Rajongo6
2014. június 05. 21:23
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Tetszik a sorozat, lehet hogy belenézek
Direction Rajongo6
2014. június 05. 21:27
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nem ismerem ezt a sorozatot. Egyelőre úgysem kezdenék bele, rengeteg sorozatot nézek most, jó hogy tudom, melyikben hol tartok.
Direction Rajongo6
2014. június 05. 21:59
|
|
nono2002 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 143247 offline
|
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2014.06.05. 17:28)
Amanda Brown rövid ismeretség után feleségül megy a gazdag ügyvédhez, Humberto Canohoz. Amanda célja, hogy bosszút álljon első férje, Willy haláláért.
szereplő(k):
szereplő(k):
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.