meg jo h
ogy nem reagalta tul
Gúnyt űztek Demi Lovatóból az X Factor döntőjében
2013. december 21. 12:47
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
2013. december 21. 12:49
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
szerintem nem azt akarták kiemelni, hogy ivott, hanem hogy bosszantó megjegyzései voltak.szerintem nem kellene felfújnia az egészet.
2013. december 21. 12:59
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
A szoveg alapjan nagyon sajnalom Demit de a video az semmi extra.
2013. december 21. 13:04
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Mint azt páran kiemelték, Demi nagyon félreértette a dolgokat. Kicsit feloldódhatna.. mentornak sem volt valami példaértékű, ezért örülök hogy elmegy.
2013. december 21. 13:13
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Páran olyan könnyen mondják hogy mért nem nevetett rajta? Vetítsenek le rólatok fő műsoridőben, emberek milliói előtt egy ilyen ócska és ízléstelen videót, amiben semmi humoros nincs, megnézném ti nevetnétek e.
És köszöni szépen a humora pedig tökéletesen rendben van, amit ez az összeállítás is remekül megmutat:
Mentorkánt imádtam, senki nem törődött úgy a versenyzőkkel mint Ő, és nem csak a sajátjaival.
És köszöni szépen a humora pedig tökéletesen rendben van, amit ez az összeállítás is remekül megmutat:
Mentorkánt imádtam, senki nem törődött úgy a versenyzőkkel mint Ő, és nem csak a sajátjaival.
2013. december 21. 13:15
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Jaj, ezt nem kell komolyan venni. Csak vicceltek. Szerintem Demi is megmosolyogta a videót.
2013. december 21. 13:19
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Jaaaa egyébként nem csak Demi nem nevetett rajta, hanem ahogy elnéztem az adást mellette ülői mentortársai Kelly Rowland és Paulina Rubio sem, valamint a videó dislikejainak száma is azt mutatja hogy gagyi és lapos poén volt.
2013. december 21. 13:23
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem ez azért már tulzás volt
2013. december 21. 13:34
Demi minden dolgot külső támadásként fog fel.El sem tudja képzelni,hogy ezzel nem bántani akarták.Búcsúként nyilván nem ilyenre számíthatott.Ha én otthagynék egy számomra kedves helyet,én sem egy ilyen videóval búcsúznék szívesen.Ennek a zöld löttynek egyébként semmi köze az alkoholhoz.Mindenben ezt látja.De részben megértem.
2013. december 21. 13:46
istenem a múltat nem kell szégyelni, de azért kellemesebb búcsú talán kijárt volna neki
2013. december 21. 13:50
Ez aztán búcsúztató videó.. o.O Most komolyan ezt érdemelt ki? Ez a videó bűzlik az iróniától, és úgy tűnik nem csak én gondolom igy.. Úgy érzem emögött egy kis bemocskolódás is van. Lényegében arra törekedtek ezzel, hagyjon fel az italozással, mert "mellékhatás tünetei" látszódhatnak meg rajta.. és ezt úgy akarták bemutatni, hogy humorosan hasson a nézőkre és ő rá. Egy csöppet bántó ez, hogy az itallal állitják párhuzamba a viselkedését. Mintha közölni akarták volna vele a hibáit, amit hát valljunk be sikerült is, elég bunkó módon. Ha már valakinek a búcsúztatásáról van szó, azt lehetne szép pillanatokkal tarkitani (videókkal, képekkel..), és további olyan eseményekkel, amik olyan benyomást keltenek, hogy a távozó félnek a kedvére az jól hasson, és hogy érezze azt, hogy volt oka miért ott lennie..
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.