Gúnyt űztek Demi Lovatóból az X Factor döntőjében
2013. december 21. 16:02
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Nyilván viccnek szánta, aki csinálta, de szerintem ez elég goromba dolog volt, és nagyon kellemetlen lehetett. Még ha egy random epizód random videója lett volna, két reklám között, még úgy épphogy elment volna. De ilyennel búcsúztatni el valakit nagy görénység.
2013. december 21. 16:05
Ezt nem kellett volna. Nagy szemétség. Demi nem ezt érdemelte volna.
2013. december 21. 16:09
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Ez még csak nem is vicces! Mármint, nem kellett volna könnyezni meg eret vágni mert Demi elhagyta a műsort, de azért ez tényleg tuskóság volt. Simon meg lehetett volna kicsit..Nem is tudom milyen szót használjak. Nem kellett volna hogy hagyja ezt. -.-
Szegény Demi! Kéne csinálnunk neki egy fanvidit ami aranyosabb.
<3
Szegény Demi! Kéne csinálnunk neki egy fanvidit ami aranyosabb.
2013. december 21. 16:13
Szeretem Demit meg minden, de szerintem ez vicces
2013. december 21. 16:15
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ez iszonyat szemét húzás volt tőlük! Egyértelmű, hogy Demi nem ezt érdemelte! Ráadásul, mivel bent volt a mentor székben több nézőt is vonzott a képernyők elé!
2013. december 21. 16:43
Idézet (Fanni_91 @ 2013.12.21. 13:13)
Páran olyan könnyen mondják hogy mért nem nevetett rajta? Vetítsenek le rólatok fő műsoridőben, emberek milliói előtt egy ilyen ócska és ízléstelen videót, amiben semmi humoros nincs...
Elvileg Ő előadóművész vagy valami hasonló.
Egy "sztár" örökös rivaldafényben, milliók előtt éli az életét. Az ilyen és ehhez hasonló szituációkhoz nem lehet hozzászokni, de meg kell tanulni kezelni őket. A cikkben belinkelt videó nem nagy cucc, összevágták azokat a jeleneteket, amelyekben ellentmondott Simonnak, ezt még felturbózták az "Annoying Drink"-kel, ami a félreértések forrásává vált. Ezt még lehet ragozni, belebeszélni ezt + azt, de teljesen felesleges. Én arra lennék kíváncsi, ha a képzeletbeli zöld lötty nem lenne, akkor Demi ill. a rajongói hogyan vélekednének?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 21. 16:47
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Szerintem azért ez nem kellet volna.,
2013. december 21. 16:49
Én nem is értem a videót. Amit Demi iszik az nem limonádé?
2013. december 21. 17:24
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nekem világéletemben nem tetszett az, ahogy Demi szemtelenkedik Simonnal; valahogy mindig olyan bicskanyitogatóan pofátlanul szólogatott oda egy nála jóval idősebb, tapasztaltabb embernek. Nem is csoda, hogy visszavágtak... csak hát, kár, hogy nem lett se vicces, se ízléses a poén.
2013. december 21. 18:06
Nem tudom, valamelyik tag, talán Beyla (?) írta, hogy a humorát is otthagyta a rehabon, vagy valami ehhez hasonlót láttam. Őszintén megmondom, fogalmam sincs, hogy te ebben mit látsz olyan viccesnek, merthogy én ezen olyannyira képtelen voltam nevetni, hogy az csak na. Ez a videó tele van iróniával, nem csodálom, ha Demi felháborodott, mert egyáltalán nem ezt érdemelte volna búcsúzásképp. Demi az egyik legnagyobb példaképem, őszintén szólva tényleg nem tudom, hogy hol lennék nélküle, de ha nem szeretném, a véleményem akkor sem változna, mert ez a videó undorítóra sikeredett és egy csöppnyi vicces dolgot sem láttam benne ami miatt szimplán nevetném kéne.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy mindössze beleakartál kötni Demi-be.
Midnight Memories
2013. december 21. 18:15
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
szegény Demi, szemétség vol ez
2013. december 21. 18:38
|
|
Gouldigger Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 201839 offline
|
Amúgy tényleg vicces lett volna, ha Deminek nem lettek volna ilyesfajta gondjai, de ez így egy nagyon ízléstelen tréfa volt szegénnyel :/
2013. december 21. 18:42
Megérdemelt volna egy szebb befejezést az biztos, de azért én érzek egy kis túlzást is ebben. Mondjuk ha Simon Cowellel akkora pajtik lennének, amekkorának mondják magukat, akkor ilyet nem adtak volna le.
2013. december 21. 18:53
Számomra az ital, amit a videóban iszik egyáltalán nem az alkoholt szimbolizálja, legalábbis nekem sokkal inkább úgy tűnt, hogy a számukra idegesítő viselkedését parodizálták ki. Bár lehet, hogy tévedek. Azonban megértem Demi felháborodását, egy ilyen 'búcsúvideónak' én sem biztos, hogy örülnék.
Diala
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.