Ráadásul váratlanul ért, mert jobbról vártam, és balról jött...
Na jó gyerekek ezen meghaltam XD
...
Egyetértek adeline!
Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata válságban van
2013. december 20. 19:55
Idézet (Hugii 570 @ 2013.12.20. 19:53)
Vajon mennyit fizetnek nekik ezért?
D
Ott a PONT
Hidd, el nagyon sokat
2013. december 20. 20:08
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
De jó, hogy fogalmam sincs hogy ki ők
2013. december 20. 20:14
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Én mindig is tökéletes családra vágytam, de úgy tűnik, a párom féltékenysége megöli a szerelmünket.”
Forrás: http://starity.hu/magazin/45825-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kapcsolata-valsagban-van/#ixzz2o2nMdrsY
Ez milyen már? Tökéletes család NINCS!
Pár részt láttam az Édes Életből, de nem is tudom ki volt az, aki inkább elment sörözni a haverokkal és hagyta otthon a feleségét a párhetes kisbabával. Na? Tippek? -.-
Forrás: http://starity.hu/magazin/45825-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kapcsolata-valsagban-van/#ixzz2o2nMdrsY
Ez milyen már? Tökéletes család NINCS!
Pár részt láttam az Édes Életből, de nem is tudom ki volt az, aki inkább elment sörözni a haverokkal és hagyta otthon a feleségét a párhetes kisbabával. Na? Tippek? -.-
2013. december 20. 21:02
|
|
ReniLoveOneDirectionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.25. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 170052 offline
|
ezt tudtuk előle:D ahogy Berki viselkedik pff -.-
2013. december 20. 21:25
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Pamela szimpatikus és én bírom, de ezt már rég meg kellett volna tennie.Berki egy nagyképű barom.Visszavehetne ebből a stílusából.
2013. december 20. 21:57
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Pamela nekem szimpatikus, Berki pedig mindig is ellenszenves volt. Egy nagyképű baromnak tartom, és ez a nyilatkozataiból is sugárzik. Remélem kibékülnek, és megoldják a problémát.
2013. december 20. 21:58
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Én azon csodálkozom, hogy Pamela idáig kibírta emellett a bunkó fazon mellett! Lehet megnézem a műsort, had nevessek én is egy kicsit.
Amúgy meg erre: "Az újdonsült apa azzal zárta le mondandóját, hogy meg akarja óvni Natasát az ilyen családi veszekedéstől, azt szeretné, ha harmonikus környezetben nőhetne fel." csak azt tudom mondani, hogy ez a pasi egyáltalán nem valami hatalmas apa alkat. Aki elmegy síelni miközben a párja bármikor megszülhet, annak ezt a mondatot nem szabadna kiejteni a száján!
Remélem végre kirúgja ezt az öntelt majmot, ha lehet páros lábbal.
Amúgy meg erre: "Az újdonsült apa azzal zárta le mondandóját, hogy meg akarja óvni Natasát az ilyen családi veszekedéstől, azt szeretné, ha harmonikus környezetben nőhetne fel." csak azt tudom mondani, hogy ez a pasi egyáltalán nem valami hatalmas apa alkat. Aki elmegy síelni miközben a párja bármikor megszülhet, annak ezt a mondatot nem szabadna kiejteni a száján!
Remélem végre kirúgja ezt az öntelt majmot, ha lehet páros lábbal.
2013. december 21. 06:43
Ez sztem csak az Édes Élet miatt van,vagyis megvan beszélvve...én bírom Berki-t..
2013. december 21. 08:13
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
nehogy mar neki alljon feljebb.. reg kikelett volna dobni.. egy ontelt bunko paraszt.
2013. december 21. 09:27
Pamelának nem kellet volna belenéznie s mobiljáb tényleg,de Berki meg egy akkora sznob bunkó,csak magával fogalakozik... Nem értem,hogy bírjta ki idáig Berki mellett..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: