Bocs lehet hogy ezért még utáltok majd de nekem az 1. része sem volt olyan nagy durranás olyan unalmas volt...
És sokszor azt mondják hogy minden filmből/meséből az 1. rész a legjobb akkor szerintem ez a film még gyatrább lesz!
Megjelent az Így Neveld a sárkányodat 2 előzetese
2013. december 23. 19:03
2013. december 24. 09:06
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Nekem tetszett szerintem aranyos
2014. január 21. 14:36
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
imádtam az elsőt, az a kedvenc filmem, animációs, pontosabban a második, de sztem a jégvarázzsal egyenlő kedvencem
egyébként javítani szeretnék, mert amerikában nem június 13-án, hanem június 14-én mutatják be
2014. február 02. 13:10
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Alig várom
2014. február 05. 16:41
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Uh már várom láttam az elsõ részt az nagyon jó volt.
2014. június 11. 17:04
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Tudom, gogy mér egyszer hozzászóltam ehhez a cikkhez, de nem bírom megállni, hogy ne tegyem meg újra, meg imádom ezt a filmet!!!! Talán életem egyik legmeghatározóbb filmje ez!! Ja, igen és talán nem mondtam még, de EZ A KEDVENC MESÉM!!
Az első részt már milliószor láttam, és szinte fejből tudom a benne lévő szövegeket.
Annyira sok előzetest néztem már meg, hogy arról fájna beszélni. Láttam már az összes előzetest angolul, az összeset magyarul, egy párat spanyolul és néhányat vagy ukránul vagy románul (nem tudom melyik). Így filmet még életemben nem vártam!!! ÁÁÁ, és már csak 8 nap a bemutatóig!!! Ááááá!!
Holnap lehet, hogy ismét írook!!!
hehhh
Annyira sok előzetest néztem már meg, hogy arról fájna beszélni. Láttam már az összes előzetest angolul, az összeset magyarul, egy párat spanyolul és néhányat vagy ukránul vagy románul (nem tudom melyik). Így filmet még életemben nem vártam!!! ÁÁÁ, és már csak 8 nap a bemutatóig!!! Ááááá!!
2014. június 13. 11:12
|
|
szoffancskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 227519 offline
|
Nagyon várom!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: